Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Laptop laggib absoluutselt IGA asja peale >:/ (Amilo L1310G) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 10:01:21 Laptop laggib absoluutselt IGA asja peale >:/ (Amilo L1310G) vasta tsitaadiga

Ja aina rohkem HAKKAB see närvidele käima, ei saa varsti enam sittagi teha siin.

Kõik algas sellest et kui uue Flashi installisin, hakkas Flash laggima ja nüüdseks muud ei teegi KUI AINULT laggib.Vajutad ühte keyframe, 1 sec. tõmbad teatud hul kasju siniseks - 5 sec
Saved - 10 sec
Importimine - 1 min
Või kui flash on lahti tükk aega näiteks ja ma midagi muud teen ja uuesti flashi laen, läheb mingi 30sec

Näiteks eile kui tahtsin SPORE Creature creatorit installida, ma vajutasin installika peale,et ta selle installiakna lahti teeks, and guess what? Selle üleslaadimine võttis aega 3 MINUTIT! Ja install võttis vaid paarid sekundid ja ja siis kui mängu sisse läksin see võttis vähemalt 1 minut et krdi pildi ette saaks.

Ka firefox oskab pangestuda vahest või võtab niipalju ressurssi, kuigi mul on ainult paar lk lahti.
MSNi inimestega rääkimine laggib TOHUTULT, kui midagi kirjutad vahest, siis text pole näha ja tuleb nähtavale mingi 2 sec pärast. Ka oskab msn laggida, see et kui tahan inimesega vestelda, siis võtab see 5 sec aega või rohkem. MSNI väljalogimine (vahest on vaja) võtab mingi 1 minut.
Sisselogimie umb 20 sec või 10.

Ka exploreris olevad asjad vahest jooksevad kinni 30 sekiks, näiteks kui on sitaks palju pilte, siis MA EI SAA midagi teha 20 sekki.

Windows on XP
See graafikakaart on ATi radeon Xpress 200m
100gb
1g mälu (seda RAM asja)
Sry ma ei tea eriti neid PC värke icon_sad.gif
Suurem osa kasutan FF kui netis teen või msnni NING ma ei pane oma arvutit kinni, sest bootimine võtab kaua aega ja väljaminemine, HoHo ka ei pane kinni. Teiseks on mul igasuguseid asju lahti mida vaja sellepärast hoian ka lahti.

Mis võib selle läpaka viga olla et viimasel AJAL ALATIHTI midagi jookseb kokku või läggib. ISEGI youtube videod läggivad.
Ajahüks asi veel, et kui see temperatuur 65c siis on kohe kõik pekkis, ABSOLUUTSELT KOHESELT hakkab kõik aegluubis pihta, aga kui on 60c või 59, siis on OIOIOI kui pai laps. 2x garantiis käinud selle ülekuumenemisega (85c)

Tunne on tõesti et viskaks selle läpaka vastu seina, sest ma MUUD ei te kui ainult vihastun, ma ei saa joonistada - lag, ma ei saa netis vahest käia - lag, MA EI SAA ISEGI lihtsalt asja teha nagu msnnis rääkimine - lag või mai tea mis asi, painti avamine - lag. Flash - lag.

Oskab keegi aidata mida ma tegema pean et sellest läggist vabaneda? Selle PCga on VÕIMATU midagi teha, isegi Hoho kirus et läggib, so I'm not the only one.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.06.2008 10:05:13 vasta tsitaadiga

Nii palju ka veel infoks, et minu mõistus seda enam ei võta. Enne esmakordselt garantiisse minekut polnud läpakal kiirusega enne probleeme, kui alles >75C peal. Nii kuumaks läks ta ventilaatori rikke tõttu. Peale vendi parandamist hakkas masin läägima juba 65C peal ning on seda teinud ka peale teist garantiis käimist. Hetkeseisuga peaks garantii lõppenud olema.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2008 11:25:02 vasta tsitaadiga

BIOSi update ei aita?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaspar16
Kreisi kasutaja
kaspar16

sõnum 18.06.2008 11:29:09 vasta tsitaadiga

format c: ei aita?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.06.2008 11:45:02 vasta tsitaadiga

Formatit on tehtud mitmel korral, esimesel korral vahetati ka kõvaketas kuna too pidavat rikkis olema (ise polnud seda täheldanud). BIOS'i uuendust pole proovinud veel kuid eks võib ju üritada, ehk sellega ei keera emaplaati tuksi nagu oma PC'l suutsin teha icon_razz.gif
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 18.06.2008 12:29:15 vasta tsitaadiga

Rammi lisamine on imesid teinud:P
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.06.2008 12:36:41 vasta tsitaadiga

Asi ei ole ram'is, seda on seal piisavalt ning sel juhul peaks hakkama kõvaketast ragistama. Ei ole normaalne, kui flashis joone tõmbamine võtab mitu sekundit aega. Endale on jäänud mulje, et prose throttleb liigmadala temperatuuri juures. Nood vanad mobile pentiumid peaks üsnagi korralikku temperatuuri kannatama, seega ma ei näeks probleemi kui saaks throttle temperatuuri panna normaalseks. Ainus jama on, et pole siiani veel leidnud kohta kust seda muuta saaks.
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 18.06.2008 12:38:04 vasta tsitaadiga

aga kas sa systeemi oled hooldand vahest?
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 18.06.2008 12:39:51 vasta tsitaadiga

