Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xtream99
HV kasutaja
|
24.10.2008 12:41:53
Abi blueprintide paigaldamisega 3d Max'is |
|
|
3D Max mängib idiooti . Panen blueprinti paika, olen Rear view plane juures. Kõik planes peavad teadupärast ühel Z kõrgusel olema eks? Side, Top, Front view on kõik Z 111.555 peal. Aga kui ma rear view'le määran ka sama Z kõrguse siis see läheb hoopis madalamale ning käsiti vapsee ei saa seda TÄPSELT paika, sest see läheb mingi 0.5 vms rohkem ülesse või alla.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.10.2008 13:01:46
|
|
|
pivot punkti järgi määratakse seda
aligni ühe elemendi pivot punkt objekti alumise servaga samale sirgele (move pivot vms ja siis align tool), ülejäänud objektid aligni samaks selle ühe õige objektiga (või siis muuda kõigil pivot punkt alla serva ja siis saad kõrguse õigesti määrata)
mure tekib seepärast, et see objekt, mis sul väidetavalt valesti käitub on erineva kõrgusega teistest
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
24.10.2008 16:04:19
|
|
|
Vali iga plane eraldi ja reseti selle pivot point. Teiseks võta oma angle snap maha kuna see kipub väärtusi ümardama. Kui ikka hätta jääd siis lae max fail kuskile ülesse ja ma vaatan kas saan sind aidata.
Edu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.10.2008 16:34:44
|
|
|
Gotmilk, sinu pakutu ei muuda tema stseenis käitumist, kuna tal see üks plane, mis ta väidab et käitub valesti on silmnähtavalt suurem kui teised ja kuna kõikide planede pivot punkt on defaultis keskel, siis peabki see nii käituma
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
24.10.2008 16:57:58
|
|
|
Hea et ma pilti ei märganud
??? Ma olen natuke segaduses? Miks ta selle plane suuremaks teinud on? Miks ta lihtsalt siis front view plane ei kopeeri ja selle rear view-iks ümber ei nimeta. Sellisel juhul jääksid mõõdud ja koordinadid samaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xtream99
HV kasutaja
|
25.10.2008 08:25:41
|
|
|
Gotmilk kirjutas: |
Hea et ma pilti ei märganud
??? Ma olen natuke segaduses? Miks ta selle plane suuremaks teinud on? Miks ta lihtsalt siis front view plane ei kopeeri ja selle rear view-iks ümber ei nimeta. Sellisel juhul jääksid mõõdud ja koordinadid samaks. |
sest iga plane peab ju pildi suuruste järgi tegema. Rear view pilt on suurema dimensiooniga.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|