praegune kellaaeg 20.06.2025 20:47:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karabulka
HV kasutaja
|
18.09.2009 19:23:42
preg_replace regular expressioni värk |
|
|
EI suuda seda regular expressioni asja ise ära õppida et jagu saaks. liiga keeruline tundub.
Igatahes oleks PHP-s vaja VÄGA LIHTSUSTATULT sellist asja:
$output = '<li class="one item-2 ancestor jasiiavõiveelmidagitullamillekohtamamidagieitea>text</li>" |
nüüd oleks vaja output teha selliseks:
$output = '<li class="one item-2 ancestor jasiiavõiveelmidagitullamillekohtamamidagieitea><span>EXTRA</span>text</li>" |
Kuna tegemist on tegelikult ainult ühe reaga outputist, siis on mul vaja item-2 ja ancestor järgi see rida üles leida. Muutus aga teha alles pärast > märki. Jama selles, et pärast item-2 ancestor värki võib tulla veel terve rida classe. Kuidas ma saaks nii teha, et otsida see rida ($output) üles ja siis sinna enne texti (mis on ka muutuv) midagi lisada?
Loodan et oli arusaadav.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
18.09.2009 19:35:17
|
|
|
$output = preg_replace('/(<li class="one item-2 ancestor .*>.*)(<\/li>")/', '/$1<span>EXTRA</span>$2/', $output); |
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
karabulka
HV kasutaja
|
18.09.2009 19:55:35
|
|
|
Hei, suured tänud, väikse modimisega sain enamvähem selliseks nagu vaja, ainult et mul tekib <span>EXTRA</span> kaks korda järjest?
UPDATE: Vahet pole, sain juba aru, mul oli asi tsüklis ja seal oli mingi viga sees
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|