Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Probleem.
HV kasutaja

|
29.09.2009 20:56:05
Ei saa korralikult nVidia drivereid installida. |
|
|
Peale Windows 7 installimist tekkis see probleem.
Panen installeri tööle installib natukene, lööb pildi mustaks korraks siis jääb siia seisma
pilt ka
Spoiler 
Siis istub seal ilusti üks 5min+ ja siis viskab selle PhysX installeri ette installib selle physxi ilusti ära ja siis viskab selle
Spoiler 
Driverid said nagu vist uuendatud aga näiteks Nvidia Display Panel täiesti puudub mida mul just vaja on hädasti ja physxi panel ka ei avane. Olen proovinud physxi installeri ära võtmist aga see ei aidand.
Avades physx panelit viskab selle
Spoiler 
Videoks on 8800GTX ja 64bit win7
_________________ -.- |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
29.09.2009 20:59:10
|
|
|
Pidi vist physx installeri käsitsi driveri kaustast välja tõstma ja siis driverid installima ja hiljem phsyx eraldi.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem.
HV kasutaja

|
29.09.2009 21:11:07
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
Pidi vist physx installeri käsitsi driveri kaustast välja tõstma ja siis driverid installima ja hiljem phsyx eraldi. |
Pakkisin installeri lahti ja võtsin physxi ära aga see ei aidand.
_________________ -.- |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolka15
HV kasutaja
|
29.09.2009 21:15:03
|
|
|
Tasub eemaldada installerikaustast ka 3Dvision vms välja.
Windows 7 teemas olin juba maininud taolist probleemi:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5263973#5263973
Tolka15 kirjutas: |
Niisiis proovisin täna kättesaadud uuel kastil (profiilis olemas) Win7 x64 RTM. Kõige rohkem peavalu valmistab video draiver ( 190.38 ), mis viskab blackscreeni peale installimist (täpsemalt peale järgnevat restarti), kui teine resa teha, siis võib pilt ette tulla, aga kui avada nvidia control panel järgneb samuti blackscreen, proovisin ka antud teemas soovitatud driversweeperit ja ka physx eemaldamist installeri kaustast. Töötab ainult wini poolt installitav videodraiver, kuid see ei hõlma endas nvidia control panelitki. Kahtlen veel emaplaadi draiverites, win7 omasid kodulehel ei ole. Lihtsam vist hetkel Vista võtta
Edit: 185.85 physx installeri välja võtmisega läks tööle, control panel töötab kah, aga siiski ei tundu asi töötama päris nii nagu peaks. |
Igal juhul ma ei suutnudki Win7-t ja nVidia draivereid ühilduma panna ja olin sunnitud Vistat kasutama.
_________________ M: Philips õuevalgustid 4tk |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.09.2009 03:13:03
|
|
|
Järjekordne inimene kel sama probleem.Mul on juba järjelugemine sassi läinud sest neid on nii palju olnud
Igatahes lahendus on pakkida Installer lahti ja tõsta PhysX ja 3DVision installerid kaustast välja.Installida Setup.exe kaudu(Run as Admin)
Kui see ei toimi siis järelikult vanad driverijäägid juba takistavad ja tuleb kasutada Guru3D Driver Sweeperit
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|