Lohutuseks võin öelda, et sõbra naisel on samasugune AMILO L1310G ja mina olen ka loobunud seda parandamast. Täpselt sama asi, mingi aeg hakkab uimama ja miski ei aita. Viirused, spyware'd välja aetud, clean installi tehtud, isegi termopasta vahetatud, ikka on varsti jälle koomas. Lisaks loobib aegajalt PM (mingi oma power monitor, mis juhib ka wifit) errorit ja lülitab wifi välja. Mitut erinevat PM versiooni proovinud, vahet pole. Mina arvan ka, et tasuks seda "vastu seina" retsepti proovida ja edaspidi AMILO nime nähes poest tagasi vaatamata välja joosta.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.06.2008 12:47:18 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
aga kas sa systeemi oled hooldand vahest?
Garantiis tehti masin seest puhtaks, formatit on saanud mitmel korral. Aidanud pole miski, isegi mitte lühiajaliselt.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 12:52:10 vasta tsitaadiga

kahjuks seda ennem ei saa teha kui isal see maks ära on makstud,see iga kuu mingi jupp. Ja see lõpeb alles järgm aasta jaan. Müüa ka ei saa seda maha, kes sellist sitta ikka tahab, mida ma just siin kirusin ju.

Sa mõtled power manageri? see on jah nõme asi. vanasti ma ei saand wifit käima kui selle läpaka ostsime, sest seda PMi polnd installitud ja see nupp ei käivitunudki , pidi selle PMi panema siiskäivitus.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 18.06.2008 12:54:17 vasta tsitaadiga

Odavate arvutite puhul on selliseid anomaaliaid jah, ega eriti muud ei aita kui jupphaaval vahetada komponente kuni vea leidmiseni. Eks see on tagantjärgi tarkus kuid odavat asja ostes saab odava kvaliteedi.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 12:59:11 vasta tsitaadiga

Polnud see odav midagi eriti, 13k ja ise maksin sisse 3k oma vaevaga teenitud palgast.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.06.2008 13:13:52 vasta tsitaadiga

kuri kahtlus, et integreeritud video õhtale vajumas ja selle temperatuuriprobleemid on need mis kooma tõmbavad
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 13:17:31 vasta tsitaadiga

Ajah tuli meelde veel üks asi et see DVD drive ei loe dvdsid ega midagi välja. Siss epaned ei ole midagi,ei tule auto asja ka üles ega näita seal F draivis ka midagi + explorer jookseb kokku ka veel.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.06.2008 13:19:06 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
kuri kahtlus, et integreeritud video õhtale vajumas ja selle temperatuuriprobleemid on need mis kooma tõmbavad
Huvitaval kombel on selle masinaga võimalik talutavalt WoW'i mängida, seega video tundub töökorras olevat. Miskipärast mängimise ajal masin ei ole nii talumatult aeglane.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 18.06.2008 13:19:51 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Polnud see odav midagi eriti, 13k ja ise maksin sisse 3k oma vaevaga teenitud palgast.

Praegu vaatasin, et kusagil 10k oli kusagil poes, igaljuhul Ordi, Acer ja FS sugused brandid väga usaldusväärsed pole. Aga see selleks, rexi jutt on ilmselt kõige õigem.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 18.06.2008 13:31:30 vasta tsitaadiga

Antud hetkel pole mõtet halda, et see või teine tootja on nigel või saast. See ei muuda fakti, et arvuti on tuksis ega lahenda tõstatatud probleemi.
Kui tegemist Pentium M-iga, siis proovige ehk Notebook Hardware Controli? Sellega saab neid prose tujukusi mingil määral hallata.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.06.2008 13:44:46 vasta tsitaadiga

ndk, ma vaatasin tolle spetsi ja seal vaatas vastu Celeron prose nimes........... + midagi oli juttu (ei süvenenud) ati kiibistikust lisaks ati integreeritud videole..... ekstra rõve komplott minu silmis see sisu
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 18.06.2008 14:38:37 vasta tsitaadiga

Celeron on sellel jah. 1610 vist oli PM. Video on ATI NB kiibi sees. Videomälu tuleb RAM'ist.
tagasi üles
kaspar16
Kreisi kasutaja
kaspar16

sõnum 18.06.2008 14:50:24 vasta tsitaadiga

ütleme nii et sisi masin poodi tagasi ja raha tasku icon_biggrin.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 14:53:51 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ju tgsi viia, garantiid pole ja raha tagasi enam ei saa
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.06.2008 15:03:31 vasta tsitaadiga

Ma ei tea .... tahanteada on mitmed korrad pajatanud oma arvamustest tehase poolsetest jahutustest ja väitnud, et on suutnud väikese ümbertegemisega asju paremaks saada ... äkki tasub sul, Flacko, oma raali talle näidata ja ära kuulata mida ta välja pakuks ... Ho Ho võta ka kaasa, kahekesi peaksite suutma otsustada, kas tasub lasta midagi paremaks jahutuse osas vuntsida ....... selline uitmõte, ei tea kui palju sellest abi võiks olla.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 18.06.2008 15:07:14 vasta tsitaadiga

Dno IceUul on ka mu arvutisisemust uurinud ja ta ütles küll et kõik on korras et see töötabja too töötab. Aga eks ma vaatan yeah
rex
HV Guru
rex

sõnum 18.06.2008 15:15:05 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Ma ei saa ju tgsi viia, garantiid pole ja raha tagasi enam ei saa

Kui ka müüja lubatud 1a garantii möödas on, näeb VÕS ette 2-aastase tähtaja, mille jooksul võib tarbija temast mitte olenevatel asjaoludel tekkinud puuduse kõrvaldamist müüjalt nõuda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Laptop laggib absoluutselt IGA asja peale >:/ (Amilo L1310G) mine lehele 1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.