|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Andium
HV veteran
|
29.09.2008 21:25:34
videocard 6 monitori jaoks |
|
|
Otsin video kaarti mis oleks siis moeldud jagama uhte pilti 6 monitori vahel. Maxtroxil on olemas 3 monitorijaoks aga oleks vaja 6 jagamiseks.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
29.09.2008 21:30:03
|
|
|
| ehk töötab kaks matroxit. pead uurima matroxi kodukalt
|
|
| Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.09.2008 21:35:28
|
|
|
| heikis kirjutas: |
| ehk töötab kaks matroxit. pead uurima matroxi kodukalt |
Ma parem saadan neile kirja. ning vaatab mis nad vastavad.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
29.09.2008 21:42:24
|
|
|
Kui pilt on kõigil monitoridel sama, siis kas VGA splitter poleks lihtsaim lahendus?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
| Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.09.2008 21:53:02
|
|
|
| bigmarx kirjutas: |
| Kui pilt on kõigil monitoridel sama, siis kas VGA splitter poleks lihtsaim lahendus? |
Splitter pole see mida ma otsin. On vaja et igas monitoris oleks erinev pilt.
Sellist lahendust ka ei otsi, kus laon 3 videokaarti uhte arvutisse.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
30.09.2008 09:21:03
|
|
|
Pane siis kolm erinevat arvutit ja igaühes üks kahe väljundiga videokaart
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
| Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
30.09.2008 14:44:31
|
|
|
see on siis usb2 auku käiv videokaart.
Teemaalgataja ei ole öelnud et mis otstarbeks, võimalik et see võib jääda nõrgaks.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
30.09.2008 14:56:08
|
|
|
2x 3 väljundiga matroxit ja asi tahe, pane üksteise otsa, klooni, stretchi või tee mis tahad ja mobo video (kui on) jääb veel 7-ndaks
<- kogemus radioloogia vallast kus hetkel küll on 3 max mida vaja (1 tavaline ja matrox 2 väljundiga)
kuid üldiselt võid neid monitore lõputult lisakaartidega järgi pista.
Muidugi kui eluruumi soovid seda 6 monitori asja ehitada siis arvesta sellega, et müra saab päris korralik olema ja toitekaga ära tagasi hoia
odavaim variant on hetkel osta 3x 2väljundiga pci matroxit (kui pole vaja üle 2000x + reso)
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
30.09.2008 15:01:36
|
|
|
| 2x matroxi triplehead2go ei saa sellise asjaga hakkama?
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
01.10.2008 07:45:18
|
|
|
kui sa midagi muud ei taha kasutada peale ühe videokaardi siis see ei olegi võimalik ilmselt.
selliste usb juppidega, mis ma enne välja tõin saab
http://www.youtube.com/watch?v=wa7h2XVESzM
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.10.2008 13:01:05
|
|
|
Kust sa välja loed, et neil linkidel on asi lähendatud ühe kaardiga?
Sul ilmselt on valikuteks 1 korralik videokaart + 2x triplehead2go dvi või 2 4 monitori väljundiga kaarti. Mõlemal juhul saab sellise tulemuse nagu toodud linkidel. Kolmandaks variandiks on osta mingi vastav jagaja box koos tarkvaraga, mis tõenäoliselt maksab rohkem kui su ülejäänud arvuti koos 6 monitoriga
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.10.2008 19:09:59
|
|
|
| tsihh kirjutas: |
Kust sa välja loed, et neil linkidel on asi lähendatud ühe kaardiga?
Sul ilmselt on valikuteks 1 korralik videokaart + 2x triplehead2go dvi või 2 4 monitori väljundiga kaarti. Mõlemal juhul saab sellise tulemuse nagu toodud linkidel. Kolmandaks variandiks on osta mingi vastav jagaja box koos tarkvaraga, mis tõenäoliselt maksab rohkem kui su ülejäänud arvuti koos 6 monitoriga |
Ma ei ole vaitnudki, et nendel linkidel on 1 video kaart. Seal on kasutusel 3 video kaarti 6 monitori jaoks.
Mina lihtsalt otsin lahendust, et voib olla kusagil on olemas. Siin on link kus on videokaardid mida nad kasutavad
http://www.9xmedia.com/products/video_cards/index.php
Moned videokaardid on kus on voimalik 4 monitori panna. aga rohkemaga ei ole ma leidnud.
Matrox saatis ka vastuse, et praegu pole sellist video kaarti turul aga nad saadavad koik erinevad voimalused minule, kuidas seda saavutada.
Lihtsalt huvi, miks ei ole tehtud selliseid videokaart millele saab lisada 6-8 monitori.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
05.10.2008 20:26:33
|
|
|
Ilmselt need kellel vaja n+1 monitori muretsevad omale mingi kangema karbikese.
