kunagi juhtusin nägema GT'st mingit videot selle kohta
seoses cryostasisega koperdasin täna uuesti traileri otsa ja tekkis uuesti huvi.
tsitaat:
The year is 1916. Young American joins UK Army to experience an adventure of his life and soon realizes that greater evil is hiding beneath the Great War storm. He has to face the underground world of vampires, demons, evil genius creatures and even become one of the demons to rescue the human and vampire kind from forces of darkness. NecroVisioN is a First Person Shooter taking place in a variety of locations from battlefields of World War I to much darker and brutal underground world of vampires and demons. Sceneries range from realistic to dream-like, opponents from enemy troops to fantasy creatures -- old fashion look and style of the game is going to remind the world setting from the Lovecraft's horrors and seamlessly mix the war shooter elements into it. Player will fight enemies using environments, powerful and evil artifacts, vampire technology, and authentic WWI era weapons.
Key features:
* Intense and explosive fights
* Huge boss battles
* Combat System + Spell System
* Mix of realistic and fantasy weapons, enemies, levels
* Interactive elements and simple riddles adding depth to the overall gameplay experience
mulle endale samuti meenutab painkillerit, kuid samas ka wolfensteini, millele samuti järg tulemas...ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
E2: vabsee mäng on see ju.
painkiller+wolfenstein+blood2+terake duke nukemit = necrovision
tunneb ära nii mõnegi tsitaadi teistest mängudest/filmidest.
ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
kas see mitte teleport lihtsalt polnud ? NSDAP avastas mingisugusegi Dark Sun energia (meenutab HL2-s Dark Fusion reactorit), millega siis jebimine pihta hakkab.
ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
kas see mitte teleport lihtsalt polnud ? NSDAP avastas mingisugusegi Dark Sun energia (meenutab HL2-s Dark Fusion reactorit), millega siis jebimine pihta hakkab.
developer interview'is nad seletasid vist ära mis see oli. paralleelmaailm peaks olema, ma ei mäleta täpselt.
gametrailers.com
Proovisin demo ära, no praegu tundub ikka täielik crap :/ Liikumine on kuradi katki, vahest jookseb ruttu vahest vaikselt, trepist mingi kuradi lonkab üles pmst, pigem juba hüppad trepist üles, Need cut-scened näevad ka suht sitad välja. No ma ei tea, arvasin et tuleb midagi ägedat aga ehk pole lihtsalt minu mäng. Sellest nö. Rage'st (Slowmotionist) ei saanud ma ka eriti aru kuidas tööle saada, enamus aja läks peale kui sain mingi lendavalt kummituselt elektri boltiga pihta >_> siis vahest läks tööle kui tapsin teisi labidaga.
Proovisin demo ära, no praegu tundub ikka täielik crap :/ Liikumine on kuradi katki, vahest jookseb ruttu vahest vaikselt, trepist mingi kuradi lonkab üles pmst, pigem juba hüppad trepist üles, Need cut-scened näevad ka suht sitad välja. No ma ei tea, arvasin et tuleb midagi ägedat aga ehk pole lihtsalt minu mäng. Sellest nö. Rage'st (Slowmotionist) ei saanud ma ka eriti aru kuidas tööle saada, enamus aja läks peale kui sain mingi lendavalt kummituselt elektri boltiga pihta >_> siis vahest läks tööle kui tapsin teisi labidaga.
keera graafikaseadeid maha kui ebaühtlasel kiirusel mees jookseb. shift klahv kaa aitab, muide.
trepist üles liikumine hästi tehtud, ei lenda trepist ju sama kiirelt üles kui kaldteest, duh.
cutscened on ingame ja need on suht pohh. täiesti adekvaatsed.
seda rage'i saadki siis kui tapad elukaid combodega. vaata alla paremasse nurka.
enne surma ta viskabki sind slowmotionisse et ellujäämistõenäosus oleks suurem. kui siis kaa ei saa enda kaitsmisega hakkama siis sured lihtsalt.
Mulle tundus ka imelik mäng. Pilte vaadates oli ohhoo, aga DX9 all vähemalt ei olnud ühtegi teravat silueti joontki, kõik oli nii imelikult "samblane" ja gameplay ise ka oli väga vastukarva, 2 min ja mäng sai uninstalli.
Mulle tundus ka imelik mäng. Pilte vaadates oli ohhoo, aga DX9 all vähemalt ei olnud ühtegi teravat silueti joontki, kõik oli nii imelikult "samblane" ja gameplay ise ka oli väga vastukarva, 2 min ja mäng sai uninstalli.
no kui shooterid ei meeldi siis tõesti ei tea mis sa siit otsisid...
Meeldivad küll, ja lausa väga, kuid selle mängu puhul see "miski" on ikka väga vastu. Graafika näeb ka väga oldskool classika moodi välja.
oldschool classika graafika on doom2.
Spoiler
millest sa räägid nagu?
mäng ei ole küll tehtud üüber nextgen mootoriga (tegemist on painkilleri mootoriga) kuid selle eest on kõik väga kõrge kvaliteediga ja detailne.
levelid on väga ilusad ja hästi tehtud, mitte lihtsalt tühjad koridorid nagu enamus tänapäeva mängudes.
ja gameplay on kaa suht hea( vaata gameplay videot mis ma natuke ülespoole postitasin). siin ja seal on konarusi, näiteks suurte laibahunnikute taha takerdumine (mis on tegelikult realistlik) ja siis ragdoll süsteemi vead nagu igas teises mängus (laibad vahest tõmblevad, jäävad peadpidi seina kinni jne) aga sellele vaatamata on mäng väga mängitav ja zombidele jalaga perse taguda on fun. lisaks on levelid täis igasugu detaile, salajasi kohti kus leiab powerup artifacte jne...
seda featuri on liiga vähestel mängudel, RTCW puhul oli ka see mõnus asi.
kahjuks RCTW's polnud salakatest absoluutselt mingit kasu, mis sa ikka nende kullakangidega teed, viskad sakslaste pihta?
aga salakaid oli huvitav otsida, isegi kui seal midagi sees polnud.
jep. joutuubis juba full ver'i videosid kaa kindlasti.
ida poolt need mängud jube aeglaselt tulevad, 20ndal oli juba release. (tegelikult poola on pigem lõuna poole, aga publisher siiski vene firma)
appi ma ei või kui mõttetu kamarajura see mäng on, max 10 min suutsin seda mängida, ei arvanus sellest enne ka midagi head aga et nii saast, mõttetu killimine, painkiller on selle kõrval kullatükk
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.