praegune kellaaeg 21.06.2025 18:23:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tõnnuliisu
HV vaatleja
|
16.07.2008 00:29:44
Internet jamab |
|
|
Ei teagi nüüd kas sain õigese alafoorumi postitada selle teema.
Ei oska kuskilt alustada nagu aga jama on siis selles,et Interneti pole. Väidab et võrgukaabel on lahti aga ei ole ja olen ka teisi kaableid proovind.
Igatahes pole kodus hetkel ja see inimene kelle juures viibin,et Interneti saan tagasi mingi ,, elioni ikooni´´ abil. Kas keegi teab millest jutt ja kuidas ma seda ikooni luua saan.
On küll segane tekst aga ma ise ei saa ka täpselt aru mis viga ju ;D
|
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
16.07.2008 00:54:38
|
|
|
räägi mis internet on üldse sul? elion digitv? elion kodulahendus? või hoopiski midagi muud?
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
16.07.2008 01:04:45
Re: Internet jamab |
|
|
tõnnuliisu kirjutas: |
Ei oska kuskilt alustada nagu aga jama on siis selles,et Interneti pole. Väidab et võrgukaabel on lahti aga ei ole ja olen ka teisi kaableid proovind.
Igatahes pole kodus hetkel ja see inimene kelle juures viibin,et Interneti saan tagasi mingi ,, elioni ikooni´´ abil. Kas keegi teab millest jutt ja kuidas ma seda ikooni luua saan.
On küll segane tekst aga ma ise ei saa ka täpselt aru mis viga ju ;D |
Kui kaabel lahti siis kontrolli teist otsa ruuterit või adsl purki. Kui otse kaabel elioni poolt ja üks arvuti siis kontrolli veelkord kaabel üle ja kui sama jama helista elioni ja anna neile teada. Võid device manageri ja networki alt muuta ka võrgukaardi kiirust 10mb half, ehk aitab.Ei tee paha teise arvutiga kontrollida ega arvutis viga pole jne. Elioni ikoon on sul kas desktopil või network connectionite all.
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
tõnnuliisu
HV vaatleja
|
16.07.2008 11:37:36
|
|
marxveix kirjutas: |
Kui kaabel lahti siis kontrolli teist otsa ruuterit või adsl purki. Kui otse kaabel elioni poolt ja üks arvuti siis kontrolli veelkord kaabel üle ja kui sama jama helista elioni ja anna neile teada. Võid device manageri ja networki alt muuta ka võrgukaardi kiirust 10mb half, ehk aitab.Ei tee paha teise arvutiga kontrollida ega arvutis viga pole jne. Elioni ikoon on sul kas desktopil või network connectionite all. |
Kaabel on korras lihtsalt kunagi oli see inimene helistanud elioni ja sealt oli teda juhendatud mingit ikooni tegema. Kui ikoon valmis sai tuli see ära kustutada,et wifi töötaks. Enam ei taha selle pärast helistada,et Elion tahab raha selle ikooni läbi telefoni tutoriali eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
16.07.2008 14:55:12
|
|
marxveix kirjutas: |
Kui kaabel lahti siis kontrolli teist otsa ruuterit või adsl purki. Kui otse kaabel elioni poolt ja üks arvuti siis kontrolli veelkord kaabel üle ja kui sama jama helista elioni ja anna neile teada. Võid device manageri ja networki alt muuta ka võrgukaardi kiirust 10mb half, ehk aitab.Ei tee paha teise arvutiga kontrollida ega arvutis viga pole jne. Elioni ikoon on sul kas desktopil või network connectionite all. |
Kaabel on korras lihtsalt kunagi oli see inimene helistanud elioni ja sealt oli teda juhendatud mingit ikooni tegema. Kui ikoon valmis sai tuli see ära kustutada,et wifi töötaks. Enam ei taha selle pärast helistada,et Elion tahab raha selle ikooni läbi telefoni tutoriali eest. |
Ega see ikooni loomine cabe unplugged (kaabel lahti ühendatud) asja paranda, see loob lihtsalt ühenduse vastava kasutajatunnuse ja parooliga
Selleks, et sinna kaablisse net tuleks, tuleb sul ikka elioni helistada ja teada anda, et kaabel ei anna ühendust.
Pole raske kasvõi elioni lehelt guide üles leida, korrusmaja puhul kasutajatunnuse lõpus @korrusmaja (ehk see vastavalt ühendusele)
http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.help-profile.55773.58283&locale=et
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|