Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nighurta
HV vaatleja

|
06.04.2009 19:03:38
Lauaarvuti ühendamine läbi läpaka netti |
|
|
Asi siis järgmine kuna hetkel käib kodus remont siis neti kaabel pole veel igale poole veetud ja netis käin läpakaga kasutades siis wifit, aga nüüd tekkis vajadus ka teine arvuti netti ühendada, kas on selline asi võimalik, et ühendada lauaarvuti läbi läpaka netti kasutades netikaabli. Kas see asi on üldse võimalik ja kui on siis kuidas läpakas on samsung r55 op süsteem on vista home premium lauaarvuti amd athlon 64 op on 32 bit windows 7 . Kui kellelgi midagi tarka ütelda või kirjutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
06.04.2009 19:09:01
|
|
|
lauaarvutile wifikaart sisse ja juhe jääbki vedamata!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
nighurta
HV vaatleja

|
06.04.2009 19:13:53
|
|
|
spongerdan kirjutas: |
lauaarvutile wifikaart sisse ja juhe jääbki vedamata! |
See ka kindlasti üks varjantidest aga hetkel siiski huvitab ühendamine läbi juhtme ja laptopi
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
06.04.2009 19:14:24
|
|
|
nighurta, wlan connectionil properties - sharing - ja linnuke(sed) kasti(desse) - OK
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
nighurta
HV vaatleja

|
06.04.2009 20:16:58
|
|
|
djpvx kirjutas: |
nighurta, wlan connectionil properties - sharing - ja linnuke(sed) kasti(desse) - OK |
Nüüd mingi mingi hullem jama lahti tegin nii nagu soovitasid tegin ühe suitsu ja tagasi tulles jooksis üks nelja aastane arvuti juurest minema krt aru ma ei sa mida ta veel näppis aga wifiga enam üldse netti ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
06.04.2009 20:23:33
|
|
|
Eks lülitas wifi välja ilmselt. Enamusel läpparitel on selline võimalus kusagil olemas.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
nighurta
HV vaatleja

|
06.04.2009 21:57:01
|
|
|
maxtor1 kirjutas: |
Eks lülitas wifi välja ilmselt. Enamusel läpparitel on selline võimalus kusagil olemas. |
EI usu kuna wifi tuluke põleb ma kardan et ta näppis seal Network and Sharing Centerealis midagi aga mida vot mida seda ma veel ei ole aru saanud
Mida see tekst peaks tähendama ja kuidas seda parandada annaks The networks adapter Wireless Network Connection does not have a valid ip configuration
Ok wifi on nüüd tänu elioni klienditeenindusele tagasi
djpvx, Hetkel küll sellest kasu ei ole lauaarvuti arvab, et unidefentified network No internet access
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
06.04.2009 22:16:23
|
|
|
põhimõtselt kui wireless ühendus ära sheerida local area networkile, siis lan pesa saab ip 192.168.0.1 ja hakkab DHCP serveriks.
Äkki sheerisid vale ühendust ja wireless adapter hakkas AP'ks?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
nighurta
HV vaatleja

|
07.04.2009 09:17:39
|
|
|
djpvx kirjutas: |
põhimõtselt kui wireless ühendus ära sheerida local area networkile, siis lan pesa saab ip 192.168.0.1 ja hakkab DHCP serveriks.
Äkki sheerisid vale ühendust ja wireless adapter hakkas AP'ks? |
Vot nüüd on mul endal juhe koos ei saa enam kottigi aru mis tegema peab, ma ei tea kas sellest abi on ennist jäi mainimata et istun elioni kodulahenduse+digitv taga
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|