praegune kellaaeg 09.08.2025 14:32:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
acula28
HV vaatleja
|
27.11.2008 01:47:18
Ati hd2400 driverid? |
|
|
Kas on üldse olemas korralikult töötavaid drivereid,Ati radeon hd2400 agp´le?Proovinud olen erinevaid soovitusi välismaa foorumitest,ei aidanud ükski.Siis katse-eksituse meetodil mõtlesin ise midagi uut välja,aga see variant töötas ideaalselt ainult 1 päeva ja arvuti hakkas jälle jobutama.Sai kokku klopsitud järgnevalt:installisin 7.7 driverid peale,võtsin sealt sellise file´i nagu ati3duag.dll,copysin eraldi ära ja lasin kõik maha.Järgmiseks läks peale hotfix 8.8,see ei tundnud üldse kaarti ära.Ei kõrvaldanud neid drivereid ja panin lisaks juurde veel kaasas olnud plaadilt,mingid 7.1 driverid.Ei tahtnud veel eluvaimu sisse võtta ja viimaks asendasin selle ati3duag.dll´i ja endalegi üllatuseks töötas kõik perfektselt,kuni hetkeni,mil viskas keset mängu pildi tasku.Proovisin uuesti omaloodud kompotti,aga nüüd millegipärast tunneb hotfix kaardi kohe ära.Kas on jäänud,siis kuskile süsteemi mingid file´d,et ei saa korrata seda kõike,mida sai proovitud?Arvatavasti,aga ma ei tea,kuidas neid ükshaaval eemaldada,sest puudub info,nimede kohta.Muidugi kõige lihtsam variant oleks format,aga ei ole päris kindel,kas saab uuesti asja tööle,sest see minu loodud kompott nagu ei tohiks tegelikult funktsioneerida.Sai ju topelt driverid peale lastud.Eraldi ei tööta ükski driveri-pakett.Huvitaks ka see,kuidas see minu loodud kombinatsioon üldse töötada sai?Nüüd on juhe täielikult koos ja ei suuda midagi uut välja mõelda.Kas ehk keegi oskab miskit head soovitada või tuleb selle videokaardiga lutsu visata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
28.11.2008 21:54:57
|
|
|
Kas sa Omega drivereid pole proovinud? Mina olen nendega saavutanud erinevate arvutitega palju muretuma olemise
http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|