Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sander007
HV veteran

|
03.11.2009 17:01:34
Suur probleem |
|
|
Tervist kõigile!
Mul on olnud juba pikemat aega suuremat sorti probleem, ega ole sellele lahendust leidnud. Seega otsustasin pöörduda abi saamiseks siia - minust tunduvalt targemate arvutikasutajate poole.
Nimelt probleem on selline:
Kui ma vaatan arvutist mingi playeriga(pole vahet millisega, kõigiga proovinud) videosid või siis näiteks Youtubest, siis juhtub selline asi:
Spoiler 
Spoiler 
Olen proovinud vahetada/reinstallida videokaardi drivereid mitmeid kordi... midagi ei aita. Põhimõtteliselt see asi, mis piltidel on, juhtub alati erineval ajal, vahest saab isegi pool filmi ära vaadatud kui väga veab... Kui see juhtub, et pilt läheb sassi, on ainuke võimalus sellest vabaneda panna log off ning siis kohe uuesti sisse logida... Vähemalt seda siis Windows 7 puhul, XP puhul hakkas ekraan üldse vilgutama black screeni ja pidin restardi tegema - W7 puhul siis asi vähem piinarikas.
Olen vahepeal mõelnud, et asi võib videokaardis olla, kuid pole kindel... Imelik on see, et kui see asi juhtub, saan ma teha näiteks print screeni ja siis uuesti sisse logides ka painti copypasteda selle pildi(jumal tänatud, muidu oleks seda juhtumit üsna raske ilma piltideta seletada).
Mis on kõige imelikum, on see, et mänge mängides seda veel juhtund pole - NBA08 siis ainukeseks mänguks siiamaani (videokaardiks 6600GT, ülejäänud andmed profiili all).
Kui kellelgi on taoline juhtum esinenud või kohanud, siis paluks väga reageerida ning siia postitus teha ... Kuna ma vaatan telekanaleid läbi arvuti, siis on see äärmiselt piinarikas, tüütu ning närvesööv iga 10 minuti tagant log off panna ja siis uuesti programmi käivitada televiisori vaatamiseks.
Aitäh!
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
150 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.11.2009 07:44:52
|
|
|
Saad äkki teise kaardiga proovida?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sander007
HV veteran

|
06.11.2009 16:23:26
|
|
|
Pole kahjuks teist videokaarti.. Aga on see kõige tõenäolisem, et kaart võib vigane olla?
|
|
   |
150 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mumbles
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
3 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sander007
HV veteran

|
27.11.2009 13:25:36
|
|
|
On kellelgi hea soovitus, kuidas oleks kõige paremini vanad koodekid maha tõmmata? Ükshaaval vist pole eriti mõtet... Ootaks head programmisoovitust või mingit varianti... Suur aitäh abi eest siiamaani!
|
   |
150 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.11.2009 16:57:27
|
|
|
Sander007 kirjutas: |
On kellelgi hea soovitus, kuidas oleks kõige paremini vanad koodekid maha tõmmata? Ükshaaval vist pole eriti mõtet... Ootaks head programmisoovitust või mingit varianti... Suur aitäh abi eest siiamaani! |
No alguses ikka kõige mõistlikum ükshaaval maha installida mis võimalik ja pärast nt CCleaneriga üle käia mis suurema osa mahajäänud(eriti registri)sodist ära koristab
Pigem soovitan kasutada programmi millel juba vajalikud moodulid kaasas nagu nt VLC või Media Player Classic.Ja kui sa videotöötlust(pakkimine,lõikamine jms) ei tee siis võib vabalt nii läbi ajada, et ei peagi ühtegi koodekipakki installima
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyborg
HV kasutaja

|
28.11.2009 16:49:59
|
|
|
Eks antud pildil olev GOM player peaks ka selliste hulka kuuluma, millel juba koodekid sees.
Aga jah kõige parem võimalus on teise videokaardiga proovimine, kuskilt ikka leiab(laena kasvõi sõprade käest korraks, sest siis saab vähemalt teada, kas asi on videokaardia või millegis muus.)
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|