Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Logitech klaviatuuri G seeria soft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mteachx
HV Guru
mteachx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2014 19:16:19 Logitech klaviatuuri G seeria soft vasta tsitaadiga

Paljud teist kasutavad G seeria klaviatuuri?
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna. Hetkel on vaid valitud võimalused, mis on tehtud, aida, msi afterburner, fraps jne.. Aga kui mul oleks vaja panna ekraani taustale nt teamviewer contact list, siis ega vist see võimalik polegi?

Hetkel siis kasutuses G19.

- Sinu isiklik nutipartner
Kommentaarid: 587 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 477
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 25.01.2014 13:33:29 Re: Logitech klaviatuuri G seeria soft vasta tsitaadiga

mteachx kirjutas:
Paljud teist kasutavad G seeria klaviatuuri?
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna. Hetkel on vaid valitud võimalused, mis on tehtud, aida, msi afterburner, fraps jne.. Aga kui mul oleks vaja panna ekraani taustale nt teamviewer contact list, siis ega vist see võimalik polegi?

Hetkel siis kasutuses G19.

www.logitech.com ja tõmba sealt soft ära ja programeeri G nupud ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.01.2014 14:58:47 vasta tsitaadiga

Kasutan küll jah. Endal G11. Aga ma ei saa täpselt aru mida sa silmas pead selle lausega:
mteachx kirjutas:
On kellelgil ideid, näpunäiteid, kuidas oma programm kuidagi ekraanile jooksma panna.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 26.01.2014 15:34:08 vasta tsitaadiga

tptdairy, Mis mul neist G nuppudest ja logitechi enda softist. See on elementaarne, et need asjad peal. icon_wink.gif Juttu siis LCD softist, et seal midagi tööle panna, mis ise näha tahaks.

Tomorrow, Noh, kuna G19 on värviline ja vaata kasvõi youtube, siis mõte nagu see, et kui mul on mingi aken , nt browser avatud, et ta kuvaks selle LCD'l. Ise nagu saaks määrata, mida ta kuvab. Pildist pole kasu, hetkel tahan nt teamvieweri panna LCD'le, siis oleks hea pidevalt näha, mis kus online v offline.. Sisuliselt on mõte see, et b03tzLCD_v2.0 on teinud äpi, kus sa saad ekraani vaadata lcd pealt, kuid mul oleks siis vaja see nö lukustada mingi kindla programmi window modesse.. Ala nagu on äpp tehtud MSI afterburnerile, vaata tempe, jms tahes..

Lihtsalt lampi näide icon_biggrin.gif

Aga kuna ma siin eile-üleeile kompasin vist terve google läbi, siis on see, et kui ise ei tee, siis ka ei saa. Paraku aga ise ei ole pead niipalju, et midagi teha sellist.

Miks ma tahan seda teha, mul hetkel 2 monitori, ma tahan ühe suure asemele osta ja teise eemaldada, ruumipuudus tekiks siis, kuid on asju, mida vaja jälgida ja on mugav kui klaviatuuri lcd'lt seda teha saaks, kui ta olemas justkui.

Ise veel uurisin kusjuures, et sisuliselt peaks saama klaviatuuri ekraani nö teiseks ekraaniks panna, nagu laiendus tekitada .. aga kaugemale ei õnnestunud asja uurida..

- Sinu isiklik nutipartner
Kommentaarid: 587 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 477
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.01.2014 16:13:17 vasta tsitaadiga

Ahsoo. No siis on selge. Mulle lihtsalt tundus see lause arusaamatu. Ise valisin omal ajal G11 just selletõttu, et G15-l oli ekraan mida mul vaja polnud (too oli veel monokroom nagu kalkulaatoritel).
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Logitech klaviatuuri G seeria soft
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.