Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  preg_replace regular expressioni värk märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
karabulka
HV kasutaja

sõnum 18.09.2009 19:23:42 preg_replace regular expressioni värk vasta tsitaadiga

EI suuda seda regular expressioni asja ise ära õppida et jagu saaks. liiga keeruline tundub.
Igatahes oleks PHP-s vaja VÄGA LIHTSUSTATULT sellist asja:

$output = '<li class="one item-2 ancestor jasiiavõiveelmidagitullamillekohtamamidagieitea>text</li>"

nüüd oleks vaja output teha selliseks:

$output = '<li class="one item-2 ancestor jasiiavõiveelmidagitullamillekohtamamidagieitea><span>EXTRA</span>text</li>"

Kuna tegemist on tegelikult ainult ühe reaga outputist, siis on mul vaja item-2 ja ancestor järgi see rida üles leida. Muutus aga teha alles pärast > märki. Jama selles, et pärast item-2 ancestor värki võib tulla veel terve rida classe. Kuidas ma saaks nii teha, et otsida see rida ($output) üles ja siis sinna enne texti (mis on ka muutuv) midagi lisada?

Loodan et oli arusaadav.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 18.09.2009 19:35:17 vasta tsitaadiga

$output = preg_replace('/(<li class="one item-2 ancestor .*>.*)(<\/li>")/', '/$1<span>EXTRA</span>$2/', $output);
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
karabulka
HV kasutaja

sõnum 18.09.2009 19:55:35 vasta tsitaadiga

Hei, suured tänud, väikse modimisega sain enamvähem selliseks nagu vaja, ainult et mul tekib <span>EXTRA</span> kaks korda järjest?

UPDATE: Vahet pole, sain juba aru, mul oli asi tsüklis ja seal oli mingi viga sees icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  preg_replace regular expressioni värk
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.