Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  kodukino systeem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

kas oled m6elnud kodukinosysteemile?
jah
80%
 80%  [ 41 ]
ei
15%
 15%  [ 8 ]
pole kindel
3%
 3%  [ 2 ]
hääli kokku : 51

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tanelp
HV kasutaja

sõnum 17.12.2003 16:57:50 kodukino systeem vasta tsitaadiga

nii, oli siis novembris synnip2ev ja sai v2ike musakeskus ostetud. sellest tekkiski mul idee k6ik omavahel 2ra yhendada: tv, teler ja arvuti. mul on nad k6ik kolme laua peal k6rvuti ja tulemus on minu jaox mega: 2x280W k6llid v6imendavad teleri ja arvuti saunde, arvuti on n6nda teleriga yhendatud, et saan desktopi telerile ja vastupidi icon_smile.gif. peale selle saab arvutist ka veel musakeskuse t99d suunata. kui keegi on huvitatud, siis v6in aidata ka teisi aidata sellise systeemi loomisel thumbs_up.gif

Muudetud ihvikese poolt (koristasin [b ][ /b] ära)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yxmargus
HV kasutaja

sõnum 17.12.2003 17:12:56 vasta tsitaadiga

Mis väike-kena musakeskus see oli, millel 2x280W kõlarid? icon_razz1.gif
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 17.12.2003 17:16:37 vasta tsitaadiga

Vastuseks küsitlusele - olen mõelnud ja on olemas kah midagi. Väike irooniline tähenärimine - kõllid ei võimenda mitte midagi. Lisaks on kodukinosüsteem juba pikemat aega olnud multikanaliline süsteem 2xXXXW ei liiguta enam kedagi. Millegi pärast olen ka arvamusel, et väga palju huvilisi oma teenusele sa ei leia, kuna käte ja jalgade koordinatsiooni omav inimene saab juhtme pistikutesse pistmisega enamasti hakkama. Keep up the good work, anyway.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 17.12.2003 17:19:32 vasta tsitaadiga

heh, mis siin imeliku siis on? endal 5.1 kõlarite komplekt arvutil ja telekal taga, TV-out'ist clone mode'ga telekaga ühendatud. Suht tavaline ühendamine kõik ju icon_neutral.gif
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 17.12.2003 17:27:34 vasta tsitaadiga

Ma lõpetan praegu sellist süsteemi, kus arvutist TV-out jookseb telekasse, telekas saab telekapuldiga sirvida filme/sarju/muusikat ning mängima panna. Samal ajal saab arvutit täiesti sõltumatult muuks tööks kasutada. Võibolla hiljem ostan telekakaardi ja lisan PVR funktsionaalsuse ka. Linux on vahel ikka täitsa tore icon_smile.gif
http://www.freevo.org http://www.mythtv.org/
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
tanelp
HV kasutaja

sõnum 17.12.2003 20:19:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Vastuseks küsitlusele - olen mõelnud ja on olemas kah midagi. Väike irooniline tähenärimine - kõllid ei võimenda mitte midagi. Lisaks on kodukinosüsteem juba pikemat aega olnud multikanaliline süsteem 2xXXXW ei liiguta enam kedagi. Millegi pärast olen ka arvamusel, et väga palju huvilisi oma teenusele sa ei leia, kuna käte ja jalgade koordinatsiooni omav inimene saab juhtme pistikutesse pistmisega enamasti hakkama. Keep up the good work, anyway.

selles suhtes on sul jah 6igus, k6lliga ei VÕIMENDA ma midagi icon_lol.gif
aga mix need k6llid kedagi enam ei liiguta? icon_question.gif
ma arvan, et m6ni h2daline ikka leidub, aga ega seal midagi keerulist jah ple icon_razz.gif [/quote]
tagasi üles
RaiAramis
HV vaatleja

sõnum 19.12.2003 12:25:04 vasta tsitaadiga

Sest stereo on ajast ja arust enterteinmenti teema...praeguseks räägime pigem Dolby Digitalist ehk viis kõlarit ja subwoofer!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 19.12.2003 12:29:23 vasta tsitaadiga

Pane oma supakas siis korterisse. Naabrid kodanikud, naabrid! Mina oma supakat ammu juba ei kasuta, selle asemel on korralikud 2 kõlarit.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
oliyx
Kreisi kasutaja

sõnum 19.12.2003 12:33:17 vasta tsitaadiga

RaiAramis kirjutas:
Sest stereo on ajast ja arust enterteinmenti teema...praeguseks räägime pigem Dolby Digitalist ehk viis kõlarit ja subwoofer!

räägi nüüd minusugusele lollile ka, kuidas on võimalik stereofoonilist muusikat (2 kõlarit) kuulata järsku 5.1???
tagasi üles
RaiAramis
HV vaatleja

sõnum 19.12.2003 13:35:40 vasta tsitaadiga

Eks ikka võib seletada. Ju said millegist valesti aru. Stereofoonilisest helist ei oska meie kodukinokeskused teha paremat kui Dolby Pro Logic, ent seegi on ikkagi enamate kui kahe kõlari heli. Ent minu eelmine postitus oli pühendatud just digitaalsest heliallikast tulevast ja sinna kodeeritud Dolby Digital helist, kus lisaks kahele esikanalile(stereo) on lisatud ka täisagedusega kolm kanalit pluss veel eraldi kanal basside jaoks. Ja seda selleks, et inimesed saaksid nautida entertainmenti täie rinnaga. Ma saan aru, et muusikat kuulatakse stereos, vähemalt mina teen nii, aga kõik mängud, filmid jne on DD-s hulka võimsamad.
Ja mis puutub naabrite ja supaka vahekorda, siis supakat saab maha keerata. Igal juhul on 5.1 efekt kaugelt teine, mis kahest kõlarist tulev stereo.
tagasi üles
RaiAramis
HV vaatleja

sõnum 19.12.2003 13:37:28 vasta tsitaadiga

oliyx kirjutas:
RaiAramis kirjutas:

räägi nüüd minusugusele lollile ka, kuidas on võimalik stereofoonilist muusikat (2 kõlarit) kuulata järsku 5.1???

Ega kõlarite arv ei määra midagi...väljundid võimendis ikka. Pole kellegi süü, kui sa viie kanali ressiiveri taha kaks kõlarit ühendad.
tagasi üles
tanelp
HV kasutaja

sõnum 19.12.2003 15:19:38 vasta tsitaadiga

et siis mis nende naabritega huvitav teha, kardan, et olukord l2heb aina teravamax icon_rolleyes.gif
tagasi üles
oliyx
Kreisi kasutaja

sõnum 19.12.2003 16:21:18 vasta tsitaadiga

to: Raiaramis

vat selle asjaga on nii, et oma 5.1-ga rikud lihtsalt muusika ära ja kõik. sellega võid mängida, filme vaadata jne. muusika kuulamiseks ikka 2 kasti. võid ju endale taha ka paar kasti poetada, aga see tuleb juba pigem kahjuks, kui kasuks. endal mõni aasta juba 5.1 systeem, aga musa jaoks raudselt ainult stereo (2 kasti). vastasel juhul kipub asi kätte lamedaks minema.
asi ketib nii kaua, kui muusika ei ole 5.1, või kvadro.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  kodukino systeem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.