Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alari A.
HV Guru
|
05.02.2009 20:27:48
Läpats viskab vahest pildi mustaks kui liigutada LCDd |
|
|
suvalisel hetkel peale monotori liigutamist viskab pildi mustaks.
välisel monitoril jääb pilt ette.
läppri molli hoolega vaadata on näha desktopil hiire liikumist jms.
ilmselt taustavalgustus.
mis abiks ?
inverteri vahetus ?
pistik mammi küljas ja inveri juurest on kontrollitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
05.02.2009 20:31:10
|
|
|
arvatavasti on juhe katki. mul oli(on) sama jama. võta läpakas lahti ning pane tööle ja liiguta juhet, mis emme ja lcd vahel on. arvatavasti pead sellel juhtmel rüü ära võtma ning 1 juhtme ära parandama
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
05.02.2009 20:37:35
|
|
|
krt legoks ta mul oli korra, et kontrollida ühendusi.
testriga sai ka mimmi ja inverteri vahelist kaablit kontrollitud. tundus nagu ok olevat.
mitte teemasse puutuv: huvitav, et mammi külge minevas pistikus oli 14 pisikest kaablit ja inverterisse läks 7.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
05.02.2009 20:47:29
|
|
|
digweed kirjutas: |
krt legoks ta mul oli korra, et kontrollida ühendusi.
testriga sai ka mimmi ja inverteri vahelist kaablit kontrollitud. tundus nagu ok olevat.
mitte teemasse puutuv: huvitav, et mammi külge minevas pistikus oli 14 pisikest kaablit ja inverterisse läks 7. |
kas siis läpakas ka töötas?kui mitte, siis võis olla nii, et katkine juhe (oletavasti) andis siis ühendust.
minu mäletamist mööda oli minu läpakal y- kaabel ning osa läks ekraani kõrvale asuvasse pistikusse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
06.02.2009 00:12:24
|
|
|
kui on pildi mustaks visanud on 2 võimalust.
restart või masin korra sleepi ja sleepist välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
06.02.2009 00:19:58
|
|
|
kui on pildi mustaks visanud on 2 võimalust.
restart või masin korra sleepi ja sleepist välja  |
no lisaks katkestusele saab katkine kaabel ka lühisesse visata, mistõttu võib asi ka lolliks minna.
lisaks platelt inverterisse mineva kaablile kontrolliks ka ekraani positsioonilüliti üle.
ps. inverter pole ainuke, millesse platelt kaabeldus jookseb- kusagilt peab ju lisaks taustavalguselle ka pilt ekraani saama
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.02.2009 10:47:02
|
|
|
Ja see viga võib ka vabalt emaplaadil olla - kehv ühendus näiteks kusagil trükkplaadil. Lihtsalt ekraani liigutamisel väändub ka emaplaat (kuigivõrd) edasi-tagasi ja see katkine koht hakkab mängima.
Nii, et testriga tuleks hoopis seda uurida, et kas inventer üleüldse toitepinge peale saab või mitte ja kuskohas see ära kaob.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
06.02.2009 12:07:02
|
|
|
No seda peaks külll HV-lane kindlaks tegema, kas on taustvalgus puudu või ei ole.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
06.02.2009 12:12:17
|
|
|
mul ka naine on HVlane
viimati muutis Alari A. 06.02.2009 12:38:07, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.02.2009 12:15:11
|
|
|
Mul sama probleem mõnikord väga harva. Kas viskab ise pildi eest mustaks või peale sliipi ei viska ekraanile pilti ette, siis korraks kaas kinni-masin sleepi ja lahti ning tuleb pilt ette
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
06.02.2009 16:15:11
|
|
|
mul ka naine on HVlane  |
Kaks pead on kaks pead. Selgusetuks jäi ikkagi, et kuidas selle taustvalgusega on?
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|