praegune kellaaeg 26.06.2025 21:47:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mteachx
HV Guru

|
23.01.2014 19:16:19
Logitech klaviatuuri G seeria soft |
|
|
Paljud teist kasutavad G seeria klaviatuuri?
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna. Hetkel on vaid valitud võimalused, mis on tehtud, aida, msi afterburner, fraps jne.. Aga kui mul oleks vaja panna ekraani taustale nt teamviewer contact list, siis ega vist see võimalik polegi?
Hetkel siis kasutuses G19.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
25.01.2014 13:33:29
Re: Logitech klaviatuuri G seeria soft |
|
|
mteachx kirjutas: |
Paljud teist kasutavad G seeria klaviatuuri?
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna. Hetkel on vaid valitud võimalused, mis on tehtud, aida, msi afterburner, fraps jne.. Aga kui mul oleks vaja panna ekraani taustale nt teamviewer contact list, siis ega vist see võimalik polegi?
Hetkel siis kasutuses G19. |
www.logitech.com ja tõmba sealt soft ära ja programeeri G nupud ära
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.01.2014 14:58:47
|
|
|
Kasutan küll jah. Endal G11. Aga ma ei saa täpselt aru mida sa silmas pead selle lausega:
mteachx kirjutas: |
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna. |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
26.01.2014 15:34:08
|
|
|
tptdairy, Mis mul neist G nuppudest ja logitechi enda softist. See on elementaarne, et need asjad peal. Juttu siis LCD softist, et seal midagi tööle panna, mis ise näha tahaks.
Tomorrow, Noh, kuna G19 on värviline ja vaata kasvõi youtube, siis mõte nagu see, et kui mul on mingi aken , nt browser avatud, et ta kuvaks selle LCD'l. Ise nagu saaks määrata, mida ta kuvab. Pildist pole kasu, hetkel tahan nt teamvieweri panna LCD'le, siis oleks hea pidevalt näha, mis kus online v offline.. Sisuliselt on mõte see, et b03tzLCD_v2.0 on teinud äpi, kus sa saad ekraani vaadata lcd pealt, kuid mul oleks siis vaja see nö lukustada mingi kindla programmi window modesse.. Ala nagu on äpp tehtud MSI afterburnerile, vaata tempe, jms tahes..
Lihtsalt lampi näide
Aga kuna ma siin eile-üleeile kompasin vist terve google läbi, siis on see, et kui ise ei tee, siis ka ei saa. Paraku aga ise ei ole pead niipalju, et midagi teha sellist.
Miks ma tahan seda teha, mul hetkel 2 monitori, ma tahan ühe suure asemele osta ja teise eemaldada, ruumipuudus tekiks siis, kuid on asju, mida vaja jälgida ja on mugav kui klaviatuuri lcd'lt seda teha saaks, kui ta olemas justkui.
Ise veel uurisin kusjuures, et sisuliselt peaks saama klaviatuuri ekraani nö teiseks ekraaniks panna, nagu laiendus tekitada .. aga kaugemale ei õnnestunud asja uurida..
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.01.2014 16:13:17
|
|
|
Ahsoo. No siis on selge. Mulle lihtsalt tundus see lause arusaamatu. Ise valisin omal ajal G11 just selletõttu, et G15-l oli ekraan mida mul vaja polnud (too oli veel monokroom nagu kalkulaatoritel).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|