Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  natuke abi Ulead VideoStudio kohta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taipohh
HV kasutaja

sõnum 24.04.2008 05:37:22 natuke abi Ulead VideoStudio kohta vasta tsitaadiga

hommik,küsisin siin hiljuti nõu,et leida hea lihtne videotöötlus programm mis sarnaneks windows movie makeriga,ja peale mitut tundi nokitsemist sain endale põhitõed selgeks tehtud,nüüd kui olen enda asjad seal valmis saanud (e. oma väikse filmi siis) ei oska ma nagu seda ära salvestada nii,et oleks üks terve video fail...
saab salvestada projektina aga mitte eraldi täispika värgina.. seal on kasutada 3 värki Videostudio editor,movie wizard,ja dv to dvd
ma kasutasin esimest varianti,kuna need teised jäid mulle mõistmatuks...
ma ise saan vist niimoodi aru,et seal tuleb se otse plaadile kirjutada,aga ei ole kindel.ehk keegi kogemustega inimene aitab?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 25.04.2008 09:34:52 vasta tsitaadiga

Kui lihtsalt videofaili tahad, siis mälu järgi (kunagi proovisn demot) tuli vist menüüst valida export ja seal määrata soovitud väljundi formaat.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.04.2008 17:55:40 vasta tsitaadiga

kui klippidena on asi koos, siis saab üheks failiks share nupu alt ja sealt vastavalt siis kas create disc või create video file vms, versioon küll 7, aga 8 ka kasutand, siis seal oli suht sama moodi mälu järgi.

endalgi probleem video editimisega.

olemas on kaart, millega saab s-video/composite otstega video arvutisse. Sain siis kogu mõksi arvutisse sisse ja lõigatud jne, aga kui dvd-ks tegin, siis arvutis oli pilt jube triibuline ja telekast vaadates triipe väga ei old, aga pilt hüpples hullult. kindlasti on mingi parameeter vale või siis kuskilt linnuke ära jäänd, aga niipalju kui mina näppind olen seda, pole pilti sujuvaks saand.

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.04.2008 19:31:53 vasta tsitaadiga

interlacing, deinterlacing
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
seb
HV vaatleja

sõnum 25.04.2008 22:11:52 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Sain siis kogu mõksi arvutisse sisse ja lõigatud jne, aga kui dvd-ks tegin, siis arvutis oli pilt jube triibuline ja telekast vaadates triipe väga ei old, aga pilt hüpples hullult. kindlasti on mingi parameeter vale või siis kuskilt linnuke ära jäänd, aga niipalju kui mina näppind olen seda, pole pilti sujuvaks saand.

See on sellest, et interlaced (üleraea-) videos vahetatakse kusagil ridade järjekord ära. Kõige lihsam on anda käsk "deinterlace", aga sellega võid kaotada pea poole püstresolutsioonist.
Kui DVD jaoks MPEG2 faili teed, on kusagil valik upper field first või lower field first. Võib olla ka odd field või even field...kahjuks ma ei tea mis just sellel programmil on.
Misiganes siis seal algselt ongi, muuda ja proovi siis DVD teha.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.04.2008 22:47:52 vasta tsitaadiga

damn, jama selles, et pole rw toorikut, mui muud ei teekski, kui aint mängiks interlacega, aga niipalju kui mina seda interlace ja deinterlace olen proovind, pole see midagi teind. äkki fps on kuidagi vale sattunud icon_neutral.gif kuigi pal allikast sai tehtud ja pal dvd kirjutatud, ei tea mis jama see võib olla. äkki üleaed ei saa hakkama millegagi.

mingit muud videostuudiot ei tea keegi välja pakkuda?

tagasi üles
yllar
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.05.2008 18:56:54 vasta tsitaadiga

Aga kes sind käsib reaalsele DVD plaadile kirjutada, võta linnuke sealt plaadi kirjutamise eest ära ja kaks rida allpool on (kui pole siis vist paremal oli nooleke, mis toob nähtavale selle osa) saab panna linnukese ette kohale, mis teeb kõvakettale DVD image, seda avan mina sellise programmiga nagu MagicDisk, kuid on ka mitu veel tuntumat programmikest. Siis võid katsetada nii palju kui tahad ilma toorikuteta. Samuti võid DVD asemel välja lasta MPEG 2 faili, mis on sisuliselt sama mis DVD-legi läheb. Ulead on kõigist programmidest, mida mina proovinud olen kõige suurema erinevate väljund ja sisendformaatide toega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
seb
HV vaatleja

sõnum 05.05.2008 19:13:45 vasta tsitaadiga

yllar kirjutas:
Aga kes sind käsib reaalsele DVD plaadile kirjutada, võta linnuke sealt plaadi kirjutamise eest ära ja kaks rida allpool on (kui pole siis vist paremal oli nooleke, mis toob nähtavale selle osa) saab panna linnukese ette kohale, mis teeb kõvakettale DVD image, seda avan mina sellise programmiga nagu MagicDisk, kuid on ka mitu veel tuntumat programmikest. Siis võid katsetada nii palju kui tahad ilma toorikuteta. Samuti võid DVD asemel välja lasta MPEG 2 faili, mis on sisuliselt sama mis DVD-legi läheb.

Kui on mingi intelace ridade järjekorra jama, siis arvuti kuvarilt seda alati ei näe. Isegi kui ridade järjekord on õigesti, on arvutis pilt ikkagi triibuline, kuna videopleier alati ei pane ridasid kokku (deinterlace, field blending).
Alles teleka ekraanilt (DVD-lt) näeb kas on read õiges järjekorras.
Sellega on hädas isegi professionaalid, kindlasti olete näinud, kuidas telekas mõni reklaam naljakalt hüppab või still pilt on triibuline. Kes ei oska, kellel pole aega asjasse süveneda jne. 8)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 05.05.2008 19:33:51 vasta tsitaadiga

seb, õige jutt. mpeg on lislt mpeg, see on sama jora, mis originaal. iso/dvd foldres ei aita tuhkagi, kuna telekasse seda pilti väga ei saa mis lõpuks plaadil on. ei ole küll kablaga telekasse arvuti peal jooksvat pilti last, aga ei usu, et seegi midagi tarka näitab. ainus võimalus ongi erinevad variandid läbi käia ja rw plaadile küpsetada, kuid see on väga aega sööv tegevus, veel eriti, kui ei ole kindel, kas asi ikka on interlace's kinni või hoopis mpeg formaat/bitrate ebasobiv.

ise sain oma asjad tehtud uue, ulead videostudio 11-ga, ja seda esimese korraga. oli nupp anti flicker vms ja saigi korda. õnneks töötab see ka vistaga, et sai 2 kärbest 1 hoobiga.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  natuke abi Ulead VideoStudio kohta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.