praegune kellaaeg 20.06.2025 00:27:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
20.03.2009 23:54:38
|
|
|
3mad2 kirjutas: |
On aku piisavalt täis? Hoia aku teleoni küljest mõned minutid maas ja proovi siis uuesti XS++'ga ühendust saada. Mis cid telefon on ( xs++ näitab ära kui õnnestub telefoniga ühenduda). Üldiselt FW failid on siin: http://iprotebe.cz/sony-ericsson-firmware-w810-section59.html Võid proovida vanemat firmware'i.
Kui tulemust ei anna, siis googlesse 'bricked w810' ja vastuseid on palju.
On olemas veel kindlad võtted, mis võivad telefoni ellu äratada, aga kui telefon andis otsad töötamise käigus, on väga tõenäoline, et on riistvaraline viga.
EDIT: viga tuleb nähtavale alles siis, kui hakkab customization pack'i installima. Oled teisi cust packe proovinud? |
Aku kohta ei oska öelda kuna seda ma ei tea kas ta üldse laadima hakkabki (kui pildi taskusse viskas oli umbes 60% veel).
cid49 on
Telefon andis otsad täpsemalt nii: olin opera miniga netis ja tegi resa. Ok läksin uuesti siis opera miniga netti ja jälle resa. Peale seda resa aga telefon tõmbas end käima, umbes 1 min oli standby siis ja tegi resa ja valge ekraan ees. Tirisin siis aku tagant ja lülitasin uuesti sisse. Jälle 1 min ja valge ekraan. Ning järgmisel korral enam peale valge/musta ekraani midagi rohkemat ple.
Rohkem ma nende cut pack kohta ei oska öelda kui ei xs++ sealt valin customize alt vajaliku ja see on kõik. ainult main ja FS olen alla tirinud netist. mingeid cust packe eraldi ple tirinud...
EDIT: Nüüd peksab sellist teksti (kui õnnestub telefon ära connectida)
18:15:31| Sorry, your phone is NOT SUPPORTED
18:15:31| Error: Cannot send flash loader
18:15:31| Error: Flashing failed |
Samas on tiritud W810 jaoks kõik vajalik ja connectides näitab kah et tegu on W810 telefoniga.
EDIT: ei saa sest asja. igatpidi möllanud jne. (5110 on kh tore telefon )
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|