praegune kellaaeg 22.06.2025 13:58:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cretage
HV vaatleja
|
27.11.2008 11:09:23
Home serveri backupi tarkvara |
|
|
Lugesin siin erinevaid teemasid backuppide kohta, kuid kahjuks head vastust ei saanud oma murele. Nimelt on mul siin kõrval laua peal kaks HP Home Serverit, millest üks on juba täies kasutuses ja teine peaks minema ideeliselt paarikümne km kaugusele oma kohale riiulil. Selles serveris, mis siia jääb on üks üks kaust, mis koosneb paljudest ja paljudest alamkaustadest. Selle maht on hetkel umbes 75 Gb ja see peaks hakkama suurenema nii 10 või 15 Mb võrra nädalas (mõnikord ehk natuke rohkemgi, kuid sadadest megadest ei räägi). Vaja on sellele kaustale siis tarkvara, mis teeks korra nädalas sellest kaustast ülevaate ja kopeeriks uued failid ühest serverist teise automaatselt jättes vanad alles! Läheb juba jutt liiga pikaks, võtan kiiresti kokku
Tarkvara peaks suutma töötada 2003 keskkonnas, tegema backupi ftp-sse, peab taluma täpitähti kaustanimedes , olema kasutajasõbralik (lihtne, kuna mul puudub IT eriharidus), hinna suhtes ma mõistan, et tasuta lõunaid ei ole olemas, kuid üle paarisaja dollari maksta ei tahaks programmi eest. Samuti peab olema see tarkvara usaldusvärne, ehk ma tahan ta korra käivitada ja siis ei soovi selle peale enam oma aega raista.
Üks küsimus veel, kuipalju peaks aega võtma üks 75 Gb kausta backup üldse, sest netis kurdetakse, et mõned programmid on kole aeglased?
Ma loodan et oskate mind aidata.
Proovinud olen siiamaani Backup Premiumi, Backup Platinumi, Genie Backup Manageri ja ühte veel, mille nimi meelde ei tule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.11.2008 13:36:38
|
|
|
Kas too FTP osa on ilmtingimata kohustuslik? Kui mitte siis lahendaks ise asja RSYNCi kaudu - on teine tasuta, kopeerib vaid muutunud osad (eksisteerivate failide korral, puuduvad failid lähevad muidugi täies mahus), on iga laiemaltlevinud platvormi peale porditud ning ka frontende mida käsureast mugavam kasutada peaks leiduma.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cretage
HV vaatleja
|
28.11.2008 10:12:11
|
|
|
See ftp asi ei ole ilmselt kohustuslik, kuid kas on sellel RSYNC- il ka mingeid miinuseid või kitsaskohti, mida tuleviku seisukohast peaksin teadma?
Soovitab keegi veel midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
28.11.2008 12:42:31
|
|
|
Tutvu Acronisega ja Incremental Backupiga - väga kasulik programm. Pmst teebki backupi ainutl uuendatud failidest.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cretage
HV vaatleja
|
01.12.2008 15:43:57
|
|
|
Tänud soovitamast, võtsin Incremental Backupi vaatluse alla, lasen sel mõned päevad joosta, siis selgub, kuidas ta hakkama saab. Keegi pakub veel midagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|