Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Reaalse Internetikasutatavuse jälgimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 24.08.2008 18:13:53 Reaalse Internetikasutatavuse jälgimine vasta tsitaadiga

Alustades algusest: puhtalt huvi pärast sai sekundaarsesse masinasse NetMeter installitud et see peaks arvet kui suures mahus ma Internetti kasutan. Numbrid olid igati huvitavad ning parajalt üllatavad, isegi selle et proge tippkiirusteks suurusjärgu 10MBait/s väitis kandsin rahulikult masina viletsuse arvele (kui mõni rakendus täiel määral prose piinab ja pagefile´ist rohkem kasutusel on kui reaalselt RAMi jagub siis on mu masinal üpris tavaline näht, et võrguproged ulmelisi kiirusi pakuvad). Kui ka põhimasinale sama proge installisin jõudis lõpuks kohale see mida oleks pidanud juba ammu taipama: programm jälgib kogu liiklust mis võrgukaardist läbi läheb, nii minu netisistumist kui ka kõiki sisevõrgus tehtavaid toiminguid (mis muuhulgas tähendab, et iga kord kui 2. masina tirima panin kuid sihtpaigaks 1. masina kettaruumi valisin läks see NetMeteris kahekordselt kirja).

Nii siis küsin targematelt soovitusi kuidas kätte saada reaalset andmemahtu mis Internetist tuleb/läheb. Maailma ja masinate vahel istuvaks ruutriks on parajalt saast Canyoni isend mis minu arusaamise kohaselt SNMP ega muid sarnaseid tehnoloogiaid ei toeta. On sellises olukorras üldse minu soovitu võimalik või piirdubki leitav andmemaht kogu NICi nähtava liiklusega millest konkreetselt välismaailma suunduvat/saabuvat kuidagi eristada ei anna?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kurask
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2008 12:53:20 vasta tsitaadiga

netmeter jah mõõdab kogu liidesest läbi käiva liikluse.

osta või leia endale HUB, selline lahe vanaaegne seade, ning siis tee nii http://wiki.hinnavaatlus.ee/index.php/Lihtsa_v%C3%B5rguanal%C3%BCsaatori_ehitamine

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2008 13:17:23 vasta tsitaadiga

Netlimiter abiga peaks olema võimalik kohtvõrgu liiklus kõrvaldada luues vastavad reeglid. Pole ammu kasutanud aga mälu järgi seal sai reegleid teha.
http://www.netlimiter.com/

Võid proovida ka
http://www.net-peeker.com/
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Reaalse Internetikasutatavuse jälgimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.