Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Internet jamab märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tõnnuliisu
HV vaatleja

sõnum 16.07.2008 00:29:44 Internet jamab vasta tsitaadiga

Ei teagi nüüd kas sain õigese alafoorumi postitada selle teema.
Ei oska kuskilt alustada nagu icon_biggrin.gif aga jama on siis selles,et Interneti pole. Väidab et võrgukaabel on lahti aga ei ole ja olen ka teisi kaableid proovind.
Igatahes pole kodus hetkel ja see inimene kelle juures viibin,et Interneti saan tagasi mingi ,, elioni ikooni´´ abil. Kas keegi teab millest jutt ja kuidas ma seda ikooni luua saan.

On küll segane tekst aga ma ise ei saa ka täpselt aru mis viga ju ;D
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 16.07.2008 00:54:38 vasta tsitaadiga

räägi mis internet on üldse sul? elion digitv? elion kodulahendus? või hoopiski midagi muud?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 16.07.2008 01:04:45 Re: Internet jamab vasta tsitaadiga

tõnnuliisu kirjutas:
Ei oska kuskilt alustada nagu icon_biggrin.gif aga jama on siis selles,et Interneti pole. Väidab et võrgukaabel on lahti aga ei ole ja olen ka teisi kaableid proovind.
Igatahes pole kodus hetkel ja see inimene kelle juures viibin,et Interneti saan tagasi mingi ,, elioni ikooni´´ abil. Kas keegi teab millest jutt ja kuidas ma seda ikooni luua saan.

Kui kaabel lahti siis kontrolli teist otsa ruuterit või adsl purki. Kui otse kaabel elioni poolt ja üks arvuti siis kontrolli veelkord kaabel üle ja kui sama jama helista elioni ja anna neile teada. Võid device manageri ja networki alt muuta ka võrgukaardi kiirust 10mb half, ehk aitab.Ei tee paha teise arvutiga kontrollida ega arvutis viga pole jne. Elioni ikoon on sul kas desktopil või network connectionite all.
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
tõnnuliisu
HV vaatleja

sõnum 16.07.2008 11:37:36 Re: Internet jamab vasta tsitaadiga

marxveix kirjutas:
tõnnuliisu kirjutas:

Kui kaabel lahti siis kontrolli teist otsa ruuterit või adsl purki. Kui otse kaabel elioni poolt ja üks arvuti siis kontrolli veelkord kaabel üle ja kui sama jama helista elioni ja anna neile teada. Võid device manageri ja networki alt muuta ka võrgukaardi kiirust 10mb half, ehk aitab.Ei tee paha teise arvutiga kontrollida ega arvutis viga pole jne. Elioni ikoon on sul kas desktopil või network connectionite all.

Kaabel on korras lihtsalt kunagi oli see inimene helistanud elioni ja sealt oli teda juhendatud mingit ikooni tegema. Kui ikoon valmis sai tuli see ära kustutada,et wifi töötaks. Enam ei taha selle pärast helistada,et Elion tahab raha selle ikooni läbi telefoni tutoriali eest.
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 16.07.2008 14:55:12 Re: Internet jamab vasta tsitaadiga

tõnnuliisu kirjutas:
marxveix kirjutas:
tõnnuliisu kirjutas:

Kaabel on korras lihtsalt kunagi oli see inimene helistanud elioni ja sealt oli teda juhendatud mingit ikooni tegema. Kui ikoon valmis sai tuli see ära kustutada,et wifi töötaks. Enam ei taha selle pärast helistada,et Elion tahab raha selle ikooni läbi telefoni tutoriali eest.

Ega see ikooni loomine cabe unplugged (kaabel lahti ühendatud) asja paranda, see loob lihtsalt ühenduse vastava kasutajatunnuse ja parooliga icon_wink.gif
Selleks, et sinna kaablisse net tuleks, tuleb sul ikka elioni helistada ja teada anda, et kaabel ei anna ühendust.

Pole raske kasvõi elioni lehelt guide üles leida, korrusmaja puhul kasutajatunnuse lõpus @korrusmaja (ehk see vastavalt ühendusele)

http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.help-profile.55773.58283&locale=et
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Internet jamab
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.