praegune kellaaeg 20.06.2025 00:29:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wtf
HV kasutaja

|
17.06.2009 11:51:41
Draiveri/kaardi probleem? |
|
|
tere.
Mul gta4's fps'iga probleem. Oli siis nii ,et mu nvidia 9600 gt olid 2008 aasta driverid peal ja kui nondega gta4 pelasin siis fps jäi sinna 34 kanti ,et saaks korralikult mängida jne. Aga viimasel ajal tuli mul palju blue screene kuna graafika driveri fail pani pange vms. Nii vahetasin siis driverid kõige uutemate vastu mis nivida lehelt sai ,blue screenid ja muud probleemid kadusid ära aga nüüd mul gta4 lendab 10-20 fps vahel ,settinguid pole muutnud ega midagi muud... Uued draiverid küll kõrvaldasid peamised probleemid aga keeras gta4 perse.
On mingisuguseid arvamusi?
LISA: vanade draiveritega oli sihuke naq kui pelasin mingit mängu siis lampi kiilus pilt kinni 5sec later hakkab kõik liikuma aga naq lumesadu on ekraanil peal suht sama lumesadu kui telekalt poolenisti kaabli välja tõmmata. Kas see on draiveri viga või kaardi viga?
_________________ wat? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|