praegune kellaaeg 22.06.2025 22:29:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
14.03.2009 12:46:54
Gigabyte Nvidia GTX 260 ei tunne telekat ära Vista all |
|
|
Sai uus masin hangitud ja telekat ära ei tunne. Graafika: Gigabyte GTX 260 896MB. Üritasin siis kaasasoleva video-out karbikese kaudu ühendada telekat tavalise AV video juhtmega (kollane otsik) ja ei mõikand midagi. Proovisin ühendada ka monitori composite ühenduse kaudu (RGB) ja ka ei midagi, sama lugu monitori ja s-videoga. Monitoriks siis samsung 245T. Nüüd üsna nõutu seis. Lisaks veel seda, et see karbike tuleb kuidagi uskumatult kergelt video-out kontaktist välja. Ei saagi nüüd aru, kas viga on videokaardis, driverites (hetkel panin peale 3. märtsi kuupäevaga driverid) või ühenduskastikeses... Enne kui Ordisse jooksen kogu üritusega, mõtlesin siit nõu küsida... Manuali lugesin ka viimases ahastuses, aga see väitis, et teleka ühendamisel peaks kohe pop-up screeni viskama, kus peaks saama valida teleka ühendamisviise. Telekas on siis tavaline CRT Philipsi telekas, kus on 2 scart sisendit ja 1 AV sisend (kollane, punane, valge).
|
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
14.03.2009 13:02:18
|
|
|
Endal on 9600gt kaardiks ja läbi s-video läheb scarti vanale samsa crt'le
Nvidia control panelist tuleb panna "set up multiple displays" ning siis "change the signal or HD format" ja sealt estonia valida, ning siis uuesti reso paika telekal.
Vähemalt mul toimib see asi niimodi. Niisama kaabli taha paned ei ole mingit pildimuutust telekas. Telekas on ka vist AV2 kanali peal.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miyamoto_Musashi
HV vaatleja

|
19.03.2009 00:38:56
|
|
|
Mul siuke värk, et ma ei saa seda signaali optionit valida kusagilt. Ühesõnaga ta kuvab mul ainsana samsungi monitori ja kõik. Leidsin sealt väikese nupukese, et "My display is not shown..." ja seal on rigorous detection, aga see ei viinud ka kuhugi. Täielik tupik ühesõnaga. Lugesin välismaa foorumeid ja seal ka sama, et ei saada telekaid tööle... Peaks äkki minema ja ostma juhtme, mis viiks s-videost otse scarti või AV-sse?
Mõni aeg hiljem pärast mitut restarti:
Ääküll... võite teema lukku panna või mis iganes ära kustutada. Igatahes aitas korduv rigorous detectioni ja restartimiste jada. 4x vist sai restarditud ja nüüd lõpuks võttis luti suhu... Ma ei oska enam midagi kommenteerida...
Ära hõiska enne õhtut. Pärast arvuti shutdowni ja mõni päev hiljem tekkis sama häda uuesti... ABI PALUKS, aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
20.03.2009 20:17:17
|
|
|
Endal toimib nii,et telekasse läbi AV valin puldist AV siis nvidia control panel sealt set up multiple dislays linnuke TV ja kõik.Hiljem on kõik juba mälus.
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|