Ise olen näinud töös nii 4 monitori jaoks mõeldud Matroxi (täpsemat mudelit pean töö juures vaatama) kui ka triplehead2go'd. Viimast võin ka sulle proovimiseks laenata kui Tallinna kandis asud
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.10.2008 22:01:57
|
|
|
| tsihh kirjutas: |
Ilmselt need kellel vaja n+1 monitori muretsevad omale mingi kangema karbikese.
Ise olen näinud töös nii 4 monitori jaoks mõeldud Matroxi (täpsemat mudelit pean töö juures vaatama) kui ka triplehead2go'd. Viimast võin ka sulle proovimiseks laenata kui Tallinna kandis asud |
Tanud. Ma uurin veel seda asja ning enne ootan matroxi vastuse ara. Pakun, et ostan ka triplehead2go.
| BReaK da iCE kirjutas: |
| Andium kirjutas: |
| Lihtsalt huvi, miks ei ole tehtud selliseid videokaart millele saab lisada 6-8 monitori. |
See on ju absurd! Olemas on 4 väljundiga kaart ja seda on võimalik skaleerida 8 monitori toeks kahe kaardiga. Mida sa halad mees!?
Miks peakski keegi hakkama arendama midagi üli väikese nõudluse jaoks kui sama asi on saavutatav lihtsalt kahe olemasoleva kaardiga... |
ah tead, arene natuke. ainuke kes halab oled sa ise. Miks on vaja voimsamaid arvuteid kui on olemas JUKUD voi MITS Altair , paneme triljon kokku ning saabki tanapaevase arvuti. Sinule sobib juu. miks peaks arendama vaikese noudlusega tanapaeva arvuteid. Sina nagu nii kunagi midagi ei arenda, seega ara pabla.
Teeme nii, kui sul midagi tarka pole oelda mine palun risusta teiste foorumeid. Mitme monitori vajadus on vaga suur firmades, kes teevad tood ning tootavad millegi nimel. Sinul ei olegi sellest vaja aru saada.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
06.10.2008 07:18:08
|
|
|
| Miks on vaja voimsamaid arvuteid kui on olemas JUKUD voi MITS Altair , paneme triljon kokku ning saabki tanapaevase arvuti. miks peaks arendama vaikese noudlusega tanapaeva arvuteid. Mitme monitori vajadus on vaga suur firmades, kes teevad tood ning tootavad millegi nimel. |
Vajadus n+1 väljundiga videokaardi järgi on marginaalne. Seda vajadust ei rahuldata uue asja arendusega vaid ikka olemasolevate kombineerimisega. Tunduvalt odavam ja lihtsam. Jutt ei käi ju 'triljoni' videokaardi lisamisest vaid kõigest kahe. Muide firmades lisaks millegi nimel töötamise kõrvalt loetakse ka nutsu, mida välja pritsitakse. Ei ole kuidagi põhjendatud $xxxx välja pritsimine kui sama asi on saavutatav ilma suurema valuta tulistades välja 2*$xxx.
| ah tead, arene natuke. ainuke kes halab oled sa ise. Sina nagu nii kunagi midagi ei arenda, seega ara pabla. Teeme nii, kui sul midagi tarka pole oelda mine palun risusta teiste foorumeid. Sinul ei olegi sellest vaja aru saada. |
Võtsid asja vist õite isiklikult, mis? Rahune maha ja püsi pükstes! Sinu eelnev argumentaarium annab selgelt mõista, et oma arengus oled sa napilt teise elukümnesse ehk pääsenud. Kasva ja arene veel veidi enne äkilisemat lõugade laksutamist, tervisele kasulikum!
_________________ Äriklassi serverilahenduste müük, paigaldus ja haldus. SaaS / PaaS / IaaS lahendused
Kasutatud äriklassi serverite, andmesalvede ja võrguseadmete ost-müük-rent
Tier-3 privaatpilvede, virtuaal- ja virtuaal-privaat-serverite lahendused. 24/7 haldus, monitooring |
|
   |
318 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.10.2008 11:10:52
|
|
|
| BReaK da iCE kirjutas: |
Vajadus n+1 väljundiga videokaardi järgi on marginaalne. Seda vajadust ei rahuldata uue asja arendusega vaid ikka olemasolevate kombineerimisega. Tunduvalt odavam ja lihtsam. Jutt ei käi ju 'triljoni' videokaardi lisamisest vaid kõigest kahe. Muide firmades lisaks millegi nimel töötamise kõrvalt loetakse ka nutsu, mida välja pritsitakse. Ei ole kuidagi põhjendatud $xxxx välja pritsimine kui sama asi on saavutatav ilma suurema valuta tulistades välja 2*$xxx.
