praegune kellaaeg 22.06.2025 10:13:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Reinsalu
HV vaatleja

|
27.02.2009 18:44:34
Videokaart läbi? |
|
|
Mul on siis Ordist ostetud masin nvidia geforce 8400gs kaardiga. Muidu enamuse ajast kodus olles on arvuti sees. Tahtmine oli siis mälu juurde osta kruvisin siis arvutilt kaane maha ja vaatasin, et vaatan praeguse mälu üle. Nii kõik asjad uuesti tagasi ja siis ei taha arvuti esimest korda pilti ette võtta, aga pärast paari restarti ja väljalülitamist hakkas ta lõpuks tööle. Nii vahepeal polnud siis arvutit välja lülitanud. Käisin Tartus ja ostsin Ordist endale kaks giga mälu juurde ja panin need kodus külge. Arvuti jälle ei võta pilti ette! Täpsemalt öeldes käima läheb, aga ekraanile ei ilmu midagi. Siis jaurasin ka tükk aega ja võtsin videkaardi välja ja mälu välja ja mida kõike veel ja siis lõpuks kuidagi sain tööle. Mingi aeg avastasin, et tv-out ka ei tööta, sel võib muidugi ka juhe katki olla. Nii nüüd tuli tahtmine xp asemele ultimate lasta, siis ka alguses ei tahtnud kuidagi installima hakata, aga pärast uute mälude väljavõtmist sain installitud, kas see nüüd vajalik ka oli seda ma öelda ei oska. Lisaks oli videokaart täitsa tuline katsudes. Nüüd ei saa enam lõpus kuidagi arvutile pilti ette. Tõenäoliselt peaks ju videokaart läbi olema!? Nüüd ma ei oska midagi edasi teha, et arvutil on garantii olemas, aga ta on mul viljandist lastud nagu tellida Ordist. Ma kujutan ette, et see nende kätte viia, siis see venitab remondiaega veel pikemaks. Kellel Ordiga palju kogemusi on, et kui ma ise kohale sõidaks Viljandist ja räägiks kõik ära, et kas nad tegeleks kohe asjaga ja prooviks uut kaarti ja kui sellega töötaks oleks asi korras ja ma saaks kohe kätte arvuti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
28.02.2009 19:35:21
|
|
|
Ostsid ikka õiged mälud ja mis su arvuti andmed on üldse?
Nii on raske öelda, et kas just videos viga.
Videokaardid üldiselt ongi tulised aga võimalik, et jahutus läks metsa vahepeal kui surkisid arvutis jne.
Ja kui arvuti käima läheb, siis tulukesed hakkavad viluma ja kettad ragistama vüi ei juhtu midagi?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
28.02.2009 20:25:51
|
|
|
Mälud on jah õiged, firmad olid küll erinevad ja no vale mäluga ei oleks ju arvuti üldse töötanud ja windows poleks neid ka tunnistanud ma arvan.
Arvuti läheb ilusti käima ja kettad ragisevad ja hääle järgi pole midagi viga, et kõik nagu töötaks ilusti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sooknar
HV vaatleja
|
28.02.2009 20:45:53
|
|
|
oli kord samasugune probleem , kaart ei läinudgi tööle.
Aga proovi videokaardi pesa puhastada ja siis kaarit seal sees liigutada. Või kui emaplaadil on int. video , siis proovi sellega kah kindlasti .
Ega kui videokaart otsad annab , siis võib poodi uue järgi minna arvatavasti .
Ja soovitaks ikka garantiisse viia , tuleb arvatavasti endal odavam .
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
28.02.2009 21:01:49
|
|
|
No ma olen kaarti sealt nüüd välja võtnud ja uurinud ja mida kõike veel. Integreeritud video pole kahjuks ja kahjuks oli just vanal arvutil int., et muidu oleks sealt võtta saanud proovimiseks. Ma vaatan üritan ikka kusagilt saada teist kaarti proovimiseks. Garantiiga on see jama, et see võib võtta jälle teab kaua aega ja kuna mul plaan oli uut osta, siis vaataks ise vist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|