Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  vanem vcr, uus telekas ja digitv märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jewbot
HV vaatleja

sõnum 13.10.2009 16:39:50 vanem vcr, uus telekas ja digitv vasta tsitaadiga

Tere...ma loodan, et ma valesse kohta ei ole sattunud, aga kindlasti oskab mõni teist tarkadest mind aidata.
Ma ei saa kuidagi hakkama oma teleri ühendandamisega nii, et ma saaksin videomakiga ka lindistada! Kassetti lugeda oskab teler ilusti. Olen proovinud ühendada mõlemat pidi: Makk AV-1 ja Amino digibox AV-2-s ja vastupidi, aga ma ei suuda kuidagi neid omavahel toimima panna.

Telekas on Sony KDL-32V4500 ja makk Panasonic NV-HV51
http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v4500#pageType=TechnicalSpecs
http://www.telekom.com.pl/panasonic/opisy_dvd_mag/nv-hv51.htm (paremat ei leidnud)
Telekal on taga sellised SCART-id: AV1: <-> / ->... ja AV2: <-> / ->... / S->...
ja videomakil lihtsalt SCART ja siis RF in ja out.

icon_redface.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 13.10.2009 19:06:20 vasta tsitaadiga

<-> Tähendab seal sisse ja välja SCART kaudu. Minul on sony dvd recorder millel 2 SCARTI ehk SCART 1 läheb tv kaarti või telekasse ja SCART 2 on digibox mõlemad peavad sees olema, et digi vaadata ja recordida saab igatepidi. Ma isiklikult telekat pole proovinud kas reaalselt sealt <-> midagi tuleb ja arvutit tassida ei viitsi ja 20m kaabeldust tekitada telekast arvutisse ei viitsi ka. Ju siis su SCART Kaabel pole täiuslik võib-olla ehk kõiki vajalikke, sisse, välja pole seal ühendatud. Oled kindel, et see recorder küna sul scart kaudu sisse lubab pilti lasta.
Jewbot
HV vaatleja

sõnum 15.10.2009 16:04:48 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Oled kindel, et see recorder küna sul scart kaudu sisse lubab pilti lasta.

Ei ole kindel, sest enne käis kõik RF sisendiga. Lähen täna asja kontrollima ja kui välja ei tule, siis ostan lihtsalt dvd-recorderi ja loen probleemi lahendatuks, ajaga peab kaasas niikuinii käima, aga see probleem on mu vanavanematel ja neil on raskem ajaga kaasas käia. Anyways, tänud!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  vanem vcr, uus telekas ja digitv
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.