praegune kellaaeg 20.06.2025 00:40:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
robert41
HV vaatleja
|
25.03.2008 15:12:41
Valve + mobiil |
|
|
Tere,
Kas keegi tark tehnikaspetsialist oskaks nõu anda järgneva süsteemi tegemisel:
Nimelt mul oli turvafirmaga leping, nüüd sai see lõpetatud. Süsteem siis selline, et kui peaks alarm tekkima siis seade kasutab tavalist telefoniliini keskuse ühenduse võtmiseks. Nüüd kuna enam turvafirmaga seotud ei ole sooviks, et kui alarm tekiks siis selle turvafirma keskuse asemel annaks alram minu telefonile märku. On selline asi võimalik?
Ettetänades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.03.2008 15:25:40
|
|
|
Pole küll asjatundja kuid kuna enda tuttaval puidutöökoda ja ise elab 6 km eemal, siis on tal samamoodi telefonile suunatud see alarm. Kuid kuidas täpsemalt seda ei tea
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
26.03.2008 22:13:15
|
|
|
Leia asjalik mees kes kirjutab valvekeskusesse sinu soovitud tel numbrid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
31.03.2008 12:49:18
Re: Valve + mobiil |
|
|
robert41 kirjutas: |
Tere,
Kas keegi tark tehnikaspetsialist oskaks nõu anda järgneva süsteemi tegemisel:
Nimelt mul oli turvafirmaga leping, nüüd sai see lõpetatud. Süsteem siis selline, et kui peaks alarm tekkima siis seade kasutab tavalist telefoniliini keskuse ühenduse võtmiseks. Nüüd kuna enam turvafirmaga seotud ei ole sooviks, et kui alarm tekiks siis selle turvafirma keskuse asemel annaks alram minu telefonile märku. On selline asi võimalik?
Ettetänades. |
See on võimalik kuid pead valveklaviatuuristikku tundma või vastava seadme manuaali omama, et ümber programmeerida. Kui natukene kulutada viitsid siis pane valvekeskusele GSM moodul, kui see keskus võimaldab. Neid mooduleid on igas hinnaklassis alates tuhandest kuni mitme tuhandeni... Vajadusel tonniga uus keskusekomplekt ja ongi moodne valve olemas Saad valvesse panna ja valvest maha võtta läbi mobiiltelefoni. Tead mis kell keegi koju tuli või lahkus ilma, et sa ise kodus oleksid ... Igati hea asi! Tõenäoliselt sul maakohas valve, sest linnas vaevalt, et keegi tänapäeval kasutab modemit! Modemiga on jama... Kui varas on teadlik valvesüsteemi olemasolust ja majast väljuva telefonikabla ennem sisenemist läbi lõikab siis tuleb välja, et oled mõttetult voolu raisanud valve peale! Kuskil maakohas pole sireenist ka kasu kui isegi linnas röövitakse rahaautomaati ja inimestel oma eluga nii kiire, et keegi ei pane undamist ja varaste toimetamist tähelegi!
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|