Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Windows XP Teenused ja Advanced SystemCare märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
weyx13
HV vaatleja
weyx13

sõnum 25.10.2009 22:41:13 Windows XP Teenused ja Advanced SystemCare vasta tsitaadiga

Ma väga austan Advanced SystemCare'-i võimekust, kuid üks värk mind siiski segab. Nimelt taastab ta mõned Windowsi teenused, mis ma ise ümber sättinud olen. Ei suutnud leida-avastada paika, kus ma selle tegevuse peatada saaksin. Nii et abi, palun.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 25.10.2009 22:46:59 vasta tsitaadiga

Kustuta registry keyd ära mis sellele teenusele viitavad. Aga ma 100% kindel ei ole purjus peaga.
tagasi üles
weyx13
HV vaatleja
weyx13

sõnum 26.10.2009 18:11:42 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
Kustuta registry keyd ära mis sellele teenusele viitavad. Aga ma 100% kindel ei ole purjus peaga.

See lahendus ei ole mugav, sest kokku on selliseid teenuseid, mida AdvSysCare "taastab" tervelt 17 ja osad neist on sellised, mida oleks hiljem ehk mugavalt vaja kasutusele võtta. Näiteks ei kasuta ma hetkel selles arvutis printerit ja ID-kaardi lugejat, milleks mulle hetkel need teenused siis?
Kas sellist võimalust pole, et teen oma teenuste konfiguratsioonist midagi backup'i taolist, et vähemalt hõlbus oleks oma sätteid taastada?

kaitsevaim
HV kasutaja

sõnum 27.10.2009 12:01:40 vasta tsitaadiga

no kuule, kas sa siis ei mõista linnukest ära koristada või ignore listi panna neid asju, mida ei taha, et muudab. Peab natuke lihtsalt kriitilise pilguga üle vaatama, et kas see, mida ASC muudab, on see, mida sa tahad, et ta muudab. Alternatiiv sellele progele oleks Uniblue Speedupmypc või siis kohe powersuite.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 22
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Windows XP Teenused ja Advanced SystemCare
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.