praegune kellaaeg 21.06.2025 01:14:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mr.h
HV kasutaja

|
15.01.2009 00:37:39
Kworld USB TV kaart |
|
|
sai soetatud hiljaaegu KWORLD PLUSTV USB-TV kaart ,muidu päris norm värk ,aga võiks natsa paremini edastada kanaleid endal tal lühike antenn kaasas ,mis näitab ,aga vahest hakib.Ostsin ise juurde võimendiga antenni ,kuid sellega ei sa ülse pilti ette ,milles asi?Siis veel selline küsimus ,et kui ma autoga sõidan millist antenni seal soovitate ,kui üldse on midagi soovitada?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
iponcs
HV kasutaja
|
15.06.2009 10:48:23
|
|
|
Mul küsimus ka et ostsin samma kraami plustv DVB-T stick 380, otsib välja 24 kanalit aga kõik on sulgudes locked, mitte ühtegi ei nöe. ainult näitab et on 24 kanalit leitud, igast hustler tv-d ja mitte pühtegi eesti kanalti ei ole, mingit tv3, kanal2 ega etv, mitte midagi,. muidu mingeid muid mölle tuleb. ei oska keegi öelda miks kanalid lockitud? ja miks eesti kanaleid ei ole?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.06.2009 18:43:33
|
|
|
iponcs: Liialt lahja antenn või on antenni asend nende tasuta kanalite leidmiseks vale. Mul endal on ka nii, et toas - tema enda väikse antenniga leitakse tasuta kanalite sagedus ainult kindlas toanurgas. Samas - tasulised kanalid tunduvad olevat tugevama leviga ja neid leitakse toas igal pool üles.
Kokku on kanaleid a 36 - kui mul see number õigesti meeles on.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
iponcs
HV kasutaja
|
16.06.2009 08:12:56
|
|
|
okei, aitähh
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|