Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleeme PowerColor RADEON 9100 VIVO Dual Display ja VideoIN-ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dajme
HV vaatleja

sõnum 18.04.2003 18:46:20 Probleeme PowerColor RADEON 9100 VIVO Dual Display ja VideoIN-ga vasta tsitaadiga

PowerColor RADEON 9100 VIVO 128MB jne. (ülejäänud arvuti konff on profile all olemas)

Probleem selline, et kasutan Dual Display-d kahe CRT monitoriga ja teisel monitoril, mis on DVI väljundi küljes (DVI->VGA dongle), jooksevad mingid hullud triibud koguaeg, eriti kui midagi hiirega liigutada või mõni directx asi käima panna - täielik virvendamine hakkab pihta, heledal (valgel) taustal on seda muidugi kõige paremini näha. Konfimisega olen sada ime nippi ära proovind ja mingeid väliseid mõjusid olen samuti uurinud, aga tulemust pole - lisaks Matrox G550ga töötas teine monitor samamoodi DVI küljes suurepäraselt.

VideoIN (Composite) kvaliteet on samuti halb - veel hullemad häired on sees - kui musta pilti lihtsalt telekast VideoIN-i lasta siis on see "hall triibuline värisev muster"... Samas VideoOUT (Composite) töötab ilusti.

Arvuti on küll maandatud korralikult, aga peaks ilmselt teise arvutiga proovima, kas see probleem on ka seal, sest kahtlustan, et emaplaat ja see videokaart ei sobi kokku. Kas kellelgi on sarnase probleemiga kogemust või kommentaare?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lighter
HV kasutaja

sõnum 18.04.2003 21:26:39 vasta tsitaadiga

mul kah need mustad triibud, kuid siiani olen neid täheldanud vaid ühes megaalgelises mängus ja siis, kui kasutan ATI control panelit. Samas mänginud eriti midagi ei ole kah. 3dmark ja mafia on puhtad igatahes.

pastesin enda posti ühest 9100 tvout prolbeemiga teemast, kus Sa kah sõna võtsid.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
dajme
HV vaatleja

sõnum 19.04.2003 01:24:49 vasta tsitaadiga

Mul on see häire ainult teise monitori peal. Esimese peal on pilt ilus korras.
tagasi üles
dajme
HV vaatleja

sõnum 21.04.2003 00:33:05 vasta tsitaadiga

Proovisin teise arvutiga - täpselt sama. Ilmselt läheb kaart tagasi sinna kust tuli...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleeme PowerColor RADEON 9100 VIVO Dual Display ja VideoIN-ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.