Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matux
HV kasutaja

|
22.10.2008 23:42:17
Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine. |
|
|
Nüüd, kui pole pikka aega erilist põhjust postitada olnud, ilmnes järgmine probleem.
Nimelt sai mõni aeg tagasi ostetud Ordist sülearvuti, ning pärast paar kuud kasutuses olemist ütles äkki kõvaketas üles.
Sai siis arvuti viidud garantiisse. Garantiis ütlesin teenindajatele, et jumala eest mitte faile ära kustutada. Palusin neil enne ette helistada.
Ükspäev see kõne siis ka tuli ja mulle öeldi, et kettalt ei saa faile kätte ja see vahetati uue vastu ära. Vana palusin alles jätta...
Uus kõvaketas töötab ilusti, ning ma ostsin vanale kõvakettale External Hard-Drive Enclosure (Seadme, millega saab teha tavalisest kõvakettast välise kõvaketta).
Seejärel ühendasin seadme arvutiga.
Nüüd on mul siis vana kõvaketas välise kõvakettana arvuti küljes. Failid, mida kõike on vaja on ka seal ilusti olemas, kuid nendega ei saa midagi erilist ette võtta. Copy-Paste jne. üritades viskab igasugu erroreid ette.
Arvatavasti on nad enamus corrupt (Vigased).
Nüüd ma palungi kallitelt hinnavaatlejatelt abi nende failide kättesaamisega. Kõvakettal olevad failid on Ülimalt tähtsad.
Mis software-i või üleüldiseid vahendeid selle lahendamiseks on?
Kui ma ei eksi, siis on HV-s vist isegi keegi kuulus kasutaja, kes tegeleb just kõvaketastelt failide kättesaamisega, kuid mul ei ole nimi meeles.
Vahest aitaksite hädast välja?
Kõvaketas ise on 320GB 2,5" Samsung SATA 5400 8.
Suurimad Tänud Ette!
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
zorten22
HV veteran

|
22.10.2008 23:49:40
Re: Rikkis kõvakettalt failide kättesaamine. |
|
|
matux kirjutas: |
Kui ma ei eksi, siis on HV-s vist isegi keegi kuulus kasutaja, kes tegeleb just kõvaketastelt failide kättesaamisega, kuid mul ei ole nimi meeles.
|
toivos
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
22.10.2008 23:52:47
|
|
|
millega sa muidu proovisid , ketta võttis kohe ilusti ise järgi? võid ju katsetada kas midagi muudab kui mõni utiliti töötab antud ketta peal ... GET DATA BACK näiteks...
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
matux
HV kasutaja

|
23.10.2008 00:00:11
|
|
|
Tänud nime eest, Zorten22!
Ketta võttis ilusti järgi, kuid seal peal on tüütu navigeerida. Kõik on aeglane ja kohe arusaadavalt korrast ära, kuigi failid on olemas.
GetDataBack-ga on kunagi jah sama hädaga proovitud isegi päris edukalt, kuid hetkel mul seda programmi ei ole.
Kui ma ei eksi ja õigesti mäletan, võtab selle programmiga talitamine päris kaua aega ja ega ma eriti kogenud sellel alal pole.
Seega ma arvan, et võtan Toivos-ga ühendust.
Samal ajal on aga kõik vähegi abistavad vastused teretulnud...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
27.10.2008 09:41:14
|
|
|
Ega see failidele ligipääs polnud seotud näiteks õiguste puudumisega? Mul endal ka kogemus varem op. süsteemi hoidnud kettaga, mis oli täiesti korras aga ketast lugeda ei lasknud ehk siis teatas, et puuduvad õigused failile ligipääsuks. Minu puhul tuli neile failide kataloogidele anda praegu kasutatavas arvutis adminni õigused. Kuidas ja kus tuli hiireklikke teha, paraku hetkel ei mäleta.
Lisaks veel niipalju, et välise ketta pealt ei tehta failide taastamist. Selleks ühendatakse otse emaplaati.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Madlobster
HV vaatleja
|
08.01.2009 02:28:34
|
|
|
montez kirjutas: |
Lisaks veel niipalju, et välise ketta pealt ei tehta failide taastamist. Selleks ühendatakse otse emaplaati. |
Miks välise ketta pealt ei tehta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
08.01.2009 11:23:00
|
|
|
Välisel kettal on ju vahel oma elektroonika plaat ja seega pole kõik võimalused avatud mis oleksid hdd otse emaplaadiga ühendamisel. Pealegi eeldavad enamus väliseid ketta karpe, et kettal on failisüsteem korras ja selle häirete korral enamasti keelduvad igasugusest tööst.
Küll aga võib välise kõvaketta peale taastamiseks faile saata.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|