kunagi juhtusin nägema GT'st mingit videot selle kohta
seoses cryostasisega koperdasin täna uuesti traileri otsa ja tekkis uuesti huvi.
tsitaat:
The year is 1916. Young American joins UK Army to experience an adventure of his life and soon realizes that greater evil is hiding beneath the Great War storm. He has to face the underground world of vampires, demons, evil genius creatures and even become one of the demons to rescue the human and vampire kind from forces of darkness. NecroVisioN is a First Person Shooter taking place in a variety of locations from battlefields of World War I to much darker and brutal underground world of vampires and demons. Sceneries range from realistic to dream-like, opponents from enemy troops to fantasy creatures -- old fashion look and style of the game is going to remind the world setting from the Lovecraft's horrors and seamlessly mix the war shooter elements into it. Player will fight enemies using environments, powerful and evil artifacts, vampire technology, and authentic WWI era weapons.
Key features:
* Intense and explosive fights
* Huge boss battles
* Combat System + Spell System
* Mix of realistic and fantasy weapons, enemies, levels
* Interactive elements and simple riddles adding depth to the overall gameplay experience
mulle endale samuti meenutab painkillerit, kuid samas ka wolfensteini, millele samuti järg tulemas...ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
E2: vabsee mäng on see ju.
painkiller+wolfenstein+blood2+terake duke nukemit = necrovision
tunneb ära nii mõnegi tsitaadi teistest mängudest/filmidest.
ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
kas see mitte teleport lihtsalt polnud ? NSDAP avastas mingisugusegi Dark Sun energia (meenutab HL2-s Dark Fusion reactorit), millega siis jebimine pihta hakkab.
ja uues wolfis on kaa mingi sarnane feature et saad mingi magic paralleelmaailmas ringi tatsata jne
kas see mitte teleport lihtsalt polnud ? NSDAP avastas mingisugusegi Dark Sun energia (meenutab HL2-s Dark Fusion reactorit), millega siis jebimine pihta hakkab.
developer interview'is nad seletasid vist ära mis see oli. paralleelmaailm peaks olema, ma ei mäleta täpselt.
gametrailers.com
Proovisin demo ära, no praegu tundub ikka täielik crap :/ Liikumine on kuradi katki, vahest jookseb ruttu vahest vaikselt, trepist mingi kuradi lonkab üles pmst, pigem juba hüppad trepist üles, Need cut-scened näevad ka suht sitad välja. No ma ei tea, arvasin et tuleb midagi ägedat aga ehk pole lihtsalt minu mäng. Sellest nö. Rage'st (Slowmotionist) ei saanud ma ka eriti aru kuidas tööle saada, enamus aja läks peale kui sain mingi lendavalt kummituselt elektri boltiga pihta >_> siis vahest läks tööle kui tapsin teisi labidaga.
Proovisin demo ära, no praegu tundub ikka täielik crap :/ Liikumine on kuradi katki, vahest jookseb ruttu vahest vaikselt, trepist mingi kuradi lonkab üles pmst, pigem juba hüppad trepist üles, Need cut-scened näevad ka suht sitad välja. No ma ei tea, arvasin et tuleb midagi ägedat aga ehk pole lihtsalt minu mäng. Sellest nö. Rage'st (Slowmotionist) ei saanud ma ka eriti aru kuidas tööle saada, enamus aja läks peale kui sain mingi lendavalt kummituselt elektri boltiga pihta >_> siis vahest läks tööle kui tapsin teisi labidaga.
keera graafikaseadeid maha kui ebaühtlasel kiirusel mees jookseb. shift klahv kaa aitab, muide.
trepist üles liikumine hästi tehtud, ei lenda trepist ju sama kiirelt üles kui kaldteest, duh.
cutscened on ingame ja need on suht pohh. täiesti adekvaatsed.
seda rage'i saadki siis kui tapad elukaid combodega. vaata alla paremasse nurka.
enne surma ta viskabki sind slowmotionisse et ellujäämistõenäosus oleks suurem. kui siis kaa ei saa enda kaitsmisega hakkama siis sured lihtsalt.
