praegune kellaaeg 19.06.2025 20:47:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Degwees
Kreisi kasutaja
|
03.02.2010 17:14:07
Probleem 21" CRT Hitachiga |
|
|
Täna viskas pilt jube tumedaks. Midagi näppinud pole, raputanud monitori pole, juhtmeid järelt kakkunud pole, lihtsalt viskas ära järsku . Keskel on horisontaalselt sinised triibud ja pilt üldiselt väga tume. Kui avan valge taustaga kausta vm, siis viskab valge mustaks hoopis. Poole ekraani peale akent tirides läheb aken uuesti valgeks, aga ülejäänud on siis täiesti must. Sinistel objektidel tekivad kollased horisontaalsed jooned. Üritasin monitori sisse-välja lülitada korduvalt, aga miski ei paranenud. Otsustasin siis iga nurga alt taguda monitori, aga tulutult. Korra hakkas vilkuma normaalseks tagasi, aga siis läks jälle ära. Pilt läks osaliselt heledemaks, kui monitori tagant taguda, aga seda ainult korraks. Oletasin, et äkki mõni ühendus lahti tulnud vm, aga ei julge lahti võtta ja näppida ka. Kontrollisin kaableid ja teist monitori - kõik korras. Pilt on isegi siis sassis, kui videokaardil järel pole, see "POWER SAVE" ruuduke tuleb ette, millel peaks roheline taust olema, aga isegi see taust ei ole enam täielikult roheline, ainult väheke rohelist näha.
Küsimus siis selline - kas keegi oskab öelda mida ette peaks võtma ja ehk on keegi Viljandist, kes oskaks mind aidata?
(LCD ostmise soovitused võite endale jätta)
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis253
HV kasutaja

|
03.02.2010 17:53:44
|
|
|
ma arvan et pees on...võid Männimäele viia sinna Printbesti kõrvale remonti ja uurida mis nad hinnaks pakuvad et korda saada.
_________________ M: kasutatud laua- ja sülearvuteid, küsi PS-i kaudu |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Degwees
Kreisi kasutaja
|
03.02.2010 18:20:13
|
|
|
Helistasin neile, ütlesid et peaksin arvestama 500.-. Monitor ise maksis mulle 400.- . Aga kui tõesti keegi teine aidata ei oska, siis ei jää vast muud üle...
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
04.02.2010 19:50:36
|
|
|
Degwees, Osta mult samasugune Hitachi ära 350.- saad omale.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|