praegune kellaaeg 21.06.2025 17:03:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
weyx13
HV vaatleja

|
25.10.2009 22:41:13
Windows XP Teenused ja Advanced SystemCare |
|
|
Ma väga austan Advanced SystemCare'-i võimekust, kuid üks värk mind siiski segab. Nimelt taastab ta mõned Windowsi teenused, mis ma ise ümber sättinud olen. Ei suutnud leida-avastada paika, kus ma selle tegevuse peatada saaksin. Nii et abi, palun.
_________________ Inimkond jaguneb üldjoontes kaheks:
ühed, kes jagavad meid kaheks ja teised, kes seda ei tee. |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
25.10.2009 22:46:59
|
|
|
Kustuta registry keyd ära mis sellele teenusele viitavad. Aga ma 100% kindel ei ole purjus peaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
weyx13
HV vaatleja

|
26.10.2009 18:11:42
|
|
|
Mucrop3 kirjutas: |
Kustuta registry keyd ära mis sellele teenusele viitavad. Aga ma 100% kindel ei ole purjus peaga. |
See lahendus ei ole mugav, sest kokku on selliseid teenuseid, mida AdvSysCare "taastab" tervelt 17 ja osad neist on sellised, mida oleks hiljem ehk mugavalt vaja kasutusele võtta. Näiteks ei kasuta ma hetkel selles arvutis printerit ja ID-kaardi lugejat, milleks mulle hetkel need teenused siis?
Kas sellist võimalust pole, et teen oma teenuste konfiguratsioonist midagi backup'i taolist, et vähemalt hõlbus oleks oma sätteid taastada?
_________________ Inimkond jaguneb üldjoontes kaheks:
ühed, kes jagavad meid kaheks ja teised, kes seda ei tee. |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
27.10.2009 12:01:40
|
|
|
no kuule, kas sa siis ei mõista linnukest ära koristada või ignore listi panna neid asju, mida ei taha, et muudab. Peab natuke lihtsalt kriitilise pilguga üle vaatama, et kas see, mida ASC muudab, on see, mida sa tahad, et ta muudab. Alternatiiv sellele progele oleks Uniblue Speedupmypc või siis kohe powersuite.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|