praegune kellaaeg 17.06.2025 13:01:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HacaX
HV Guru

|
24.08.2008 18:13:53
Reaalse Internetikasutatavuse jälgimine |
|
|
Alustades algusest: puhtalt huvi pärast sai sekundaarsesse masinasse NetMeter installitud et see peaks arvet kui suures mahus ma Internetti kasutan. Numbrid olid igati huvitavad ning parajalt üllatavad, isegi selle et proge tippkiirusteks suurusjärgu 10MBait/s väitis kandsin rahulikult masina viletsuse arvele (kui mõni rakendus täiel määral prose piinab ja pagefile´ist rohkem kasutusel on kui reaalselt RAMi jagub siis on mu masinal üpris tavaline näht, et võrguproged ulmelisi kiirusi pakuvad). Kui ka põhimasinale sama proge installisin jõudis lõpuks kohale see mida oleks pidanud juba ammu taipama: programm jälgib kogu liiklust mis võrgukaardist läbi läheb, nii minu netisistumist kui ka kõiki sisevõrgus tehtavaid toiminguid (mis muuhulgas tähendab, et iga kord kui 2. masina tirima panin kuid sihtpaigaks 1. masina kettaruumi valisin läks see NetMeteris kahekordselt kirja).
Nii siis küsin targematelt soovitusi kuidas kätte saada reaalset andmemahtu mis Internetist tuleb/läheb. Maailma ja masinate vahel istuvaks ruutriks on parajalt saast Canyoni isend mis minu arusaamise kohaselt SNMP ega muid sarnaseid tehnoloogiaid ei toeta. On sellises olukorras üldse minu soovitu võimalik või piirdubki leitav andmemaht kogu NICi nähtava liiklusega millest konkreetselt välismaailma suunduvat/saabuvat kuidagi eristada ei anna?
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi 1
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|