Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Home serveri backupi tarkvara märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Cretage
HV vaatleja

sõnum 27.11.2008 11:09:23 Home serveri backupi tarkvara vasta tsitaadiga

Lugesin siin erinevaid teemasid backuppide kohta, kuid kahjuks head vastust ei saanud oma murele. Nimelt on mul siin kõrval laua peal kaks HP Home Serverit, millest üks on juba täies kasutuses ja teine peaks minema ideeliselt paarikümne km kaugusele oma kohale riiulil. Selles serveris, mis siia jääb on üks üks kaust, mis koosneb paljudest ja paljudest alamkaustadest. Selle maht on hetkel umbes 75 Gb ja see peaks hakkama suurenema nii 10 või 15 Mb võrra nädalas (mõnikord ehk natuke rohkemgi, kuid sadadest megadest ei räägi). Vaja on sellele kaustale siis tarkvara, mis teeks korra nädalas sellest kaustast ülevaate ja kopeeriks uued failid ühest serverist teise automaatselt jättes vanad alles! Läheb juba jutt liiga pikaks, võtan kiiresti kokku icon_biggrin.gif

Tarkvara peaks suutma töötada 2003 keskkonnas, tegema backupi ftp-sse, peab taluma täpitähti kaustanimedes icon_exclaim.gif, olema kasutajasõbralik (lihtne, kuna mul puudub IT eriharidus), hinna suhtes ma mõistan, et tasuta lõunaid ei ole olemas, kuid üle paarisaja dollari maksta ei tahaks programmi eest. Samuti peab olema see tarkvara usaldusvärne, ehk ma tahan ta korra käivitada ja siis ei soovi selle peale enam oma aega raista.

Üks küsimus veel, kuipalju peaks aega võtma üks 75 Gb kausta backup üldse, sest netis kurdetakse, et mõned programmid on kole aeglased?

Ma loodan et oskate mind aidata. icon_smile.gif

Proovinud olen siiamaani Backup Premiumi, Backup Platinumi, Genie Backup Manageri ja ühte veel, mille nimi meelde ei tule.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 27.11.2008 13:36:38 vasta tsitaadiga

Kas too FTP osa on ilmtingimata kohustuslik? Kui mitte siis lahendaks ise asja RSYNCi kaudu - on teine tasuta, kopeerib vaid muutunud osad (eksisteerivate failide korral, puuduvad failid lähevad muidugi täies mahus), on iga laiemaltlevinud platvormi peale porditud ning ka frontende mida käsureast mugavam kasutada peaks leiduma.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cretage
HV vaatleja

sõnum 28.11.2008 10:12:11 vasta tsitaadiga

See ftp asi ei ole ilmselt kohustuslik, kuid kas on sellel RSYNC- il ka mingeid miinuseid või kitsaskohti, mida tuleviku seisukohast peaksin teadma?

Soovitab keegi veel midagi. icon_smile.gif
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 28.11.2008 12:42:31 vasta tsitaadiga

Tutvu Acronisega ja Incremental Backupiga - väga kasulik programm. Pmst teebki backupi ainutl uuendatud failidest.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
Cretage
HV vaatleja

sõnum 01.12.2008 15:43:57 vasta tsitaadiga

Tänud soovitamast, võtsin Incremental Backupi vaatluse alla, lasen sel mõned päevad joosta, siis selgub, kuidas ta hakkama saab. Keegi pakub veel midagi? icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Home serveri backupi tarkvara
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.