Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Radeon 9100 TV-Oudi probleemid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 17.04.2003 16:51:22 Radeon 9100 TV-Oudi probleemid vasta tsitaadiga

pika jamamise peale sain pildi ette, kuid ainult miskises clone modes (miskise theater settinguga). Muidu oleks kõik hästi aga kõik videod viskab telekal full screen (arvutil jääb see mis on) ja subtiitreid alla panna ei saa. lihtsalt ei kuva. Kui aga lülin selle theater mode välja siis läheb pilt koledaks (fontide ja asjade ääred värvilised, koledad jne)

Tunnen paremini nvidia asju, ei ole päris hästi aru saanud mis süsteemiga ati oma telepilti majandab. Ehk oskab keegi öelda kuidas saaks bsplayeriga ta ilusti subtiitreid näitama?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 17.04.2003 21:34:19 vasta tsitaadiga

no jumal hoidku, öelge siis vähemalt kasvõi et ilusat tv-out pilti pole olemas, kõik on natuke karvased äärtest :s
mul on kõik filmi sees tulevad tekstid ka kirjud. muidu on kvaliteet täitsa hea. ainult et... kui wordi faili vaatan siis ikka läheb pilt silme ees keereks küll...

Siinkohal digifotokaga tehtud pildid ka. Nii vist ei tohiks olla...
http://everlast.neoon.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=arvuti&id=Picture_012
http://everlast.neoon.com/gallery/view_photo.php?set_albumName=arvuti&id=Picture_015
tegelikkuses on küll pilt veidi parem, sest telekast on raske fotokaga head pilti teha. Kuid selgelt on näha mind häirivad värvid. Tarkvara peaks justnagu kõik kvaliteedi peale tuunitud olema...
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 17.04.2003 23:23:05 vasta tsitaadiga

vabandan juba ette ära, et ei saanud prolbeemist aru, kuidet põhimõtteliselt selle kaardiga saab pildi ette nii:
display properties
settings
advanced
display
klikk tv jullal
mõlemal (monitor ja tv) peab olema valitud primary värk (esimene nupp). Siis nii monitoril kui telekal 50Hzi (kui telekas 100 siis lihtsalt dubleerib ise seda)

PS!
Ilusat Tv-Outi ei ole olemas. Ühtegi tekstifaili telekas vaadata ei kannata mittekuidagi (teleka, mitte tv oudi viga)
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2003 23:32:52 vasta tsitaadiga

mina nagu 8500dv'l panengi clone mode ja theater settingutega. subtiitrid saab aga olenevalt playerist. ise kasutan bsplayerit ja sel on selline kohake nagu draw subtitles to overlay surface <- sinna ette linnuke ja tulevad ka telekasse. ainus jama mida ma pole veel suutnud lahendada on kuidas saada subtiitrid pildi pealt ära telekas, bsplayer paneb mul igatahes selle peale pange ja muudega ei ole kahh nagu miskit mõistlikku saanud

millisena sa telekast pilti näed sõltub paljugi juba teleka kvaliteedist ja sellest kui kaugelt sa telekat vaatad, lähedalt vaadates ei saagi pilt korralik olla sest teleka punktid on suuremad
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2003 00:39:26 vasta tsitaadiga

Telekas on vägagi korralik, 72cm diagonaaliga 100Hz Grundig. Ma sain pildi küll paika aga selline kirev ja kahtlane on. Oleks et ainult udune. Pildil on ka see näga kui värvikirev see pilt on telekas.
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2003 10:30:14 vasta tsitaadiga

Anc kirjutas:
Telekas on vägagi korralik, 72cm diagonaaliga 100Hz Grundig. Ma sain pildi küll paika aga selline kirev ja kahtlane on. Oleks et ainult udune. Pildil on ka see näga kui värvikirev see pilt on telekas.

pole tähtis kui korralik su telekas on, reso ja punkti suurus jäävad ikka liialt kobedaks, et saaks sealt korralikult teksti lugeda. Kõigevähem valgelt taustalt. Ning need kirevad värvid on mul kah ja arvatavasti kõigil teistel samuti.
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2003 12:11:45 vasta tsitaadiga

No mis siis ikka, ju jumal on mu videokaardi nönna loonud icon_wink.gif
Hea on vaadata kõiki neid 1200 digipilti fullscreenina mis mul on. See on hea. No ja filme ka ikka...
tagasi üles
Mardikas
HV kasutaja
Mardikas

sõnum 18.04.2003 15:23:26 vasta tsitaadiga

Ma saan küll oma 9100 kaardil ilusa pildi telekasse. Telekas ka 100hz.
Kas sa erinevaid telekasisendeid proovisid (scart, composite video ja s-video)?
On ikka PAL määratud driverites?
Mõnda teist telekat pole prooviks kodus või arvutit sõbra teleka taha tassinud?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
dajme
HV vaatleja

sõnum 18.04.2003 15:48:48 vasta tsitaadiga

kasutage ZoomPlayerit, mis tuleb koos ACE Mega CoDeC Pack 5 XP Pro-ga. Ennem selle installimist võtke kõik divx, xvid, 3ivx, jne jne.. codecite installid maha - kõige parem oleks 'puhta' windozi installi peale see lasta.

