Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kyltz55
Uus kasutaja
|
18.05.2025 09:53:27
Areaal.ee on petturid! |
|
|
VÄLTIGE AREAAL. EE E-POODI!!!
Tellimus A-33719, 05.04.2025 844,99 EUR.
Nad ei suuda tarnida lubatud ajaks ja hoiavad meelega tagastamise raha kinni, lubades alati ja mitmeid kordi "nädala jooksul" või "kontrollime uuesti üle ja kui tagasikanne ei ole tehtud, siis kindlasti tehakse ära" - raha tagastada. Nagu siit loen on selline käitumine konkreetne muster.
Poolteist kuud kasutavad minu raha, tagastust pole siiani, eks teen kaebuse, kuhu vaja ja kommenteerin, kus saan, et teistelegi teada anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.05.2025 17:23:28
|
|
|
Vist süsteemiviga jälle.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hh123
Uus kasutaja
|
21.05.2025 22:49:21
|
|
|
Maksin teleri eest 29.04. Ei toodet ei telerit.
Jube keeruline on telerit tarnida veel keerulisem raha tagastada.
Lubasid 7 toopaevaga tagastada, kuid see moodas.
Esitasin avalduse TTJA-sse.
Jooksev maksuvolg, sisuliselt firma pankrotis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
areaal
HV vaatleja
|
21.05.2025 22:57:02
Re: |
|
|
Kyltz55 kirjutas: |
VÄLTIGE AREAAL. EE E-POODI!!!
Tellimus A-33719, 05.04.2025 844,99 EUR.
Nad ei suuda tarnida lubatud ajaks ja hoiavad meelega tagastamise raha kinni, lubades alati ja mitmeid kordi "nädala jooksul" või "kontrollime uuesti üle ja kui tagasikanne ei ole tehtud, siis kindlasti tehakse ära" - raha tagastada. Nagu siit loen on selline käitumine konkreetne muster.
Poolteist kuud kasutavad minu raha, tagastust pole siiani, eks teen kaebuse, kuhu vaja ja kommenteerin, kus saan, et teistelegi teada anda. |
Tere Külli,
Täname Teid tagasiside eest!
Teie tellimus on tühistatud ning tellimuse summa on tagastatud.
Hh123 kirjutas: |
Maksin teleri eest 29.04. Ei toodet ei telerit.
Jube keeruline on telerit tarnida veel keerulisem raha tagastada.
Lubasid 7 toopaevaga tagastada, kuid see moodas.
Esitasin avalduse TTJA-sse.
Jooksev maksuvolg, sisuliselt firma pankrotis. |
Tere,
Täname samuti tagasiside eest.
Saatsite kirja 19.05 seisuga, et soovite tellimuse tühistada.
Kinnitasime kirjalikult samal päeval, et tellimus on suunatud tühistamisele ning tagasikanne laekub käesoleva nädala jooksul.
viimati muutis areaal 21.05.2025 23:03:36, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Hh123
Uus kasutaja
|
21.05.2025 23:02:01
|
|
|
Raha tagastamist nouti 12.05, mitte 19.05.
Ulekanne votab sekund, mitte 7 toopaeva.
Firmal ei ole raha maksuvola tasumiseks ega raha tagastamiseks.
Juhatus peaks esitama pankrotiavalduse!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
22.05.2025 00:26:07
|
|
|
Tea palju on neid kliente kes ei googelda ega jõua oma murega siia foorumisse, kus nagu näha, saab vastuse kiiremini ..
Paraku haiseb ikka sitasti ..
   |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
22.05.2025 18:35:20
|
|
|
õnneks mul joppas tookord hambaharjaga
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
vklvykl
Uus kasutaja
|
22.05.2025 23:37:13
areaal |
|
|
Tere.
