Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Abi blueprintide paigaldamisega 3d Max'is märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xtream99
HV kasutaja

sõnum 24.10.2008 12:41:53 Abi blueprintide paigaldamisega 3d Max'is vasta tsitaadiga

3D Max mängib idiooti icon_rolleyes.gif . Panen blueprinti paika, olen Rear view plane juures. Kõik planes peavad teadupärast ühel Z kõrgusel olema eks? Side, Top, Front view on kõik Z 111.555 peal. Aga kui ma rear view'le määran ka sama Z kõrguse siis see läheb hoopis madalamale ning käsiti vapsee ei saa seda TÄPSELT paika, sest see läheb mingi 0.5 vms rohkem ülesse või alla.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.10.2008 13:01:46 vasta tsitaadiga

pivot punkti järgi määratakse seda
aligni ühe elemendi pivot punkt objekti alumise servaga samale sirgele (move pivot vms ja siis align tool), ülejäänud objektid aligni samaks selle ühe õige objektiga (või siis muuda kõigil pivot punkt alla serva ja siis saad kõrguse õigesti määrata)

mure tekib seepärast, et see objekt, mis sul väidetavalt valesti käitub on erineva kõrgusega teistest
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 24.10.2008 16:04:19 vasta tsitaadiga

Vali iga plane eraldi ja reseti selle pivot point. Teiseks võta oma angle snap maha kuna see kipub väärtusi ümardama. Kui ikka hätta jääd siis lae max fail kuskile ülesse ja ma vaatan kas saan sind aidata.

Edu.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.10.2008 16:34:44 vasta tsitaadiga

Gotmilk, sinu pakutu ei muuda tema stseenis käitumist, kuna tal see üks plane, mis ta väidab et käitub valesti on silmnähtavalt suurem kui teised ja kuna kõikide planede pivot punkt on defaultis keskel, siis peabki see nii käituma
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 24.10.2008 16:57:58 vasta tsitaadiga

Hea et ma pilti ei märganud icon_redface.gif

??? Ma olen natuke segaduses? Miks ta selle plane suuremaks teinud on? Miks ta lihtsalt siis front view plane ei kopeeri ja selle rear view-iks ümber ei nimeta. Sellisel juhul jääksid mõõdud ja koordinadid samaks.
tagasi üles
xtream99
HV kasutaja

sõnum 25.10.2008 08:25:41 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Hea et ma pilti ei märganud icon_redface.gif

??? Ma olen natuke segaduses? Miks ta selle plane suuremaks teinud on? Miks ta lihtsalt siis front view plane ei kopeeri ja selle rear view-iks ümber ei nimeta. Sellisel juhul jääksid mõõdud ja koordinadid samaks.

sest iga plane peab ju pildi suuruste järgi tegema. Rear view pilt on suurema dimensiooniga.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Abi blueprintide paigaldamisega 3d Max'is
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.