ATI clone mode on telekast video vaatamiseks super, nagu Matrox-l on DVDMax näiteks.. TV out "ilus" desktopi pilt on jah telekast sõltuv või noh, tavaliselt on see *kole* samade settingutega nagu arvuti monitoril - asjad tuleb suuremaks teha, et midagi aru saada.

Mul on aga oopis kahtlane probleem selle RADEON 9100 kaardiga, nimelt kaart on täpsemalt PowerColor RADEON 9100 VIVO 128MB jne - probleem selline, et kasutan Dual Display-d kahe CRT monitoriga ja teisel monitoril, mis on DVI väljundi küljes (DVI->VGA dongle), jooksevad mingid hullud triibud koguaeg, eriti kui midagi liigutada või mõni directx asi käima panna - täielik virvendamine hakkab pihta, heledal (valgel) taustal on seda muidugi kõige paremini näha. Konfimisega olen sada ime nippi ära proovind ja mingeid väliseid mõjusid olen samuti uurinud, aga tulemust pole - lisaks Matrox G550ga töötas teine monitor samamoodi DVI küljes suurepäraselt. Peaks mõne teise arvutiga proovima, kas see probleem on ka seal, sest kahtlustan, et emaplaat ja see videokaart ei sobi kokku - üldse olen kuulnud, et PowerColori kaartidega pidi selliseid probleeme esinemagi. Kas kellelgi on kogemust või kommentaare?
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2003 16:22:48 vasta tsitaadiga

kuidas ma saaks suuremaks teha seda pilti telekas? et mul on etkel küll kõik asjad suht väikesed seal
mardikas: ma arvutist muutsin neid asju ja leidsin et ntsc plingib kõige vähem. selle järgi tuleb pal b ja kõik muud pali kombinatsioonid on veel hullemad.
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2003 21:05:46 vasta tsitaadiga

mustvalgena on pilt nagu prillikivi 800x600 reziimis. aga nii kui värvid peale panen lähevad ääred koledaks, värvikirevaks icon_sad.gif

Sis Xabre 400 kaardil oli igatähes vägagi hästi loetav tekst praktiliselt sama teleka peal (veidi uuem mall). Jälgisin veel kellegi msni kui see teises toas jutustas. eitia kas peaks garantiisse vedama? ses suhtes et ta ei ole mitte ainult udune vaid värvid on koledad. ja filmidel ka kvaliteet ikka päris ideaalne pole, mingid spetsiifilist värvi esemed lähevad neoonroheliseks (?!). reeglina valged asjad.
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2003 21:23:56 vasta tsitaadiga

Siis on jah miski probleem. Filmi vaadates peaks ikka väga thumbs_up.gif pilt olema.

to dajme

mul kah need mustad triibud, kuid siiani olen neid täheldanud vaid ühes megaalgelises mängus ja siis, kui kasutan ATI control panelit. Samas mänginud eriti midagi ei ole kah. 3dmark ja mafia on puhtad igatahes.
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2003 21:57:47 vasta tsitaadiga

3dmarkis on näiteks nii et need andmed mis all on osades testides need on kollase kirjaga ja kirjade ääred koledad. aga see käib täitsa pinda et neoonroheline filmides esile tükib!
tagasi üles
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2003 22:34:01 vasta tsitaadiga

neoonroheline filmides äkki tingitud koodekite puudusest/mittetöötamisest ?

küll aga see ei seleta 3dmarkis kirjade olemist kollased ja koledad, niiet kui ka igasugune driverite reinstall (ja mõndande muude driverite proovimine) ja võimalikud control paneli settingute muutmised ei aita siis pöördu garantiisse selle kaardiga. Telekas on küll pilt jube, kui tahta teha midagi, mis ei ole filmivaatamine, kuid päris thumbs_down.gif nüüd kahh ei ole.
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 19.04.2003 01:09:48 vasta tsitaadiga

koodekites jah asi olla ei saa vist sest muidu ei paista ju. ma lasen korra vanemad draiverid peale vaatan mis saab. see catalyst 3.2 teeb kohati imelikke asju

>ei olnud abi cat3.0-st icon_sad.gif
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 20.04.2003 14:33:08 vasta tsitaadiga

oehjah, foorumi link üle antud garantiile icon_sad.gif
tagasi üles
seston
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2003 07:26:27 vasta tsitaadiga

lasin peale formatti peale nimo 9 ja wmp mängib kõik ilusti telekasse radeon 9100-ga,värv hea subtiiter hea,kõik hea.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
Mardikas
HV kasutaja
Mardikas

sõnum 21.04.2003 09:22:13 vasta tsitaadiga

Mul on olnud värvidega probleeme, kui olen scart pesa kaudu s-video signaali telekasse saada. Siis on mingi sarnane kamm olnud. Composite ja s-vide->s-video variantidega on pilt hea olnud.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Radeon 9100 TV-Oudi probleemid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.