Tellimus tehti 7. mail. Kodulehel on kirjas, et maksimaalne tarneaeg on 7 tööpäeva. Hetkel on tellimuse staatus veel töötlemisel. Olles ühendust võtnud e-poega, teatati mulle, et kauba kohaletoimetamine võtab aega 4 nädalat. Pärast selle foorumi lugemist saan aru, et pood on problemaatiline. Ma saan aru, et pole mõtet tarnet oodata ja pean võtma ühendust tarbijakaitse ametiga?
"Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Info lõpliku tarnekuupäeva kohta saadame peale tellimuse kinnitamist."
Maksmine on tehtud õigeaegselt, kuid tellimuse kinnitust ei ole saadud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
areaal
HV vaatleja
|
23.05.2025 10:20:00
Re: areaal |
|
|
Hh123 kirjutas: |
Raha tagastamist nouti 12.05, mitte 19.05.
Ulekanne votab sekund, mitte 7 toopaeva. |
Tere,
Suhtlus Teiega tellimuse tühistamiseks leidis kirjalikult aset 19.05.
Tellimus tühistati 19.05 seisuga ning tagasikanne oli sooritatud 22.05.
vklvykl kirjutas: |
Tere.
Tellimus tehti 7. mail. Kodulehel on kirjas, et maksimaalne tarneaeg on 7 tööpäeva. Hetkel on tellimuse staatus veel töötlemisel. Olles ühendust võtnud e-poega, teatati mulle, et kauba kohaletoimetamine võtab aega 4 nädalat. Pärast selle foorumi lugemist saan aru, et pood on problemaatiline. Ma saan aru, et pole mõtet tarnet oodata ja pean võtma ühendust tarbijakaitse ametiga?
"Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Info lõpliku tarnekuupäeva kohta saadame peale tellimuse kinnitamist."
Maksmine on tehtud õigeaegselt, kuid tellimuse kinnitust ei ole saadud. |
Tere,
Teie tellimuse toode on Deebot T30 Pro Omni, mis on eelmise generatsiooni ja väljaminev mudel.
Lähtuvalt sellest ei ole seda enam üheski kohalikus hulgilaos saadaval ning kohalikest poodidest ainult Euronicsis (https://www.hinnavaatlus.ee/2830012/ecovacs-deebot-t30-pro-omni/).
On võimalik tellida toode eraldi Saksamaa hulgilaost, mille korral lubati tarneajaks kuni 4 nädalat.
Vastasime Teie 15.05 kell 13:40 saadetud kirjale kell 14:19, et tarneaeg võib olla kuni 4 nädalat.
Oleme kodulehele selliste olukordade jaoks spetsiaalselt lisanudki, et tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist.
https://areaal.ee/kohaletoimetamine/
"Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Info lõpliku tarnekuupäeva kohta saadame peale tellimuse kinnitamist".
Kui see ei ole sobilik, siis Teil on võimalus alati võtta klienditeenindusega ühendust ja tellimus tühistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
23.05.2025 12:55:21
|
|
|
äkki tasuks kohe reaalsed tarneajad kodulehele orgunnida? oleks vähe ausam ja jääks kogu see õigustamine, tarbijakaitsetamine ja lõpuks poe pauguga kinnipanemine ära? või siis oleks selge, et ei saa sellise bisnisega hakkama.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
24.05.2025 01:14:38
|
|
|
taavi kirjutas: |
äkki tasuks kohe reaalsed tarneajad kodulehele orgunnida? oleks vähe ausam ja jääks kogu see õigustamine, tarbijakaitsetamine ja lõpuks poe pauguga kinnipanemine ära? või siis oleks selge, et ei saa sellise bisnisega hakkama. |
Ma ei tea, mulle tundub et see ongi sihuke koht rohkem, et kui keegi miskit tellib, siis hakatakse higipunn otsaees üritama toodet lubatud hinna eest leida. Miskit pole olemas kohapeal ja vb enamus asjadega joppapki nii ülesse leidmiseks. Mina komistasin nende otsa, kuna nende hind oli lähedal Amazonile ja tarne sama ajaga enamvähem. Mõtlesin, et toetan siis kodumaist. Lõppkokkuvõttes sai asi amazonist ostetud veelgi odavamalt (kuna kogu selle jamamise peale arealiga ja ühe teise firmaga lõpuks oli amazonis allahindlus) ja tarne reaalsuses alla nädala.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
vklvykl
Uus kasutaja
|
26.05.2025 19:37:25
|
|
Tere.
