praegune kellaaeg 21.06.2025 01:15:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dajme
HV vaatleja
|
18.04.2003 18:46:20
Probleeme PowerColor RADEON 9100 VIVO Dual Display ja VideoIN-ga |
|
|
PowerColor RADEON 9100 VIVO 128MB jne. (ülejäänud arvuti konff on profile all olemas)
Probleem selline, et kasutan Dual Display-d kahe CRT monitoriga ja teisel monitoril, mis on DVI väljundi küljes (DVI->VGA dongle), jooksevad mingid hullud triibud koguaeg, eriti kui midagi hiirega liigutada või mõni directx asi käima panna - täielik virvendamine hakkab pihta, heledal (valgel) taustal on seda muidugi kõige paremini näha. Konfimisega olen sada ime nippi ära proovind ja mingeid väliseid mõjusid olen samuti uurinud, aga tulemust pole - lisaks Matrox G550ga töötas teine monitor samamoodi DVI küljes suurepäraselt.
VideoIN (Composite) kvaliteet on samuti halb - veel hullemad häired on sees - kui musta pilti lihtsalt telekast VideoIN-i lasta siis on see "hall triibuline värisev muster"... Samas VideoOUT (Composite) töötab ilusti.
Arvuti on küll maandatud korralikult, aga peaks ilmselt teise arvutiga proovima, kas see probleem on ka seal, sest kahtlustan, et emaplaat ja see videokaart ei sobi kokku. Kas kellelgi on sarnase probleemiga kogemust või kommentaare?
|
|
tagasi üles |
|
 |
lighter
HV kasutaja
|
18.04.2003 21:26:39
|
|
|
mul kah need mustad triibud, kuid siiani olen neid täheldanud vaid ühes megaalgelises mängus ja siis, kui kasutan ATI control panelit. Samas mänginud eriti midagi ei ole kah. 3dmark ja mafia on puhtad igatahes.
pastesin enda posti ühest 9100 tvout prolbeemiga teemast, kus Sa kah sõna võtsid.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
dajme
HV vaatleja
|
19.04.2003 01:24:49
|
|
|
Mul on see häire ainult teise monitori peal. Esimese peal on pilt ilus korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dajme
HV vaatleja
|
21.04.2003 00:33:05
|
|
|
Proovisin teise arvutiga - täpselt sama. Ilmselt läheb kaart tagasi sinna kust tuli...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|