Mulle tundus ka imelik mäng. Pilte vaadates oli ohhoo, aga DX9 all vähemalt ei olnud ühtegi teravat silueti joontki, kõik oli nii imelikult "samblane" ja gameplay ise ka oli väga vastukarva, 2 min ja mäng sai uninstalli.
Mulle tundus ka imelik mäng. Pilte vaadates oli ohhoo, aga DX9 all vähemalt ei olnud ühtegi teravat silueti joontki, kõik oli nii imelikult "samblane" ja gameplay ise ka oli väga vastukarva, 2 min ja mäng sai uninstalli.
no kui shooterid ei meeldi siis tõesti ei tea mis sa siit otsisid...
Meeldivad küll, ja lausa väga, kuid selle mängu puhul see "miski" on ikka väga vastu. Graafika näeb ka väga oldskool classika moodi välja.
oldschool classika graafika on doom2.
Spoiler
millest sa räägid nagu?
mäng ei ole küll tehtud üüber nextgen mootoriga (tegemist on painkilleri mootoriga) kuid selle eest on kõik väga kõrge kvaliteediga ja detailne.
levelid on väga ilusad ja hästi tehtud, mitte lihtsalt tühjad koridorid nagu enamus tänapäeva mängudes.
ja gameplay on kaa suht hea( vaata gameplay videot mis ma natuke ülespoole postitasin). siin ja seal on konarusi, näiteks suurte laibahunnikute taha takerdumine (mis on tegelikult realistlik) ja siis ragdoll süsteemi vead nagu igas teises mängus (laibad vahest tõmblevad, jäävad peadpidi seina kinni jne) aga sellele vaatamata on mäng väga mängitav ja zombidele jalaga perse taguda on fun. lisaks on levelid täis igasugu detaile, salajasi kohti kus leiab powerup artifacte jne...
seda featuri on liiga vähestel mängudel, RTCW puhul oli ka see mõnus asi.
kahjuks RCTW's polnud salakatest absoluutselt mingit kasu, mis sa ikka nende kullakangidega teed, viskad sakslaste pihta?
aga salakaid oli huvitav otsida, isegi kui seal midagi sees polnud.
jep. joutuubis juba full ver'i videosid kaa kindlasti.
ida poolt need mängud jube aeglaselt tulevad, 20ndal oli juba release. (tegelikult poola on pigem lõuna poole, aga publisher siiski vene firma)
appi ma ei või kui mõttetu kamarajura see mäng on, max 10 min suutsin seda mängida, ei arvanus sellest enne ka midagi head aga et nii saast, mõttetu killimine, painkiller on selle kõrval kullatükk
... tea painkiller tundus rohkem kui "valmis mäng" olevat ja lihtsalt funn Q3 like shoot em up. Siin juras aga graafika on kohati väga kaheldav. Gameplay on ... "tüütu" ? Pidevalt takerdun räägdollide taha kinni jne. Painkiller oli igatpidi parem ja rohkem silutud (kuigi see painkiller exp läks juba piixu omadega)
idee ja keskkond ainult tunduvad lahedad olevat kuid teostus on suht meh. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
võrdlusmaterjaliks ka paar pilti siis Painkilleri mängust. (sama mootor)
Spoiler
ainuke asi mis mind häirib necros on see intensiivne (kuid realistlik) fog of war.
tegelaste animatsiooniks on kasutatud küll motioncapturet, kuid nende liikumises ja animatsioonides on siiski midagi kohmakat.
Püsi punkrites tapa neid zombisi ja vahepeal vaid pista pea välja uksest ja lase kiirelt salv kummituse pihta piisab mõned korrad sedasi ja ongi vsjo Jalaga uda uksepeal koguaeg neid zombisi eemale punkrist
heh, see esimene kummitus on väga lihtne... kui temaga juba teist korda peab kaklema siis läheb asi päris kirveks kätte ära, varjuda pole kuskile ja kari zombisid ajab sind veel samal ajal taga. peale selle on see kummituse rünnaku blast radius päris mitu meetrit ja selle eest ära põgenemine raskendatud.
