praegune kellaaeg 21.06.2025 01:15:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tyler
HV kasutaja

|
04.01.2009 11:25:26
soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse. |
|
|
olemas elioni digitv. mida mul veel täpselt vaja läheb, et saaksin vh1'st videosid lindistada kõvakettale?
vanasti kasutasin tmpgenc'd et uncompressed avi svcd'ks teha - kas tänapäeval saab muudes formaatides peale uncompressed avi ka cappida?
tänan Teid ette abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
04.01.2009 11:28:51
|
|
|
parima kvaliteedi ja suuruse/kvaliteedi suhte saavutad siiski uncompressed salvestamine + hilisem pakkimine
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
04.01.2009 11:56:41
Re: soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse. |
|
|
tyler kirjutas: |
olemas elioni digitv. mida mul veel täpselt vaja läheb, et saaksin vh1'st videosid lindistada kõvakettale?
vanasti kasutasin tmpgenc'd et uncompressed avi svcd'ks teha - kas tänapäeval saab muudes formaatides peale uncompressed avi ka cappida?
tänan Teid ette abi eest  |
küsimus on rohkem digiboksi ühendamise kohta arvutiga või cappimise kohta? Minul digibox ühendatud s-video kaabliga arvutis oleva hauppauge TV-kaardiga ja hauppauge soft capib asja kenasti ära mpeg formaati. Kvaliteet väga OK.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tyler
HV kasutaja

|
29.07.2009 23:39:59
|
|
|
ok, ma ei ole siiamaani isegi mitte remotely sellega hakkama saanud.
samas, kunagi, mingi eriti x-equipmentiga ma cappisin tv'd (k2/tv3) ja musavideosid (vh1). see oli 2003/2004.
nüüd ma olen kolinud ja setup on väga erinev. ma ei oska enam püsti panna õiget asja
kas keegi oleks nõus vastu võtma tööpakkumise: pane elioni digitv (digiboks/ruuter) ja arvuti (mida juurde osta on vaja? tv kaart?) omavahel tööle nii, et ma saaks rahulikult ilma ühtegi frame droppimata videosid cappida. isegi 30min saadet kui vaja.
viitsib keegi .. ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|