praegune kellaaeg 21.06.2025 22:17:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ezzz
HV vaatleja
|
14.12.2008 14:42:57
ATI HD4850 probleem |
|
|
Mul siis jama sellega, et mõndade mängude mängimisel miski aja pärast lööb ekraani triibuliseks (vahel ka mustaks või kirje not recommended mode, optium mode is 1680x1050 60hz).
Monitoriks siis samsung t200. Olen proovinud nii monitori kui ka videokaardi draiverite muutmist, kuid ei mingit muutust. Olen ka netist ringi surfates kasulikke näpunäiteid otsinud, kuid miskit kasulikku pole saanud.
Ehk keegi siit oskab miskit tarka välja pakkuda. Arvutiks siis profiilis märgitu.
Tänud!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
14.12.2008 15:02:06
|
|
|
See on tingitud videokaardi viletsast jahutusest, kogu sellel HD48xx seerial sama probleem jahutusega, võta korpuse küljekaan maha ja pane videokaardi poole laua vendilaator või mõni muu ventilaator puhuma ja vaata kas siis ka sama probleem esineb
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|