Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
variousart
HV vaatleja
|
30.05.2009 23:18:22
Probleem Elion WiFi'ga |
|
|
Probleem on siis järgmine:
Kui ühendan kaabli, kust tuleb WiFi, arvutile taha töötab kõik paar minutit korralikult. Peale nende mõne minuti möödumist ei mõtle internet enam ühtegi lehekülge välja. Mozilla annab " Connection Interrupted " veateate. Kui kaabel korraks tagant võtta ja uuesti tagasi panna on kõik jälle paariks minutiks normaalne.
Märkimist vajaks veel üks asi. Nimel kui ma kaabli taha ühendan, siis näitab ruuteri adminipaneelis Wireless Rate'ks 11 Mbps. Kui internet aga "lambist" ära kaob, siis kukub see tavaliselt 5.5 , 2 või 1 Mbps peale.
Millest võib selline asi tingitud olla?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.05.2009 10:33:19
Re: Probleem Elion WiFi'ga |
|
|
variousart kirjutas: |
Probleem on siis järgmine:
Kui ühendan kaabli, kust tuleb WiFi, arvutile taha töötab kõik paar minutit korralikult. Peale nende mõne minuti möödumist ei mõtle internet enam ühtegi lehekülge välja. Mozilla annab " Connection Interrupted " veateate. Kui kaabel korraks tagant võtta ja uuesti tagasi panna on kõik jälle paariks minutiks normaalne.
Märkimist vajaks veel üks asi. Nimel kui ma kaabli taha ühendan, siis näitab ruuteri adminipaneelis Wireless Rate'ks 11 Mbps. Kui internet aga "lambist" ära kaob, siis kukub see tavaliselt 5.5 , 2 või 1 Mbps peale.
Millest võib selline asi tingitud olla? |
mul oli vistaga umbes taoline jama. iga paari minuti tagant kukkus maha ühendus (arvuti wifi kaardiga siis). Probleem oli selles et mingi wifi security protection kukkus iga paari min tagant maha lihtsalt. Aitas kui wifi kaarti seadetes sai pandud B/G protection OFF peale.
Muidugi ei pruugi sul sama viga olla, kuid kui ruuteril mingi taoline asi olemas on siis võid proovida.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
31.05.2009 14:33:12
|
|
|
Proovisin Absona pakutud varianti. Umbes tund aega töötas korralikult ja siis hakkas jälle jamama.
Salatoimik, mul on Samuti Vista. Kas asi võib olla ka OS'is? Midagi B/G protection'i taolist ruuteri adminipaneelis leida ei suutnud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.05.2009 18:56:53
|
|
|
variousart kirjutas: |
Proovisin Absona pakutud varianti. Umbes tund aega töötas korralikult ja siis hakkas jälle jamama.
Salatoimik, mul on Samuti Vista. Kas asi võib olla ka OS'is? Midagi B/G protection'i taolist ruuteri adminipaneelis leida ei suutnud. |
Ei tea öelda, kuna sul tuleb nett ruuterist mitte arvutis olevast wifi kaardist.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.05.2009 20:20:59
|
|
|
proovi korra ruuterist leviala muuta ja ühenda muudetud levialaga
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|