Spoiler
chapter 2 lõpus tuleb ta teist korda, siis oli IMO kõige lihtsam viis teda tappa lihtsalt shotguniga peale joosta ja nii lähedalt lasta kui võimalik, vahepeal ka zombidele G tähega mõni granaat loopida, et nad seda järada saaksid.
Just pean madistamisega pausi nüüd, kummitus sai lõplikult mättasse löödud. teine kord oli teda lihtsam IMo maha tappa, võtsid 2 maxim kuulipritsi kätte ja materdasid kummituse surnuks, samal ajal liikudes ringi, et zombied sind kätte ei saaks. Põlevad undeadid said peale kummitust shotguniga juppeks materdatud. Krdi põnev mäng ikka, kahju aint et kõiki neid fury artifacte ei õnnestu leida.
Nüüd uue takistuse ees. Kuidas ma seal kloorigaasi sees olevas kanalisatsioonis selle "Wheel monsteri" maha koksan. Tundub et niisama kõmmutamine ei aita.
Ning võtan oma sõnad eespool tagasi, mil sõnasin, et see mingi suvaline tuim zombie tapmine. Zombie hordide tapmine on vahepeal esinev kõrvalnähtus raskendades võitlust kellegi elukaga vms. Mida edasi mäng läheb, seda roppukanti põnevamaks asi muudkui kisub. Ning tundub et gameplay kestab ikka väga kaua, ise olen alles IV chapteri juures, netis mitte ühtegi guide ka ei eksisteeri veel, kõike pead ise välja nuputama.
heh, see esimene kummitus on väga lihtne... kui temaga juba teist korda peab kaklema siis läheb asi päris kirveks kätte ära, varjuda pole kuskile ja kari zombisid ajab sind veel samal ajal taga. peale selle on see kummituse rünnaku blast radius päris mitu meetrit ja selle eest ära põgenemine raskendatud.
Spoiler
chapter 2 lõpus tuleb ta teist korda, siis oli IMO kõige lihtsam viis teda tappa lihtsalt shotguniga peale joosta ja nii lähedalt lasta kui võimalik, vahepeal ka zombidele G tähega mõni granaat loopida, et nad seda järada saaksid.
Spoiler
I feel you man. Alguses oli nagu täitsa lebo ringi joosta, aga oi bljaad, siis hakkas tuld tulema nendest ahjudest välja. Ah raisk, see oli kolmas kohtumine. Aga teise ma tegin nii ära et hüppasin lambist mingi katuse peale või kuskile, kus pärast trepp õhku lendab, zombid ei osanud järgi tulla kõmmutasin selle ajaga phantomi ära ja siis viskasin üllatusmuna alla ja kõik zombid ka surnud. tee hee
Just pean madistamisega pausi nüüd, kummitus sai lõplikult mättasse löödud. teine kord oli teda lihtsam IMo maha tappa, võtsid 2 maxim kuulipritsi kätte ja materdasid kummituse surnuks, samal ajal liikudes ringi, et zombied sind kätte ei saaks. Põlevad undeadid said peale kummitust shotguniga juppeks materdatud. Krdi põnev mäng ikka, kahju aint et kõiki neid fury artifacte ei õnnestu leida.
Nüüd uue takistuse ees. Kuidas ma seal kloorigaasi sees olevas kanalisatsioonis selle "Wheel monsteri" maha koksan. Tundub et niisama kõmmutamine ei aita.
Ning võtan oma sõnad eespool tagasi, mil sõnasin, et see mingi suvaline tuim zombie tapmine. Zombie hordide tapmine on vahepeal esinev kõrvalnähtus raskendades võitlust kellegi elukaga vms. Mida edasi mäng läheb, seda roppukanti põnevamaks asi muudkui kisub. Ning tundub et gameplay kestab ikka väga kaua, ise olen alles IV chapteri juures, netis mitte ühtegi guide ka ei eksisteeri veel, kõike pead ise välja nuputama.
Spoiler
seal on mingisugused vaadid, nendel lased püssiga korgid eest ära ja see kaherattaline koll saab märjaks ja mootor sureb välja
ja see gameplay pikkus ... ma pole isegi ühtegi challenge roomi proovinud, ainult stoorit. ja osad levelid on ikka SITAKS pikad seal
hiigelsuurte bosside AI jätab kaa soovida praegu. neil võiks peale melee attackide ka mingi long range attack olla, juhuks kui player üritab kaval olla ja kusagile posti taha või vahele jookseb.
Spoiler
seal kus keset platsi läbi põranda kukud suurde ümmargusse ruumi ja mingi suur elukas sind nuiaga taga hakkab ajama, (maas vedeles igal pool dünamiiti) ma ei saanudki aru kuidas teda tapma peab, lõpuks varjusin lihtsalt mingi tugitalade vahele mis ühte posti püsti hoidsid. siis sealt tulistasin tema pihta sel ajal kui ta seinasid imetles.
Ma ronisin ruttu nn. rõdu otsa trepi kaudu, siis see suur peletis lõhkus küll selle rõdu ära, aga tilluke äär jäi ikka seina külge ja seal seistes ma siis Winchesteriga paugutasin ta surnuks
Mis mulle ei meeldi on FPS dropid. Ma ei saa aru, miks lampi mängides kohati fps kukub ikka niimoodi, et mängu aeg lausa aeglustub, kuid ehk jääb mu prose nõrgaks kohati, ei oska öelda. HD4850 pidi üldse BSOD andma. Challenge tegin selle labidaga ära, aga kui uuesti mängu läksin, siis oli tal see memoryst miskipärast ära kadunud ja õiendas, et see mul ikka tegemata. Challengid on ka kohati ikka üle mõistuse rasked, no proovi neid kiireid zombiesid muudkui pähe lasta, kel kätelt liha maas ja paljaste luudega peksab sind (lollpea jookseb liiga kiiresti).
mul ühes levelis (kus missiooniks oli sele kurja teadlase lossi jõuda) oli räme lag kui teatud suundadesse vaadata. selle vastu aitas texture quality medium peale keeramine, siis jooksis jälle ilusti. hiljem sai kõik high peale tagasi keerata ja jooksis ikka ilusti. müstika.
aga jah, kui fps sinna 20'ndatesse langeb siis läheb asi juba slowmotioniks ära. siis hea tegelt igast kiireid combosid ja headshotte teha.
Ei ole kohanud ise ühtegi FPS-dropi,kuid@ DX10 kütab kaardi üle 80C kiirelt kohe
Proovisin paari chalanget teha,kuid lõin käega Aega võiks natukene rohkem olla..
Seda skorparobotit nägin gameplay videos. Asi on ikka nii kole suur, et imestan millega teda maha nottidagi annab. Eks vastused ole tulekul.
Nonii, kuidas selle skorpioni parandamisaparaati ära segi lüüa ? Ootan vastuseid, netis mingeid guide pole
Spoiler
3 laserkiirt lähevad sina astlasse kui ta ennast parandab. sa peadki teda laskma niikaua kuni ta enndast remontima hakkab, siis tulistama puruks need 3 jurakat mis areeni servades on. peale seda tuleb 2x raskem kaklus
Kas vampiirid muidu inimkonnaga lõpuks sõbraks ei saanud ? Kuskilt jäi kõrvu, et vampiirid ja inimesed peavad koos sõdima deemonite vastu, et oma maailm päästa.
see helendav sinine täheke ajas jah mingit mula, aga lõpuks viskas kopa ette ja skippisin selle dialoogi seal. nad võiks üldse need dialoogid loadingu ajal käima panna, siis ei oota vähemalt tühja.
Mõnus asi on see, et siin necros saab explosionitega palju konstruktsioone kokku lammutada. Enne skorpioni kui said selle "ühe asjaga" ringi käia, siis grenade launcheriga oli küll vahva ehitisi juppideks kõmmutada.
Mingit eksootilist relva pole sul õnnestunud saada seni?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.