Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Milles on viga, kas monitoris või videokaaris? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaller
HV kasutaja
kaller

sõnum 15.05.2003 22:16:14 Milles on viga, kas monitoris või videokaaris? vasta tsitaadiga

Kui ma panen resolutsiooniks 800*600, siis on monitori pilt selge ja hästi loetav. Aga kui ma panen resolutsiooniks 1024*768 siis on pilt ebaselge ja kirja raske lugeda ning silmad väsivad ära. Peal on kõige uuemad draiverid. OS Win XP Pro. Monitor on LG Studioworks 575n, videokaart intel 82810. Milles võib viga olla, või peabki pilt selline olema?
Kui reso on 1024*768 siis monitor näitab 68,6kHz / 85,0Hz
Kui reso on 800*600 siis monitor näitab 53,6kHz / 85,0Hz
Miks need 2 arvu teineteisest erinavad ja mida nad näitavad 68,6kHz ja 53,6kHz
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 15.05.2003 22:23:53 vasta tsitaadiga

esimene on H-frequency(sagedus), teine on V-frequency(sagedus) ehk mitu korda suudab monitor pilti muuta sekundis(vist, ma kuskilt kirjutasin nüüd maha)
pane 1024x768 herzid väiksemaks ja proovi siis, vabalt võib monitori viga olla(mul vanal monitoril standarsagedus 1024-ga 75hz, lasin 100hz algul normaalne, pärast läks p.utsi pilt icon_wink.gif

aa jess sain teada H- on horisontaalne sagedus(vasakult paremale) ja V- on siis vertikaalne sagedus(ülevalt alla>alt ülesse, kuidas kellelegi) ow jeah, pistsin kah ühe tarkusetera 8)
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Milles on viga, kas monitoris või videokaaris?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.