areaal kirjutas: |
Tere,
Teie tellimuse toode on Deebot T30 Pro Omni, mis on eelmise generatsiooni ja väljaminev mudel.
Lähtuvalt sellest ei ole seda enam üheski kohalikus hulgilaos saadaval ning kohalikest poodidest ainult Euronicsis (https://www.hinnavaatlus.ee/2830012/ecovacs-deebot-t30-pro-omni/).
On võimalik tellida toode eraldi Saksamaa hulgilaost, mille korral lubati tarneajaks kuni 4 nädalat.
Vastasime Teie 15.05 kell 13:40 saadetud kirjale kell 14:19, et tarneaeg võib olla kuni 4 nädalat.
Oleme kodulehele selliste olukordade jaoks spetsiaalselt lisanudki, et tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist.
"Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Info lõpliku tarnekuupäeva kohta saadame peale tellimuse kinnitamist".
Kui see ei ole sobilik, siis Teil on võimalus alati võtta klienditeenindusega ühendust ja tellimus tühistada. |
Tühistasin oma tellimuse 23. mail. Ootan oma raha tagasi. Te kinnitasite minu tühistamisnõude kättesaamist 24. mail. Huvitav, kui kaua see aega võtab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
areaal
HV vaatleja
|
26.05.2025 19:45:44
|
|
Tere.
Tere,
Kui see ei ole sobilik, siis Teil on võimalus alati võtta klienditeenindusega ühendust ja tellimus tühistada. |
Tühistasin oma tellimuse 23. mail. Ootan oma raha tagasi. Te kinnitasite minu tühistamisnõude kättesaamist 24. mail. Huvitav, kui kaua see aega võtab? |
Tere!
Jah, vastab tõele. Tellimuse tühistamine kinnitati vastavalt Teie kirjale ning tagasimakse laekub 3 tööpäeva jooksul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vklvykl
Uus kasutaja
|
28.05.2025 23:40:23
|
|
Tere!
Jah, vastab tõele. Tellimuse tühistamine kinnitati vastavalt Teie kirjale ning tagasimakse laekub 3 tööpäeva jooksul. |
Tagasimakse on kätte saadud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
BorealisEst
Uus kasutaja
|
12.06.2025 19:29:53
|
|
|
Tõesti on probleem Areaal.ee lehel tellimuste täitmisega. Minu 21.05.2025 tehtud tellimus on senini töötluses, palusin tellimuse tühistada ja raha tagasi kanda, eks näis kas kannavad ka kuna kõik vastused seni on olnud umbmäärased või edasilükkavad. :/
Kahjuks ma liiga hilja jõudsin siia foorumisse, et aru saada mis toimub - ettevõttel on maksevõlad ja inforegistri profiil on nüüd ka kinni pandud. Hoian siinseid tegelasi arengutega kursis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
areaal
HV vaatleja
|
12.06.2025 19:59:56
|
|
|
BorealisEst kirjutas: |
Minu 21.05.2025 tehtud tellimus on senini töötluses, palusin tellimuse tühistada ja raha tagasi kanda, eks näis kas kannavad ka kuna kõik vastused seni on olnud umbmäärased või edasilükkavad. :/ |
Tere,
Andsite teada 11.06.2025, et soovite tellimuse suunata tühistamisele.
Vastasime Teie kirjale kinnitusega samal päeval kell 15:40, et tellimus on suunatud tühistamisele. Tagasikanne laekub kuni 7 tööpäeva jooksul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |