Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
kas oled m6elnud kodukinosysteemile? |
jah |
|
80% |
[ 41 ] |
ei |
|
15% |
[ 8 ] |
pole kindel |
|
3% |
[ 2 ] |
|
hääli kokku : 51 |
|
autor |
|
tanelp
HV kasutaja
|
17.12.2003 16:57:50
kodukino systeem |
|
|
nii, oli siis novembris synnip2ev ja sai v2ike musakeskus ostetud. sellest tekkiski mul idee k6ik omavahel 2ra yhendada: tv, teler ja arvuti. mul on nad k6ik kolme laua peal k6rvuti ja tulemus on minu jaox mega: 2x280W k6llid v6imendavad teleri ja arvuti saunde, arvuti on n6nda teleriga yhendatud, et saan desktopi telerile ja vastupidi . peale selle saab arvutist ka veel musakeskuse t99d suunata. kui keegi on huvitatud, siis v6in aidata ka teisi aidata sellise systeemi loomisel
Muudetud ihvikese poolt (koristasin [b ][ /b] ära)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxmargus
HV kasutaja
|
17.12.2003 17:12:56
|
|
|
Mis väike-kena musakeskus see oli, millel 2x280W kõlarid?
_________________ "The difference between car salesmen and computer salesman is that car salesmen know when they're lying"
© Dan's Data |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
17.12.2003 17:16:37
|
|
|
Vastuseks küsitlusele - olen mõelnud ja on olemas kah midagi. Väike irooniline tähenärimine - kõllid ei võimenda mitte midagi. Lisaks on kodukinosüsteem juba pikemat aega olnud multikanaliline süsteem 2xXXXW ei liiguta enam kedagi. Millegi pärast olen ka arvamusel, et väga palju huvilisi oma teenusele sa ei leia, kuna käte ja jalgade koordinatsiooni omav inimene saab juhtme pistikutesse pistmisega enamasti hakkama. Keep up the good work, anyway.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
17.12.2003 17:19:32
|
|
|
heh, mis siin imeliku siis on? endal 5.1 kõlarite komplekt arvutil ja telekal taga, TV-out'ist clone mode'ga telekaga ühendatud. Suht tavaline ühendamine kõik ju
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
17.12.2003 17:27:34
|
|
|
Ma lõpetan praegu sellist süsteemi, kus arvutist TV-out jookseb telekasse, telekas saab telekapuldiga sirvida filme/sarju/muusikat ning mängima panna. Samal ajal saab arvutit täiesti sõltumatult muuks tööks kasutada. Võibolla hiljem ostan telekakaardi ja lisan PVR funktsionaalsuse ka. Linux on vahel ikka täitsa tore
http://www.freevo.org http://www.mythtv.org/
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelp
HV kasutaja
|
17.12.2003 20:19:35
|
|
|
tsitaat: |
Vastuseks küsitlusele - olen mõelnud ja on olemas kah midagi. Väike irooniline tähenärimine - kõllid ei võimenda mitte midagi. Lisaks on kodukinosüsteem juba pikemat aega olnud multikanaliline süsteem 2xXXXW ei liiguta enam kedagi. Millegi pärast olen ka arvamusel, et väga palju huvilisi oma teenusele sa ei leia, kuna käte ja jalgade koordinatsiooni omav inimene saab juhtme pistikutesse pistmisega enamasti hakkama. Keep up the good work, anyway. |
selles suhtes on sul jah 6igus, k6lliga ei VÕIMENDA ma midagi
aga mix need k6llid kedagi enam ei liiguta?
ma arvan, et m6ni h2daline ikka leidub, aga ega seal midagi keerulist jah ple [/quote]
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaiAramis
HV vaatleja
|
19.12.2003 12:25:04
|
|
|
Sest stereo on ajast ja arust enterteinmenti teema...praeguseks räägime pigem Dolby Digitalist ehk viis kõlarit ja subwoofer!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
19.12.2003 12:29:23
|
|
|
Pane oma supakas siis korterisse. Naabrid kodanikud, naabrid! Mina oma supakat ammu juba ei kasuta, selle asemel on korralikud 2 kõlarit.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
19.12.2003 12:33:17
|
|
|
RaiAramis kirjutas: |
Sest stereo on ajast ja arust enterteinmenti teema...praeguseks räägime pigem Dolby Digitalist ehk viis kõlarit ja subwoofer! |
räägi nüüd minusugusele lollile ka, kuidas on võimalik stereofoonilist muusikat (2 kõlarit) kuulata järsku 5.1???
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaiAramis
HV vaatleja
|
19.12.2003 13:35:40
|
|
|
Eks ikka võib seletada. Ju said millegist valesti aru. Stereofoonilisest helist ei oska meie kodukinokeskused teha paremat kui Dolby Pro Logic, ent seegi on ikkagi enamate kui kahe kõlari heli. Ent minu eelmine postitus oli pühendatud just digitaalsest heliallikast tulevast ja sinna kodeeritud Dolby Digital helist, kus lisaks kahele esikanalile(stereo) on lisatud ka täisagedusega kolm kanalit pluss veel eraldi kanal basside jaoks. Ja seda selleks, et inimesed saaksid nautida entertainmenti täie rinnaga. Ma saan aru, et muusikat kuulatakse stereos, vähemalt mina teen nii, aga kõik mängud, filmid jne on DD-s hulka võimsamad.
Ja mis puutub naabrite ja supaka vahekorda, siis supakat saab maha keerata. Igal juhul on 5.1 efekt kaugelt teine, mis kahest kõlarist tulev stereo.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaiAramis
HV vaatleja
|
19.12.2003 13:37:28
|
|
|
oliyx kirjutas: |
RaiAramis kirjutas: |
Sest stereo on ajast ja arust enterteinmenti teema...praeguseks räägime pigem Dolby Digitalist ehk viis kõlarit ja subwoofer! |
räägi nüüd minusugusele lollile ka, kuidas on võimalik stereofoonilist muusikat (2 kõlarit) kuulata järsku 5.1??? |
Ega kõlarite arv ei määra midagi...väljundid võimendis ikka. Pole kellegi süü, kui sa viie kanali ressiiveri taha kaks kõlarit ühendad.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelp
HV kasutaja
|
19.12.2003 15:19:38
|
|
|
et siis mis nende naabritega huvitav teha, kardan, et olukord l2heb aina teravamax
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
19.12.2003 16:21:18
|
|
|
to: Raiaramis
vat selle asjaga on nii, et oma 5.1-ga rikud lihtsalt muusika ära ja kõik. sellega võid mängida, filme vaadata jne. muusika kuulamiseks ikka 2 kasti. võid ju endale taha ka paar kasti poetada, aga see tuleb juba pigem kahjuks, kui kasuks. endal mõni aasta juba 5.1 systeem, aga musa jaoks raudselt ainult stereo (2 kasti). vastasel juhul kipub asi kätte lamedaks minema.
asi ketib nii kaua, kui muusika ei ole 5.1, või kvadro.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|