praegune kellaaeg 27.06.2025 09:44:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hazar
Kreisi kasutaja

|
04.01.2009 17:30:05
Samsung 940b taustavalgus surnud |
|
|
u. pool aastat tagasi viskas siis see monitor pildi tasku. Uurisin taskulambiga kas taustavalgus ainult läinud või midagi keerulisemat ning kuna midagi ei näinud lugesin asja vanarauaks. Täna mõtlesin et küll oleks tore kui mul 3 monitori oleks ning midagi ootamata lükkasin sama monitori jälle taha, et äkki võttis aru pähe või nii ja ennäe ei võtnud. Toas ringijalutades aga avastasin midagi muud - pilt täitsa olemas kuid et seda näha pean seisma täpselt õiges kohas ning valgus peab ka just õigetmoodi tulema, askeldasin siis akendega ringi et kindlaks teha et ma hallukaid ei näe ning õnneks veel ei näe Igatahes, LCD monitoride sisemusest suurt midagi ei tea, kuid olen kuulnud et taustavalguse vahetamine ei pidavat kaugeltki nii kallis olema kui uus monitor seega uurin hindasi. Kui palju võib selline asi maksma minna? Jootekolbiga endalgi parasjagu kogemust äkki saan ise teha? Kui liiga keeruline kus tehakse?
update: lammutasin siis lahti nii palju kui võimalik, päris palju nuputamist et midagi pooleks murdmata siiamaani jõuda, kuid hetkel paistab, et pean kuskilt eri pisikese kruvka leidma, et edasi minna kui sellega maha saan siis 2 katoodi näha juba, loodame et mingi identifikatsioon ka küljes neil
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
04.01.2009 23:10:31
|
|
|
Niipalju kui mina asjast tean , on just odavam uus osta , aga eks keegi targem oskab midagi täpsemat öelda .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|