Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 22.10.2008 23:42:17 Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine. vasta tsitaadiga

Nüüd, kui pole pikka aega erilist põhjust postitada olnud, ilmnes järgmine probleem.
Nimelt sai mõni aeg tagasi ostetud Ordist sülearvuti, ning pärast paar kuud kasutuses olemist ütles äkki kõvaketas üles.icon_sad.gif

Sai siis arvuti viidud garantiisse. Garantiis ütlesin teenindajatele, et jumala eest mitte faile ära kustutada. Palusin neil enne ette helistada.
Ükspäev see kõne siis ka tuli ja mulle öeldi, et kettalt ei saa faile kätte ja see vahetati uue vastu ära. Vana palusin alles jätta...

Uus kõvaketas töötab ilusti, ning ma ostsin vanale kõvakettale External Hard-Drive Enclosure (Seadme, millega saab teha tavalisest kõvakettast välise kõvaketta).
Seejärel ühendasin seadme arvutiga.

Nüüd on mul siis vana kõvaketas välise kõvakettana arvuti küljes. Failid, mida kõike on vaja on ka seal ilusti olemas, kuid nendega ei saa midagi erilist ette võtta. Copy-Paste jne. üritades viskab igasugu erroreid ette.
Arvatavasti on nad enamus corrupt (Vigased).

Nüüd ma palungi kallitelt hinnavaatlejatelt abi nende failide kättesaamisega. Kõvakettal olevad failid on Ülimalt tähtsad.
Mis software-i või üleüldiseid vahendeid selle lahendamiseks on?
Kui ma ei eksi, siis on HV-s vist isegi keegi kuulus kasutaja, kes tegeleb just kõvaketastelt failide kättesaamisega, kuid mul ei ole nimi meeles.

Vahest aitaksite hädast välja?

Kõvaketas ise on 320GB 2,5" Samsung SATA 5400 8.

Suurimad Tänud Ette!
beer_yum.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zorten22
HV veteran
zorten22

sõnum 22.10.2008 23:49:40 Re: Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine. vasta tsitaadiga

matux kirjutas:

Kui ma ei eksi, siis on HV-s vist isegi keegi kuulus kasutaja, kes tegeleb just kõvaketastelt failide kättesaamisega, kuid mul ei ole nimi meeles.
toivos
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 22.10.2008 23:52:47 vasta tsitaadiga

millega sa muidu proovisid , ketta võttis kohe ilusti ise järgi? võid ju katsetada kas midagi muudab kui mõni utiliti töötab antud ketta peal ... GET DATA BACK näiteks...

otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.

Ostan , Müün ja Vahetan vanavara.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
matux
HV kasutaja
matux

sõnum 23.10.2008 00:00:11 vasta tsitaadiga

Tänud nime eest, Zorten22!

Ketta võttis ilusti järgi, kuid seal peal on tüütu navigeerida. Kõik on aeglane ja kohe arusaadavalt korrast ära, kuigi failid on olemas.

GetDataBack-ga on kunagi jah sama hädaga proovitud isegi päris edukalt, kuid hetkel mul seda programmi ei ole.
Kui ma ei eksi ja õigesti mäletan, võtab selle programmiga talitamine päris kaua aega ja ega ma eriti kogenud sellel alal pole.

Seega ma arvan, et võtan Toivos-ga ühendust.

Samal ajal on aga kõik vähegi abistavad vastused teretulnud...
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 27.10.2008 09:41:14 vasta tsitaadiga

Ega see failidele ligipääs polnud seotud näiteks õiguste puudumisega? Mul endal ka kogemus varem op. süsteemi hoidnud kettaga, mis oli täiesti korras aga ketast lugeda ei lasknud ehk siis teatas, et puuduvad õigused failile ligipääsuks. Minu puhul tuli neile failide kataloogidele anda praegu kasutatavas arvutis adminni õigused. Kuidas ja kus tuli hiireklikke teha, paraku hetkel ei mäleta.
Lisaks veel niipalju, et välise ketta pealt ei tehta failide taastamist. Selleks ühendatakse otse emaplaati.

Madlobster
HV vaatleja

sõnum 08.01.2009 02:28:34 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:

Lisaks veel niipalju, et välise ketta pealt ei tehta failide taastamist. Selleks ühendatakse otse emaplaati.

Miks välise ketta pealt ei tehta?
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2009 11:23:00 vasta tsitaadiga

Välisel kettal on ju vahel oma elektroonika plaat ja seega pole kõik võimalused avatud mis oleksid hdd otse emaplaadiga ühendamisel. Pealegi eeldavad enamus väliseid ketta karpe, et kettal on failisüsteem korras ja selle häirete korral enamasti keelduvad igasugusest tööst.
Küll aga võib välise kõvaketta peale taastamiseks faile saata.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.