Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  ventide paigutamine kasti. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.07.2009 20:14:33 vasta tsitaadiga

Tõmme ei pea olema ainult suunas väljast sisse. Konkreetselt minu korpus on väga moditud. Eest 2x120mm lükkavad sisse ja tagant 1x120mm pluss mingil määral ka toitekas tirib välja ning tõmme on justnimelt korpusest välja, mitte korpusesse icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 14.07.2009 22:07:04 vasta tsitaadiga

okei, nüüd sain su jutust rohkem aru. Enivei praegu peaks sul sissetõmme (2x120mm eest) ja väljatõmme (1x120mm + toiteka vent, 120mm ma eeldan) võrdsed olema ning peaks ok õhuvool olema.
Kui esimesed tööle jätta, ning taga oleks ainult 1x120m vent, siis ei suudaks see tagumine vent ilmselt esimeste poolt sissepuhutavat õhku kõike korraga niihästi väljutada (kerge ülerõhk) ning
korpuse sees asuvad komponendid jms. hakkavad õhuringlusi põhjustama. Sinu kasti puhul tundub hetkel kõik ok olevat kuid kordan siiski arvutikasti õhuvoolu rusikareeglit -
sissetõmme peaks olema võrdne või väiksem kui väljatõmme - väljatõmme peaks olema suurem või võrdne sissetõmbega icon_wink.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 14.07.2009 22:09:35 vasta tsitaadiga

Kui tahad tolmust kasti, siis jah, selline reegel, mina ei taha icon_smile.gif Toiteka vent ei vii kohe kindlasti nii palju õhku välja, kui üks õhku sissetoov vent. Kui viib poole, on juba rahuldav.
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 14.07.2009 22:13:09 vasta tsitaadiga

maatriks, vahet ei ole selle tolmu suhtes. Tolmu vastu aitavad filtrid icon_wink.gif Aga ma tõesti ei viitsi rohkem vaielda... tee nii nagu tahad beer_yum.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2009 20:19:45 vasta tsitaadiga

Endal nö. puhub üks 120mm vent kasti ja üks 120mm vent + siis grafakaardi vent välja ja tembid on üllatavalt head arvestades, et kaart kütab räigelt mängides.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 15.07.2009 23:11:53 vasta tsitaadiga

Endal imeb 120mm sisse ja kaks 120mm välja. + videokaart ja toide. Video temp @idle 30% fan speediga 50-52. Kastiks Gigabyte aurora.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2009 23:31:36 vasta tsitaadiga

mul peaks imema 2x120mm sisse ja 120mm +200mm välja. Sees keerutavad tuult ZALMAN CNPS9500 ja 4870X2. Video temp @idle 35% fan speediga 48c
Kastiks antec nine hundred.
Kui aus olla, ega seda tolmu nii väga sinna ei teki, korra olen kompressoriga puhastanud, kõige tolmusem oli video vent , samas prose vendil vaid natuke tolmukübemeid

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 28.07.2009 21:48:32 vasta tsitaadiga

Korpuses valitseva alarõhu puhul, kui siseneva õhu ventikatel on filtrid, on üks asi kindel - optilise seadme lääts korjab tolmu kiiremini kui ta ülerõhu puhul teeks (Kui olemas on ka flopiseade, siis see on tõeline tolmukoguja). Ka osa pistikupesi hakkab tolmu korjama. Ja korpus on seest tolmusem, sest hermeetilist korpust ma pole veel kohanud - igast pilust ja tühjast kruviaugust imetakse tolmu sisse.
See pole ainult teooria vaid praktikas nähtud-kogetud. Kui olen laisk ja lasen filtritel nii palju ummistuda, et siseneva õhu kogus jääb liiga väikeseks, hakkab iga ava ja pilu ümbrusesse ja seespool - taha tolmu kogunema. DVD-seadmetest rääkimata.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  ventide paigutamine kasti. mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.