Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Revi|o
HV kasutaja

|
08.06.2009 22:04:07
Küsimus videokaardi sobivuse kohta |
|
|
Ma ei tea mitmes kord see juba on kui ma selle küsimusega foorumis olen, koguaeg on uue kaardi ostime katki jäänud Igatahes tahtsin küsda, et kuidas ma tean kas videokaart läheb mu arvutile või mitte? Nagu ma aru saan on asi mingis ühenduses või nii, see PCIe värk kui ma ei eksi. Praegu on mul kastis 8600gt, mõtlesin osta mingi 9800gt või Radeon 4830 aga niipalju kui ma vaatand olen on 8600 PCI express ja teisel kahel PCIe x16, on neil mingit vahet? Kuidas ma aru saan täpselt mis sobib?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
09.06.2009 03:03:04
|
|
|
Täpselt samad asjad on need . Tegelikult on olemas ka PCIe x1 siin aga selle peal 8600 GT ei tohiks töötada , niiet võid rahus uue kaardi sisse panna .
Ja mina sinu asemel ostaksin HD 4770 , kui võimalik .
E: Ja mis toide ning ülejäänud masin on ?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revi|o
HV kasutaja

|
09.06.2009 10:05:52
|
|
|
Athlon X2 5000+ prose (varsti vahetan vist selle ka välja) 3gb ram (peaks 4 olema aga 1 ei ole millegipärast kasutuses)
Põhimõtteliselt tahaks teada mis mu jahutus ja toide ka on aga ma ei oska seda kuskilt vaadata, oskab keegi aidata?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
09.06.2009 13:26:29
|
|
|
Revi|o kirjutas: |
Athlon X2 5000+ prose (varsti vahetan vist selle ka välja) 3gb ram (peaks 4 olema aga 1 ei ole millegipärast kasutuses)
Põhimõtteliselt tahaks teada mis mu jahutus ja toide ka on aga ma ei oska seda kuskilt vaadata, oskab keegi aidata? |
Toidet saad vaadata ainult kui teed korpuse külje lahti ja vaatad mis toiteploki peal kirjas või otsid ostuarve üles.
Mis jahutust sa vaadata tahad? Sama moodi, piilud sissse mis ventikad kuskil on.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revi|o
HV kasutaja

|
09.06.2009 14:23:35
|
|
|
Vaatasin järgi, toide oli 450w. Sellest peaks vist piisama? Aga ventikate kohapealt ma ei tea, üks väiksem oli küljepeal, teine suurem oli taga plaadi peal, rohkem infot nende kohta ei saanud. Ei jätnud igatahes just väga korraliku jahutuse muljet mulle, aga kuna ma ka esimest korda sisse vahtisin siis võib see minu mulje väga vale olla
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
09.06.2009 16:42:54
|
|
|
450W mis firma ? Kui on mingi lambikas firma , siis võib puudu tulla ( ehk siis ebakvaliteetne toodang ) , kui on miski normaalne firma , kes kräppi ei tooda , siis ei tohiks puudu küll tulla .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|