praegune kellaaeg 19.06.2025 06:58:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
07.05.2012 12:33:30
nVidia vs Intel |
|
|
Kas on peale mängimise veel eeliseid mõne tegevuse puhul nVidia-l kui Intelil?
|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
07.05.2012 13:09:14
|
|
|
ega seal suur mõtlisklemist pole üks mängimiseks teine igapäeva tegevusteks, st igapäeva tegevusi muidugi saab mõlemaga teha aga mõttetu selleks eraldi kaarti osta. Nvidial olenevalt kaardist muidugi on olemas ka CUDA cores ehk siis kui sa ala videotöötlemisega tegeled siis seal kiirendab see ka protsessi.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
07.05.2012 13:32:00
|
|
|
Mul ei ole plaanis videokaarti osta, plaanis on osta see aasta või järgmise aasta alguses sülearvuti, aga see on ainuke näitaja, mis tekitab minus segadust kumba graafikakaarti peaks eelistama.
Mina ei mängi üldse ja video töötlusega ei tegele, endale on hakanud ainult head Intel 3000 graafikakaardiga sülearvutid silma, et mõtlesin, et on mõni tegevus veel, miks peaks kalduma nVidia kasuks.
Lugesin, et on võimalik panna hiljem eraldi videokaarti ka, kas eraldi videokaarte müüakse ka USB-ga?
viimati muutis brixxx 07.05.2012 15:19:28, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
07.05.2012 13:34:15
|
|
|
läpakatel üldiselt pärast sa lisada miskit ei saa, ja usb kaudu selliseid lahendusi pole. Aga kui ei mängi ja videotöötlusega ka ei tegele siis sellest intel 3000 seerjast on sulle küll ja küll kõige muu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.05.2012 13:41:19
|
|
|
Kui ei mängi siis ära hakka eraldi videokaarti küll ostma, kärab too prosesse integreeritud inteli (või amd) oma enam kui piisavalt. Kui veel suudad järgmisel aastal välja tuleva Haswelli ära oodata siis tolles olev GPU peaks olema väga oluliselt kiirem kui praegused HD3000/4000 vidinad.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
07.05.2012 15:14:24
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kui veel suudad järgmisel aastal välja tuleva Haswelli ära oodata siis tolles olev GPU peaks olema väga oluliselt kiirem kui praegused HD3000/4000 vidinad. |
OKEI, võibolla ootan järgmise aastani, aga arvan kui ma järgmine aasta ostan, siis pigem, kas jaanuaris või veebruaris. Mõtlesin esialgu oodata sellepärast järgmise aastani, et osta Windows 8 op.süst sülearvuti, aga hetkel on mul sülearvutis teiseks op.süst Windows 8 Consumer Perview ning mulle eriti ei meeldi Windows 8, et see kriteerium pole enam väga oluline, aga kuna ma pole veel raha koguma hakanud, siis arvan, et ostan poole aasta pärast.
Hetkel oleval Asus X53Sserial on nVidia graafikakaart, seni ei ole ma seal muud teinud kui monitore ja resolutsioone seadnud.
Kas filmide vaatamisel, annab mingi tuntava vahe ka sisse, kas nVidia või Inteli graafikakaart? (Võibolla on see loll küsimus, aga mulle tundub, et filmi vaatamine ja mängimine on veidi sarnased tegevused, mõlematel juhul liiguvad inimesed või animatsioonid ekraanil).
viimati muutis brixxx 07.05.2012 15:14:42, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.05.2012 15:14:41
|
|
|
pole probleemi, hd3000 mängib fullhd vabalt.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|