praegune kellaaeg 23.06.2025 00:08:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kilgor
HV vaatleja
|
26.01.2009 23:38:21
viewsonic vp930 ei taha (külmalt) käivituda |
|
|
Tere,
Mul on monitoril häda, ei taha teine käivituda korralikult. Nimelt kui power nuppu vajutada, läheb poweri LED põlema roheliselt, kuid vahest ka vilgutab natuke ja monitor pilti ette ei võta. Mitte mingit pilti ette ei võta, OSD'd ka mitte. Mõnikord kustub poweri LED üldse ära ning pean uuesti nupust käima panema monitori.
Lõpuks käivitub, kuid iga päevaga kulub järjest enam aega kuni pildi ette saan. Praegu saan umbes viie kuni kümne minutiga pildi ette. Mõõtnud pole kahjuks.
Arvan, et pilt tuleb tal lõpuks ette, kui piisavalt soojaks on läinud. Kahjuks mul soojapuhurit pole, et testida. Või kuidas teie seda testiks?
Kui pilt kord ees, enam mingeid probleeme ei ole. Võin power nupust sisse välja lülitada nagu muiste. Seetõttu kahtlustangi soojalembelisust. Õnneks on mul see sekundaarne monitor, kuid väheke häirib siiski. Kardan, et üks päev ei näitagi ta mulle pilti.
Mudel nagu mainitud Viewsonic VP930. Ostetud sai 2006 kevadel teine ja pea igapäevaselt kasutanud.
Soovin teada, ega keegi kokku pole puutunud taolise murega ega oska kommenteerida, mis tal täpselt katki võiks olla. Kas on ise parandatav ja saab asendusjupi tevalost, pakun et midagi toitekaga seotud? Garantii enam ei kehti ma kardan, kohe saab 3 aastat täis. Ju tal üks aasta oligi seda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.01.2009 23:48:21
|
|
|
Endal oli sarnane jama just oma Samsung 931BF-ga ja käis garantiis ära. Mingi väike moodul vms. olevat kutu. Endal oli niivisi, et üks õhtu oli monitori välja lülitanud ööseks (vilkuv yuli häiris naisukest) ning hommikul ei tahtnud tööle minna. Vajutasin mitu korda on-off enne kui pildi ette võttis. Järgmine päev tegin testi mõttes samamoodi ning lülitasin ööseks välja ja hommikul enam käima ei läinud, jäi nö, loopima. Lambid ja power laksid korraks tööle 1sec ja siis lülitas ennast uuesti välja. Proovisin kena 10 min käivitada aga ei aidanud enam. Õnneks tootja garantii toimis ning asi tehti kiiresti korda. Soovitan sul kiiresti tootja kodukalt järgi uurida kaua sinu LCD mudelile tootjapoolne garantii kehtib ning vaata järgi kas müüja firma poolt täidetud garantiitalongide raamat on olemas ning korrektselt täidetud. Müüja garantii ei pruugi enam kehtida aga tootja oma võib. Samsungi monitoridel näiteks 3a tootjapoolne garantii. Niiet uuri kiiresti garantii kohta ja tegutse vastavalt.
Edu
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
kilgor
HV vaatleja
|
03.02.2009 12:55:06
|
|
|
Huh, leidsin PDF arve üles, 02.03.2006, üle kuu aega varugi. Arve peal ka kirjas 36 kuud. Ei teagi nüüd, miks ma arvasin, et garantii ei kehti enam.
Helistasin poodi (Aate Group) ning nad confirmisid, et Akadeemiasse tuleb viia ning välja prinditud PDF'ist piisab.
Homme üritan ära viia.
Loll HV foorum ei lase uut posti teha ning ütleb seda alles siis kui submit vajutad, anyway:
Viisin neljapäeva hommikul Fujitsusse, juba esmaspäeval enne lõunat tuli SMS, et võib järgi tulla. Täna otsisin ära ja täitsa toimib. Ei öeldud küll, mis viga oli ja ega mulle ühtegi paberit ka näppu ei jäänud. Topic closed.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|