Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tyler
HV kasutaja
tyler

sõnum 04.01.2009 11:25:26 soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse. vasta tsitaadiga

olemas elioni digitv. mida mul veel täpselt vaja läheb, et saaksin vh1'st videosid lindistada kõvakettale?
vanasti kasutasin tmpgenc'd et uncompressed avi svcd'ks teha - kas tänapäeval saab muudes formaatides peale uncompressed avi ka cappida?

tänan Teid ette abi eest icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 04.01.2009 11:28:51 vasta tsitaadiga

parima kvaliteedi ja suuruse/kvaliteedi suhte saavutad siiski uncompressed salvestamine + hilisem pakkimine icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 04.01.2009 11:56:41 Re: soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse. vasta tsitaadiga

tyler kirjutas:
olemas elioni digitv. mida mul veel täpselt vaja läheb, et saaksin vh1'st videosid lindistada kõvakettale?
vanasti kasutasin tmpgenc'd et uncompressed avi svcd'ks teha - kas tänapäeval saab muudes formaatides peale uncompressed avi ka cappida?

tänan Teid ette abi eest icon_wink.gif

küsimus on rohkem digiboksi ühendamise kohta arvutiga või cappimise kohta? Minul digibox ühendatud s-video kaabliga arvutis oleva hauppauge TV-kaardiga ja hauppauge soft capib asja kenasti ära mpeg formaati. Kvaliteet väga OK.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
tyler
HV kasutaja
tyler

sõnum 29.07.2009 23:39:59 vasta tsitaadiga

ok, ma ei ole siiamaani isegi mitte remotely sellega hakkama saanud.
samas, kunagi, mingi eriti x-equipmentiga ma cappisin tv'd (k2/tv3) ja musavideosid (vh1). see oli 2003/2004.
nüüd ma olen kolinud ja setup on väga erinev. ma ei oska enam püsti panna õiget asja icon_lol.gif

kas keegi oleks nõus vastu võtma tööpakkumise: pane elioni digitv (digiboks/ruuter) ja arvuti (mida juurde osta on vaja? tv kaart?) omavahel tööle nii, et ma saaks rahulikult ilma ühtegi frame droppimata videosid cappida. isegi 30min saadet kui vaja. icon_razz.gif

viitsib keegi .. ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  soovin vh1'st musavideosid lindistada mpeg2(svcd) formaadis arvutisse.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.