Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Matsko
HV vaatleja
|
13.11.2006 17:11:59
ACCESS DENIED |
|
|
Probleem siis järgmine, et ükspäev arvutit käivitades ei tahtnud windows xp enam üles bootida, lõi ette veateate et ntfs.sys fail puudub või on vigane. Üritasin repairi teha, kuid see tulemusi ei andnud, ikka see sama veateade. Proovisin netist leitud õpetuste järgi seda ntfs.sys faili asendada repairi konsoolis, sain asendatud kuid ikka ei midagi.
Häda on selles, et kettal on palju vajalikku kraami mida oleks vaja kindlasti kätte saada.
Niisiis võtsin kapist tühja ATA ketta, lasin sinna Win XP peale, et siis läbi windowsi teisele kettale (SATA) ligi pääseda ja need failid sealt kätte saada.
Jõudsin siis nii kaugele, et sain sinna kausta kus need kasutajad on C:\Documents and Settings\
seal mitu kasutajat (neli), kahele neist laseb ligi aga kahele mitte.
Neile millele laseb neile pole passi peale pandud, aga millele ei lase neil pass peal, ja ütleb, et "ACCESS DENIED"
Kas oleks kuidagi moodi võimalik seda passi seal sisestada ka või sellest mööda pääseda?
Või on veel mingeid mooduseid kuidas neile kahele kasutajale ligi pääseda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.11.2006 17:36:55
|
|
|
C:\Documents and Settings\ kaustal parem klikk, security, advanced, owner, change owner jne.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
13.11.2006 17:45:20
|
|
|
rex kirjutas: |
C:\Documents and Settings\ kaustal parem klikk, security, advanced, owner, change owner jne. |
Lisan veel oma "targa sõna": Sealt pane kasutajaks everyone ja õigusteks all permissions siis on asi OK.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matsko
HV vaatleja
|
13.11.2006 17:46:06
|
|
|
seal ei ole security, advenced jne...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
13.11.2006 17:49:37
|
|
|
sis on folder lahti, ülevalt tools > folder options > View > Use simple file sharing...
ikspee home-il muide seda vist ei ole
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
13.11.2006 17:49:41
|
|
|
Siis tuli simple sharing või midagi välja lülitada.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matsko
HV vaatleja
|
13.11.2006 18:00:38
|
|
|
Sain kasutajale ligi, kuid sealt My dokumentsile ikkagi mitte, kui proovin sama moodi määrata kasutajaid kes ligi pääsevad lööb veateate: You do not have premission to view or edit the current premissions settings for My Documents, but you can take ownership or change auditing settings.
mida teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
13.11.2006 18:03:01
|
|
|
Sa ju ise kirjutasid vastuse praegu "but you can take ownership or change auditing settings
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matsko
HV vaatleja
|
13.11.2006 18:07:32
|
|
|
Sain ligi.. Suured tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
22.05.2008 14:36:37
|
|
|
aga kui mul on USB liidesega kõvaketas, mida transpordin näiteks arvutist-arvutisse, siis kas kuidagi on võimalik kausta ownership üldse eemaldada? Sest ma võin küll näiteks anda grupile Everybody kõik õigused, kuid kui lähen teise arvuti taha, siis näiteks fotod avanevad mul tühjadena jne.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.05.2008 17:02:44
|
|
|
mightythor kirjutas: |
aga kui mul on USB liidesega kõvaketas, mida transpordin näiteks arvutist-arvutisse, siis kas kuidagi on võimalik kausta ownership üldse eemaldada? Sest ma võin küll näiteks anda grupile Everybody kõik õigused, kuid kui lähen teise arvuti taha, siis näiteks fotod avanevad mul tühjadena jne. |
Pole küll kunagi mingit probleemi olnud. Saatsid need Everybody õigused ikka edasi kõigile failidele ja alamkaustadele ka kaela (replace permission entries on all child objects...) või määrasid vaid ülemkausta või ketta õigused?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
22.05.2008 19:09:14
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
aga kui mul on USB liidesega kõvaketas, mida transpordin näiteks arvutist-arvutisse, siis kas kuidagi on võimalik kausta ownership üldse eemaldada? Sest ma võin küll näiteks anda grupile Everybody kõik õigused, kuid kui lähen teise arvuti taha, siis näiteks fotod avanevad mul tühjadena jne. |
Pole küll kunagi mingit probleemi olnud. Saatsid need Everybody õigused ikka edasi kõigile failidele ja alamkaustadele ka kaela (replace permission entries on all child objects...) või määrasid vaid ülemkausta või ketta õigused? |
kõigile alamkaustadele ka ikka. See oligi kuidagi imelikult, sest ma sain faile avada(näiteks pildifaili), kuid ta lihtsalt ei näidanud pildi sisu. Samas mingit veateadet ka ei andnud. Kui aga selle pildi lokaalsele HDD'le kopeerisin, siis pildi avades joonistus ka kujutis
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
23.05.2008 00:30:28
|
|
|
Millega pilte avasid? Proovisid ikka erinevate programmidega? Ehk on mingi programmi "eripära"
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|