Võtsid asja vist õite isiklikult, mis? Rahune maha ja püsi pükstes! Sinu eelnev argumentaarium annab selgelt mõista, et oma arengus oled sa napilt teise elukümnesse ehk pääsenud. Kasva ja arene veel veidi enne äkilisemat lõugade laksutamist, tervisele kasulikum! |
Jah jah, arva või oleta mida tahad. Ei viitsi ma siin vaielda. Risusta kusagil mujal.
Tagasi teema juurde.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.10.2008 19:57:16
|
|
|
päris koomiline.
matroxi triplehead2go suudab max 3x1280 või 2x1920 resot välja pritsida, analoogvariant 3x1280 või 2x1650. hind - suurusjärgus 5k. plussiks (või miinuseks, olenevalt eesmärgist) on siis lihtsalt asjaolu, et need 3 monitori seal küljes näivad opsüsteemile ühena.
usbikaardid/monitorid teevad prosele kiirelt 1:0, neid üle ühe masina külge panna on pisut mõttetu.
põhimõtteliselt on odavam vajadusel emaplaati vahetada ja 3-4 videokaarti osta.
ma ei ole siiamaani aru saanud, mis häda teemaalgatajal selle lahendusega on.
ja vajadus ON marginaalne. suurimad selliste lahenduste tarbijad on börsid/börsifirmad, muudel juhtudel on seal taga reeglina juba rohkem arvuteid. kui sellega lihtsalt suurt pilti taga ajada, siis see on pisut kahtlane ettevõtmine, 2x30" molu oleks palju lihtsam
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JoeKing
HV veteran

|
11.10.2008 07:02:24
|
|
|
Visiontek X1650XT Quad + DM59 kaablid iga väljundi jaoks= 8 monitori, mis näitavad erinevat pilti.
Novembrikuu ComputerPowerUser'is (CPU) on pikk artikkel, mis kirjeldab samm-sammult ühe arvuti taha 14 monitori ühendamist(8 iseseisvat desktoppi ja kõik monitorid näitavad erinevat pilti). See kaart oli antud süsteemi kokkupanemisel aluseks.
_________________ Sic itur ad astra... |
|
| Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
209 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
11.10.2008 09:48:08
|
|
|
Njah, see jublakas maksab samapalju kui Matrox.
JoeKing, Mitut kaarti seal kasutati? Sest ma küll ei loe kuskilt välja, et üle nelja monitori asjandus tööle ajaks.Igale DM59-le veel omakorda DM59 otsa pandud?
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
   |
318 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
11.10.2008 10:53:03
|
|
|
| londiste kirjutas: |
ja vajadus ON marginaalne. |
Oh jah. aina paremaks laheb. Kui enamus eesti firmad on ihnuskoid ning ei tegele oma töötajate arendamisega ega koolitamisega ning paremate riistavara ning muude võimaluste tagamisega EI tahenda et terves maailmas on nii. Eestis on kõik marginaalne, mitte selleparast, et 1,3 miljonit on vaid selle parast et paljud eestlased ei jaga matsu valja.
Kallid sobrad, teie jareldused on vaikeste eesti firmade pohjal mis on tuhi koht maailmas ning ei ole vaja solvata neid eesti firmasid, kes motlevad teist erinevalt.
Soovitan teil internetist uurida Multi monitor display võimalusi, kuidas need sinu tood palju kiiremaks muudavad jne.
Tagasi teema juurde.
Probleemi ei olegi vaid olen huvitatud kõikidest voimalustest kuidas seda saavutada.
Matrox soovitas- 2 quad-head cards of our new M-series.
http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/m_series/m9140lppciex16/
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.10.2008 16:44:57
|
|
|
Andium, sry, ma tõesti ei arvanud, et sul raha liiga palju on.
marginaalsus != lahenduste puudumine
palju sul neid monitore vaja oli, 6?
1) see 4 väljundiga matrox tähendab seda, et sul on neid vaja 2tk. dh2g/th2g sa sinna otsa ei pane, sest kaart ei suuda enam rohkem näidata. hind, 10k per kaart. JoeKing soovitatud visiontek peaks vähemalt poole odavam olema.
2) th2g - väga vahva lahendus, siinjuures märksa odavam ka, 2tk maksaksid samuti umbes 10k.
3) tahad arvutada, palju kolme pci-e x16 siiniga emme kui sul sellist pole + 3 odavat 2 väljundiga videokaarti maksavad?
1 ja 2 eeldavad ilmselt netist tellimist, sest eestist hetkeseisuga kumbagi saadaval ei tohiks olla.
edit:
lugesin su posti uuesti üle.
- kes marginaalsuse osas eestist rääkinud on? see, et maailma mastaabis kümned tuhanded selliseid lahendusi vajavad, on maailma mastaabis marginaalne.
- multimonitoride osas on siiani enamik uurimusi rääkinud kasuteguri märgatavast kahanemisest kolmest või neljast monitorist alates, olenevalt inimesest.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |